• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aslında en iyisini siz yapmışsınız söylememekle bizim iki tarafta maşallah biliyo 🤣 alnımıza yazmadığımız kaldı 😁 ben de çalışıyorum ama ben işime devam edemiyorum beden gücü kullanmam gerekiyor ressamlık yapıyorum genelde mimarla çalışıyorum proje işleri olunca onları yapıyorum olursa kendi müşterilerim oluyor o yüzden siparişleri mart ayına erteledim insanlara da il dışına çıkacağımı söyledim 🤣 bazı tablolar çok büyük oluyor ayakta falan kolumu falan uzatmam gerektiği için riske atamadım. Sen ne iş yapıyorsun 😊 iş insana iyi geliyor bu süreçte kafan dağılır hem d evakit geçer 😍
Ya biz ilk tranferde sagir sultan bile duydu bizim olayi ayy ne bunalttilar anlatamam😁😁 ben mimari tasarimciyim 3dmodelleme yapiyoruk aslinda islerimiz neredeyse ayni ben digital plartformda yapiyorum mimarlardana yada mutahaitlerden gelen projeleri alip dis ve ic mekan tasarimlarini gorsellestirmesini yapiyorum kendi isim.oldugu icinde simdilik ofisime gitmiyorum evdeyim teskilati eve kurdum 😁 allahtan musterilerle illa gorusmem gerekmiyo ondan dolayi rahatim bin sukur uyandigim gibi basliyorum tee uyuyana kadr calisyorum bu ara valla aklim dagiliyor iyi geliyo😁😁

Ya biz ilk tranferde sagir sultan bile duydu bizim olayi ayy ne bunalttilar anlatamam😁😁 ben mimari tasarimciyim 3dmodelleme yapiyoruk aslinda islerimiz neredeyse ayni ben digital plartformda yapiyorum mimarlardana yada mutahaitlerden gelen projeleri alip dis ve ic mekan tasarimlarini gorsellestirmesini yapiyorum kendi isim.oldugu icinde simdilik ofisime gitmiyorum evdeyim teskilati eve kurdum 😁 allahtan musterilerle illa gorusmem gerekmiyo ondan dolayi rahatim bin sukur uyandigim gibi basliyorum tee uyuyana kadr calisyorum bu ara valla aklim dagiliyor iyi geliyo😁😁
Aslında benzermiş işimiz 🤩 bende sizden gelen projelerin sadece tablo kısmını alıyorum bazen senden tatlı olmasın çok tatlı mimar bayanlar oluyor modellere birlikte karar veriyoruz 😍 eve taşıma iyi olmuş kendi işin olunca kafan rahat eder ben de öyleyim ama kendi işin olunca insan kendine izin vermiyor hiç benim tüm teşkilat evde ama batıya geçince atölye kuracağım evi mahvediyorum yoksa ben 🤣 bizim yavrucaklar olursa ona da fırça vericem sana yollarım artık 🤩🤩😍

Aslında benzermiş işimiz 🤩 bende sizden gelen projelerin sadece tablo kısmını alıyorum bazen senden tatlı olmasın çok tatlı mimar bayanlar oluyor modellere birlikte karar veriyoruz 😍 eve taşıma iyi olmuş kendi işin olunca kafan rahat eder ben de öyleyim ama kendi işin olunca insan kendine izin vermiyor hiç benim tüm teşkilat evde ama batıya geçince atölye kuracağım evi mahvediyorum yoksa ben 🤣 bizim yavrucaklar olursa ona da fırça vericem sana yollarım artık 🤩🤩😍
Hahhha oluur olurrr 🥰🥰🥰 aynen kendi isin olunca valla hem rahat ama 24 saat calisiyorsun ama su zamansa bin sukur daha rahat ettim bibyerde calissaydim zor olucakti bu arada bende unv. Yetenk sinaviyla resim.uzerinxen girdim epey ortak yanimiz varmis :)) bakalim bide insalalh kaderimizde guzel olur da su bebislerle beraber onlara kendi islerimizi ogretirriz 🙏🙏❤❤

