- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.501
Ayy niye modun düşük böyle, bu aralar moda bu bebeşim,kimse belirti hissetmiyor ama çift çizgili foto atılıyor burayaAhhh canım benim ya kalbi güzelim inşallah atabilirim hiç bir gelişme yok bende ya
Ya biz ilk tranferde sagir sultan bile duydu bizim olayi ayy ne bunalttilar anlatamamAslında en iyisini siz yapmışsınız söylememekle bizim iki tarafta maşallah biliyoalnımıza yazmadığımız kaldı ben de çalışıyorum ama ben işime devam edemiyorum beden gücü kullanmam gerekiyor ressamlık yapıyorum genelde mimarla çalışıyorum proje işleri olunca onları yapıyorum olursa kendi müşterilerim oluyor o yüzden siparişleri mart ayına erteledim insanlara da il dışına çıkacağımı söyledim bazı tablolar çok büyük oluyor ayakta falan kolumu falan uzatmam gerektiği için riske atamadım. Sen ne iş yapıyorsun iş insana iyi geliyor bu süreçte kafan dağılır hem d evakit geçer
Çok şükür Amin inşaAllah teşekkür ederim seninde bebeğin sağlıkla gelsin inşaAllahGeçti gitti canım, Allah bi daha yaşatmasın. Sağlıkla gelsin bebişin, yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun
Aslında benzermiş işimizYa biz ilk tranferde sagir sultan bile duydu bizim olayi ayy ne bunalttilar anlatamamben mimari tasarimciyim 3dmodelleme yapiyoruk aslinda islerimiz neredeyse ayni ben digital plartformda yapiyorum mimarlardana yada mutahaitlerden gelen projeleri alip dis ve ic mekan tasarimlarini gorsellestirmesini yapiyorum kendi isim.oldugu icinde simdilik ofisime gitmiyorum evdeyim teskilati eve kurdum allahtan musterilerle illa gorusmem gerekmiyo ondan dolayi rahatim bin sukur uyandigim gibi basliyorum tee uyuyana kadr calisyorum bu ara valla aklim dagiliyor iyi geliyo
Hadi gözün aydın cnm sevindim kürtaj dan kurtuldun dilerim en kısa zamanda yüzün gülerElhamdülillah doktor da hadi kürtajdan kurtuldun diyorAmin inşaAllah teşekkür ederim
Hahhha oluur olurrrAslında benzermiş işimizbende sizden gelen projelerin sadece tablo kısmını alıyorum bazen senden tatlı olmasın çok tatlı mimar bayanlar oluyor modellere birlikte karar veriyoruz eve taşıma iyi olmuş kendi işin olunca kafan rahat eder ben de öyleyim ama kendi işin olunca insan kendine izin vermiyor hiç benim tüm teşkilat evde ama batıya geçince atölye kuracağım evi mahvediyorum yoksa ben bizim yavrucaklar olursa ona da fırça vericem sana yollarım artık
Aynen bin şükür şu zamanda insan rahat ediyorHahhha oluur olurrraynen kendi isin olunca valla hem rahat ama 24 saat calisiyorsun ama su zamansa bin sukur daha rahat ettim bibyerde calissaydim zor olucakti bu arada bende unv. Yetenk sinaviyla resim.uzerinxen girdim epey ortak yanimiz varmis :)) bakalim bide insalalh kaderimizde guzel olur da su bebislerle beraber onlara kendi islerimizi ogretirriz ❤❤
Tesekkur ederim canimm ama bence asiri rahatlatici bisey resimle ugrasmakAynen bin şükür şu zamanda insan rahat ediyormaşallah sana demekki yetenekliymişsin zaten senin işin yetenek istiyor inşallah bir de o yönden ortak yönümüz olur kuzularımız gelir
Csnım sen naptın yeniden tedaviye mi başladın mıYa kiyamam ne zor sinavdan geciyoruz ..uzulmemek elde degil okadar emek veriyoruz . Tez zamanda kucaklarimiz dolar insallah
Teşekkür ederim umarım öyle olur çok şükür kurtuldum hakkımızda hayırlısı olsun tatlımHadi gözün aydın cnm sevindim kürtaj dan kurtuldun dilerim en kısa zamanda yüzün güler
Merhaba hayırlı olsun taze transfer olursa opu dan 3 yada 5.gün gün sonra embriyo durumuna göre transfer olur ama rahim dinlendirme yapılırsa dondurulur embriyoKızlar merhaba perşembe günü opu olacak benimde heyecanlıyımopudan snra transfer süreci nasıl oluyor bana bilgi verirmisiniz? Ne zaman transfer ediliyor herkesin donduruldu mu embriyo?
Peki düşük için ilaç vs verdi mi ? Ne kadar bekleyeceksiniz ?Transfere Göre 8 hafta ama en son cumartesi 6+3 dedi şu an 6+6 olmam lazım
Ay inşallah canım benim ama ben biraz garantisi bir kişiliğim görmeden evet oldu diyemiyorum eşimde hep der pozitif ol diye çok kaptirmiyorum kendimi yinede herşeye hazırlamalıyız kendimizi diye yoksa okadar çok istiyorum ki anne olabilmeyi çocuğun varmı dediklerinde evet diyebilmeyi ama uzun zamandır olmayınca insan bı anda odaklanıyorAyy niye modun düşük böyle, bu aralar moda bu bebeşim,kimse belirti hissetmiyor ama çift çizgili foto atılıyor buraya
Yok canım vermedi.Acikcasi sonradan gelen bebek için bekletiyor belki kalp atışı duyulur diye ama bence boşa bekliyoruz.Cuma günü belli olacak herşeyPeki düşük için ilaç vs verdi mi ? Ne kadar bekleyeceksiniz ?
Bence de neden olmasın duyulabilir , haydi inşallah güzel haberler alalım . Ben umutlandım bile sizin adınızaYok canım vermedi.Acikcasi sonradan gelen bebek için bekletiyor belki kalp atışı duyulur diye ama bence boşa bekliyoruz.Cuma günü belli olacak herşey
Ay maşallah ne güzel ikisi de güzel güzel ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallahben de çift transfer oldum gebelik testinde çift çizgi gördüm ama henüz beta vermedim inşallah ikisi benimledir. İlk betanız kaçtı kaçıncı gününüzde baktırmıştınız
Ay ilaçları felan bıraktım valla öyle olursa mucize olur.Radyoloji de baktı o gün doktor da baktı karından 5 mm bebek kalp atışı yok.Alttan bakmadı doktor.İnternette 7 mm altıysa beklemek gerekiyor diyor muhtemelen ondan bekletiyor doktorBence de neden olmasın duyulabilir , haydi inşallah güzel haberler alalım . Ben umutlandım bile sizin adınıza
İnşAllahguzel dualarin icin saol canimrabbim ins herkese bu guzel duyguyu nasip eder. 12. Gun ilk beta hcg yaptirdim 1268 di. Sonra 14. Gun ama yani 60 saat sonra 4300 lerdeydi. Ikiz oldugunu anladim ozaman zaten. :)
Ayy hayırlı olsun Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin. Tüm hamile arkadaşlarımız inşallahAy maşallah ne güzel ikisi de güzel güzel ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallahben de çift transfer oldum gebelik testinde çift çizgi gördüm ama henüz beta vermedim inşallah ikisi benimledir. İlk betanız kaçtı kaçıncı gününüzde baktırmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?