• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kürtajın adı bile soğuk ama inanın düşükten daha kolaydır diye düşünüyorum , çevremde düşük yapanlar oldu hem ağrısı hem kanaması uzun sürdü , ben kürtaj oldum 15 dk. işlem zaten anestezi oluyorsunuz ne ağrı ne kanama yaşıyorsunuz.
Kürtajın da düşüğün de adı batsın😞 Allah uzak etsin bizlerden. Ben de düşük yaptım ilaçsız , bebeğim doğal yoldan olmadı ama düşüğüm doğal oldu, çok az ağrım oldu, biraz da yoğun kanama o kadar. Doktorum kürtaj istemedi ben de yanaşmadım zaten

Kürtajın da düşüğün de adı batsın😞 Allah uzak etsin bizlerden. Ben de düşük yaptım ilaçsız , bebeğim doğal yoldan olmadı ama düşüğüm doğal oldu, çok az ağrım oldu, biraz da yoğun kanama o kadar. Doktorum kürtaj istemedi ben de yanaşmadım zaten
Benim kürtajlarım biraz mecburi oldu çünkü asla düşmüyordu , ikisinide 9. haftaya kadar bekledi doktorum kendi düşsün diye ama olmayınca müdahale edildi. Dediğiniz gibi ama nasıl olursa olsun allah kimsenin başına vermesin.

4günden silik cizgi çikmistı bende. Sade testlerde. 3embriyo transfer etdiler. Azerbaycanda izin var buna. Embrioloq 2i iyinkalite biride geride geliyo ama oda normal demişti.
Transfern oncesi histreskopi oldum.ve cizik atıldı.
Maşallah canım Allah daim etsin. üçü de tuttu mu acaba🥰 burda bir arkadaş vardı 3 tane transfer oldu 4 tane kese gördü, biri içerde bölünmüş meğer 💕

Ayy ne guzell ya masallahh insallah benim bu transferim tutarrda gerek kalmaz birdaha valla yiprandim hem cidden vucudumun agrilari sisligi derken bide ilaclarin vermis oldugu psiklojik duyu ay boyle okdarr tuhaf oluyorumki ama iste tutarsada sunu diycem butun yasadigim herseye deydiii
Inşallah

Canım bence kapatmazlar ya zannetmiyorum.Burda sokağa çıkma yasağında hep açık oluyor merkezler
Burda aniden karar alıp kapatabiliyorlar, ondan tedirginim biraz, kısmet artık bakalım
Hadi bakalım hayırlısı 3 gün kaldı pozitif haberlerinide aliriz inşallah canim benim 🤲
Evet az kaldı🥰 Allah razı olsun canım, sizin de geçecek sıkıntılı günler, yeni tedavinin heyecanı başlayınca acınız hafifleyecek, tertemiz hasarsız atlatın bu süreci inşallah, sonra yeniden başlayacak telaşlar🍀🎊🎉🧿🥰

kızlarr bişi dıycemm sımdı bugun benım 8.gunum artık ve son 2 gundur sunu fark ettım sabah ılk ıdrarım cok afedersınız oyle koyukı sıze anlatamam bırde cok su ıcıyorum ben zaten cok susuyorum sureklı sızce nblm bu bır belırtı olabılır mı :KK70: vallahı yedım kafayı yaaa :KK70: :KK70: :KK70:
Benim arkadaşım bu belirti ile hamile olduğunu anlamıştı şimdi 3.5 yaşında oğlu var inşallah sizinde öyledr🧡

Bekleyin biraz kendisi düşmezse müdahale edilir zaten , benimkiler düşmüyordu.
Benimkisi de düşmeyecek herhalde ne ağrı ne sızı ne lekelenme hiç birşey yok ilaçları birakali 6 gün oldu.Aksine midem bulanıyor hâlâ akşamları göğüs hassasiyetim oluyor şaka gibi Beta HCG düşene kadar boylr devam edecek galiba

kızlarr bişi dıycemm sımdı bugun benım 8.gunum artık ve son 2 gundur sunu fark ettım sabah ılk ıdrarım cok afedersınız oyle koyukı sıze anlatamam bırde cok su ıcıyorum ben zaten cok susuyorum sureklı sızce nblm bu bır belırtı olabılır mı :KK70: vallahı yedım kafayı yaaa :KK70: :KK70: :KK70:
Sabah idrarı gün içindeki idrara göre Her zaman daha koyu gelir. Ama 2 gündür daha koyu diyorsun inşallah belirtindir. Nasıl hissediyorsun bugün 😊😊