Hahhha oluur olurrr 🥰🥰🥰 aynen kendi isin olunca valla hem rahat ama 24 saat calisiyorsun ama su zamansa bin sukur daha rahat ettim bibyerde calissaydim zor olucakti bu arada bende unv. Yetenk sinaviyla resim.uzerinxen girdim epey ortak yanimiz varmis :)) bakalim bide insalalh kaderimizde guzel olur da su bebislerle beraber onlara kendi islerimizi ogretirriz 🙏🙏❤❤
Aynen bin şükür şu zamanda insan rahat ediyor 🙏🏻🙏🏻 maşallah sana demekki yetenekliymişsin zaten senin işin yetenek istiyor😍 inşallah bir de o yönden ortak yönümüz olur kuzularımız gelir 🙏🏻

Aynen bin şükür şu zamanda insan rahat ediyor 🙏🏻🙏🏻 maşallah sana demekki yetenekliymişsin zaten senin işin yetenek istiyor😍 inşallah bir de o yönden ortak yönümüz olur kuzularımız gelir 🙏🏻
Tesekkur ederim canimm ama bence asiri rahatlatici bisey resimle ugrasmak 😊

Ayy insallab hadi bakalimm az kaldii azzzzzz🤣🤣🤣

Kızlar merhaba perşembe günü opu olacak benimde heyecanlıyım 🥰 opudan snra transfer süreci nasıl oluyor bana bilgi verirmisiniz? Ne zaman transfer ediliyor 🤔 herkesin donduruldu mu embriyo?
Merhaba hayırlı olsun taze transfer olursa opu dan 3 yada 5.gün gün sonra embriyo durumuna göre transfer olur ama rahim dinlendirme yapılırsa dondurulur embriyo

Ayy niye modun düşük böyle, bu aralar moda bu bebeşim,kimse belirti hissetmiyor ama çift çizgili foto atılıyor buraya🥰💕🎉🎊🍀🧿
Ay inşallah canım benim ama ben biraz garantisi bir kişiliğim görmeden evet oldu diyemiyorum eşimde hep der pozitif ol diye çok kaptirmiyorum kendimi yinede herşeye hazırlamalıyız kendimizi diye yoksa okadar çok istiyorum ki anne olabilmeyi çocuğun varmı dediklerinde evet diyebilmeyi ama uzun zamandır olmayınca insan bı anda odaklanıyor🥰

Yok canım vermedi.Acikcasi sonradan gelen bebek için bekletiyor belki kalp atışı duyulur diye ama bence boşa bekliyoruz.Cuma günü belli olacak herşey
Bence de neden olmasın duyulabilir , haydi inşallah güzel haberler alalım . Ben umutlandım bile sizin adınıza ☺️

Ay maşallah ne güzel ikisi de güzel güzel ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻😊 ben de çift transfer oldum gebelik testinde çift çizgi gördüm ama henüz beta vermedim inşallah ikisi benimledir. İlk betanız kaçtı kaçıncı gününüzde baktırmıştınız

guzel dualarin icin saol canim 🤲 rabbim ins herkese bu guzel duyguyu nasip eder. 12. Gun ilk beta hcg yaptirdim 1268 di. Sonra 14. Gun ama yani 60 saat sonra 4300 lerdeydi. Ikiz oldugunu anladim ozaman zaten. :)

Bence de neden olmasın duyulabilir , haydi inşallah güzel haberler alalım . Ben umutlandım bile sizin adınıza ☺️
Ay ilaçları felan bıraktım valla öyle olursa mucize olur.Radyoloji de baktı o gün doktor da baktı karından 5 mm bebek kalp atışı yok.Alttan bakmadı doktor.İnternette 7 mm altıysa beklemek gerekiyor diyor muhtemelen ondan bekletiyor doktor

guzel dualarin icin saol canim 🤲 rabbim ins herkese bu guzel duyguyu nasip eder. 12. Gun ilk beta hcg yaptirdim 1268 di. Sonra 14. Gun ama yani 60 saat sonra 4300 lerdeydi. Ikiz oldugunu anladim ozaman zaten. :)
İnşAllah 😊🙏🏻 sağlıcakla kucağında da gör inşallah her ikisini 😊🌸

Ay maşallah ne güzel ikisi de güzel güzel ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻😊 ben de çift transfer oldum gebelik testinde çift çizgi gördüm ama henüz beta vermedim inşallah ikisi benimledir. İlk betanız kaçtı kaçıncı gününüzde baktırmıştınız
Ayy hayırlı olsun Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin. Tüm hamile arkadaşlarımız inşallah 🙏🏻💕

Back