- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.461
Kürtajın da düşüğün de adı batsınKürtajın adı bile soğuk ama inanın düşükten daha kolaydır diye düşünüyorum , çevremde düşük yapanlar oldu hem ağrısı hem kanaması uzun sürdü , ben kürtaj oldum 15 dk. işlem zaten anestezi oluyorsunuz ne ağrı ne kanama yaşıyorsunuz.
Benim kürtajlarım biraz mecburi oldu çünkü asla düşmüyordu , ikisinide 9. haftaya kadar bekledi doktorum kendi düşsün diye ama olmayınca müdahale edildi. Dediğiniz gibi ama nasıl olursa olsun allah kimsenin başına vermesin.Kürtajın da düşüğün de adı batsınAllah uzak etsin bizlerden. Ben de düşük yaptım ilaçsız , bebeğim doğal yoldan olmadı ama düşüğüm doğal oldu, çok az ağrım oldu, biraz da yoğun kanama o kadar. Doktorum kürtaj istemedi ben de yanaşmadım zaten
Bekleyin biraz kendisi düşmezse müdahale edilir zaten , benimkiler düşmüyordu.Sonrası için rahimde bir sıkıntı olur diye tedirginim sadece
Maşallah canım Allah daim etsin. üçü de tuttu mu acaba4günden silik cizgi çikmistı bende. Sade testlerde. 3embriyo transfer etdiler. Azerbaycanda izin var buna. Embrioloq 2i iyinkalite biride geride geliyo ama oda normal demişti.
Transfern oncesi histreskopi oldum.ve cizik atıldı.
InşallahAyy ne guzell ya masallahh insallah benim bu transferim tutarrda gerek kalmaz birdaha valla yiprandim hem cidden vucudumun agrilari sisligi derken bide ilaclarin vermis oldugu psiklojik duyu ay boyle okdarr tuhaf oluyorumki ama iste tutarsada sunu diycem butun yasadigim herseye deydiii
Burda aniden karar alıp kapatabiliyorlar, ondan tedirginim biraz, kısmet artık bakalımCanım bence kapatmazlar ya zannetmiyorum.Burda sokağa çıkma yasağında hep açık oluyor merkezler
Evet az kaldıHadi bakalım hayırlısı 3 gün kaldı pozitif haberlerinide aliriz inşallah canim benim
Benim arkadaşım bu belirti ile hamile olduğunu anlamıştı şimdi 3.5 yaşında oğlu var inşallah sizinde öyledrkızlarr bişi dıycemm sımdı bugun benım 8.gunum artık ve son 2 gundur sunu fark ettım sabah ılk ıdrarım cok afedersınız oyle koyukı sıze anlatamam bırde cok su ıcıyorum ben zaten cok susuyorum sureklı sızce nblm bu bır belırtı olabılır mıvallahı yedım kafayı yaaa
Benimkisi de düşmeyecek herhalde ne ağrı ne sızı ne lekelenme hiç birşey yok ilaçları birakali 6 gün oldu.Aksine midem bulanıyor hâlâ akşamları göğüs hassasiyetim oluyor şaka gibi Beta HCG düşene kadar boylr devam edecek galibaBekleyin biraz kendisi düşmezse müdahale edilir zaten , benimkiler düşmüyordu.
Ayy insallah insallahh yaaa herseye dikkat ediyorum elimde olmadanBenim arkadaşım bu belirti ile hamile olduğunu anlamıştı şimdi 3.5 yaşında oğlu var inşallah sizinde öyledr
Sabah idrarı gün içindeki idrara göre Her zaman daha koyu gelir. Ama 2 gündür daha koyu diyorsun inşallah belirtindir. Nasıl hissediyorsun bugünkızlarr bişi dıycemm sımdı bugun benım 8.gunum artık ve son 2 gundur sunu fark ettım sabah ılk ıdrarım cok afedersınız oyle koyukı sıze anlatamam bırde cok su ıcıyorum ben zaten cok susuyorum sureklı sızce nblm bu bır belırtı olabılır mıvallahı yedım kafayı yaaa
Kaç haftalık oldu şu an ? BHcg biraz düşünce azalır muhtemelen belirtilerde.Benimkisi de düşmeyecek herhalde ne ağrı ne sızı ne lekelenme hiç birşey yok ilaçları birakali 6 gün oldu.Aksine midem bulanıyor hâlâ akşamları göğüs hassasiyetim oluyor şaka gibi Beta HCG düşene kadar boylr devam edecek galiba
Ya evet dedigin dogru canin bu asiri bi koyu kahve rengi bildigin sonrasinsa normallesiyo ayy nblm yaSabah idrarı gün içindeki idrara göre Her zaman daha koyu gelir. Ama 2 gündür daha koyu diyorsun inşallah belirtindir. Nasıl hissediyorsun bugün
Transfere Göre 8 hafta ama en son cumartesi 6+3 dedi şu an 6+6 olmam lazımKaç haftalık oldu şu an ? BHcg biraz düşünce azalır muhtemelen belirtilerde.
Ooo baya koyuymuş kız neden öyle acaba inşallah hayırdırYa evet dedigin dogru canin bu asiri bi koyu kahve rengi bildigin sonrasinsa normallesiyo ayy nblm yavalla ayni devam ediyorum canim bel kasik gogus ates basmaai aynen devam valla raziyimda boyle devam etsin diye yaaa ben mutlu oluyorum sen nasilsinn canimm ❤❤
Canim benim senin iki kesen vardi .. ikisidemi sonlanicak takip ediyordum seni topikdeTransfere Göre 8 hafta ama en son cumartesi 6+3 dedi şu an 6+6 olmam lazım
Çok sağolun.Hepimiz için sonuçlar güzel olsun.Ama benim bu kez olmadı.Bir dahakine biraz dinlenip başlayacağız İnşallah.Güzel haberlerinizi beklerim dostlar.İnşallah yarın pozitif sonuç alırsınız müjdenizi verirsiniz allahtan ümit kesilmezhepimizin umutsuz olmak istemiyorken içten içe korktuğumuz sonuç bu malesef olumsuz olursa da allahım güç kuvvet sağlık versin inşallah en yakın zamanda muradınıza erersiniz
Yavv kiz olsunn hamilesinn tutmusa iste bosver belirtiyi ben diyommm tamamsinn sennnnn bosver artik ohh keyfine vakk 9 ay catir catir bacim prensesler gibi takil vallaOoo baya koyuymuş kız neden öyle acaba inşallah hayırdırsen de baya belirti var. Ya bende hiç bir belirti yok sadece ara ara kasıklarımda regl ağrısı olup geçiyor başka hiçbirşeyim yok
Canım birinde kalp atışı vardi 1 hafta sonra gittik o kese boşalmış.Sasirdik bu seferde geriden gelen kesem dolmuş bebek var ama kalp atışı yok bebek de büyüyor ama kalbi yokCanim benim senin iki kesen vardi .. ikisidemi sonlanicak takip ediyordum seni topikde
Yok yok patlamazYavv kiz olsunn hamilesinn tutmusa iste bosver belirtiyi ben diyommm tamamsinn sennnnn bosver artik ohh keyfine vakk 9 ay catir catir bacim prensesler gibi takil vallakiz bende bu kadar belirti varda bi elimde patlarsa bide ayyy allah korusunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?