Benimkisi de düşmeyecek herhalde ne ağrı ne sızı ne lekelenme hiç birşey yok ilaçları birakali 6 gün oldu.Aksine midem bulanıyor hâlâ akşamları göğüs hassasiyetim oluyor şaka gibi Beta HCG düşene kadar boylr devam edecek galiba
Kaç haftalık oldu şu an ? BHcg biraz düşünce azalır muhtemelen belirtilerde.

Sabah idrarı gün içindeki idrara göre Her zaman daha koyu gelir. Ama 2 gündür daha koyu diyorsun inşallah belirtindir. Nasıl hissediyorsun bugün 😊😊
Ya evet dedigin dogru canin bu asiri bi koyu kahve rengi bildigin sonrasinsa normallesiyo ayy nblm ya😁😁 valla ayni devam ediyorum canim bel kasik gogus ates basmaai aynen devam valla raziyimda boyle devam etsin diye yaaa ben mutlu oluyorum😁😁 sen nasilsinn canimm ❤❤

Ya evet dedigin dogru canin bu asiri bi koyu kahve rengi bildigin sonrasinsa normallesiyo ayy nblm ya😁😁 valla ayni devam ediyorum canim bel kasik gogus ates basmaai aynen devam valla raziyimda boyle devam etsin diye yaaa ben mutlu oluyorum😁😁 sen nasilsinn canimm ❤❤
Ooo baya koyuymuş kız neden öyle acaba inşallah hayırdır 😁😁 sen de baya belirti var. Ya bende hiç bir belirti yok sadece ara ara kasıklarımda regl ağrısı olup geçiyor başka hiçbirşeyim yok 😁

İnşallah yarın pozitif sonuç alırsınız müjdenizi verirsiniz allahtan ümit kesilmez🙏 hepimizin umutsuz olmak istemiyorken içten içe korktuğumuz sonuç bu malesef 😔olumsuz olursa da allahım güç kuvvet sağlık versin inşallah en yakın zamanda muradınıza erersiniz 🙏💕
Çok sağolun.Hepimiz için sonuçlar güzel olsun.Ama benim bu kez olmadı.Bir dahakine biraz dinlenip başlayacağız İnşallah.Güzel haberlerinizi beklerim dostlar.

Ooo baya koyuymuş kız neden öyle acaba inşallah hayırdır 😁😁 sen de baya belirti var. Ya bende hiç bir belirti yok sadece ara ara kasıklarımda regl ağrısı olup geçiyor başka hiçbirşeyim yok 😁
Yavv kiz olsunn hamilesinn tutmusa iste bosver belirtiyi ben diyommm tamamsinn sennnnn bosver artik ohh keyfine vakk 9 ay catir catir bacim prensesler gibi takil valla 😁😁 kiz bende bu kadar belirti varda bi elimde patlarsa bide ayyy allah korusunnnn😁😁😁

Canim benim senin iki kesen vardi .. ikisidemi sonlanicak takip ediyordum seni topikde
Canım birinde kalp atışı vardi 1 hafta sonra gittik o kese boşalmış.Sasirdik bu seferde geriden gelen kesem dolmuş bebek var ama kalp atışı yok bebek de büyüyor ama kalbi yok

Yavv kiz olsunn hamilesinn tutmusa iste bosver belirtiyi ben diyommm tamamsinn sennnnn bosver artik ohh keyfine vakk 9 ay catir catir bacim prensesler gibi takil valla 😁😁 kiz bende bu kadar belirti varda bi elimde patlarsa bide ayyy allah korusunnnn😁😁😁
Yok yok patlamaz🤩 sen merak etme bu belirtiler boşa değil senin belirtiler başka topikten Bi arkadaşı hatırlattı bana hep o gebe kalmıştı şimdi maşallah ilerliyor 😁🙏🏻 ya ben tamam diyemiyom ki kuzum ever kanda da pozitif çıkıcam biliyorum ama 2 gün arayla verdiğim kan artacak mı ona korkuyorum ben geçen sefer artmadı belki öyle birşey yaşadığım için bu korkum 🙄

Back