• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hiç sorma valla benim geçen transferim betam güzel atmayınca kursağımda kaldı şimdi batladı stresim acab ia artacak mı diye. Valla insanlar da diyor amma yatıyorsunuz diye ama anlamıyorlar 9 ay yat yat zor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun o da geçer tabi ama yeterki sağlıkla ilerlesin 🙏🏻🙏🏻
Her vaktin ayrı bi stresi var Bnde öyle diom sağlıkla tutsun ilerlesinde gerisi olur bi sekil

Ya kızlar cuma günü transferim var ama burda (kıbrısta) her yeri kapatıyorlar bugün karar aldılar, sokağa çıkma yasağı geldi, merkezle görüştüm kapanıyor musunuz dedim, şu anda kapanmamızla ilgili bir haber gelmedi ama öylr bişey olursa haber veririz dedi. 3 gün kaldı transferime😔
Türkiye de de haftasonlari kapatıyorlar biliyosundur ben toplama işlemini pazar sabah yaptırdım doktorum izin kağıdı yolladı vatsaptan cevirmelerde onu gösterdik hastaneler kapanmaz ya kötü düşünme öyle iyi gecicek inşallah

Cok iyi anliyorum zaten stres ve baski altindayiz bide su parasal muhabbler olunca insan iyicene cokuyor ne olursa olsum hastane ilac yol derken dunyanin parasi ben hep diyorum suan kendi kensine hamile kalan insanlar yemin ederim yetenekli insanlar
Bak biz bitek bebekle degil yok kist yok miyom yok rahimin sekli bozuk ameliyat yok bisi bide onlarla mucadele
Rabbim dusmanima vermesin gercekten zor sinavdayiz hakkiyla gecmek nasip olsun .. bir arkadasimin 0.01 amh vardi evlenmeden once esini dokotora getirdi cocugum olmaz benim diye sende doktordan duy desi adam amenna dedi .. simdi duydum 2. Cocuguna dogal yolla hamile ...

Bende bu transfer den önce düşük olduğu için tüpte sıvı varmış laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum diğer ay 3.transfer yapıldı yine düşükle sonuçlandı ameliyattan sonra ara vermedim diyemi bilmiyorum nasip ama her ihtimali değerlendiriyorlar iyi sonuç alabilmek için
Peki ne kadae surede iyilestin canim transfer ne zaman olmustu

Rabbim dusmanima vermesin gercekten zor sinavdayiz hakkiyla gecmek nasip olsun .. bir arkadasimin 0.01 amh vardi evlenmeden once esini dokotora getirdi cocugum olmaz benim diye sende doktordan duy desi adam amenna dedi .. simdi duydum 2. Cocuguna dogal yolla hamile ...
Ya iste rabbim verdimi veriyor yokdan var oluyor ama iste buda bizim sinavimiz yinede bin sukur daha kotusuylede ugrasabilirdik allah korusun of bilmiyorum vallahi stresten baska bisi degil simide bekliyorum bakalim.tuttundumu bana diye 30da ogrenicez egerki tutmazsa ameliyat olucam mecburen benimde rahmimin ustu basik arkuat rahim.diye geciyor ve saga yatik

Benimde tek tüpün var ve onda sıvı birikimi vardı. 2. Hsg ile açıldı bende fulya açık emar da çekildim. Yine de birikinti olabilir o çocuğa engeldir demişti doktorlarım. Tedavimi Florya Medikal Park t oldum. Transfer öncesi doktorlarımla istişare ettik ne yapalım diye. Ya trasnfer olup tutmazsa 2. Tüp tedavisi ile kenarı daha fazla embiryo koyup laparoskopi ve histeroskopi olacaktım yada direk ameliyat olacaktım.ilk seçeneği seçtik ve tuttu 🤲🏻gerek kalmadı. 2 ay önce sorduğumda 14 bin e yakın rakam vermişlerdi histeroskopi ve laparoskopi için. Evet pahalı işlemler ama gerekli ise yapmak şart sadece ehil insanlara kendini teslim et derim. 1 sene önce çikolata kisti için laparoskopi oldum tek tüpüm de orda alınmıştı bu tıkalı olan da açılmıştı ama tekrar tıkanmaya başlamış🤷 ihmal etme canım
Yani tupdeki sivi gebelik sansini azaltiyor demekki asagi yukari banada 20 bin derler surec zaten zor psikolojisi ayri beklentisi ayri ne diye gittim neyle karsilastim

Evet malesef tutunma şansını azaltıyor ama imkansız değil. Kısmetten öteye yol yok valla neler neler duyup yaşıyoruz
Yani tupdeki sivi gebelik sansini azaltiyor demekki asagi yukari banada 20 bin derler surec zaten zor psikolojisi ayri beklentisi ayri ne diye gittim neyle karsilastim

Kürtajın adı bile soğuk ama inanın düşükten daha kolaydır diye düşünüyorum , çevremde düşük yapanlar oldu hem ağrısı hem kanaması uzun sürdü , ben kürtaj oldum 15 dk. işlem zaten anestezi oluyorsunuz ne ağrı ne kanama yaşıyorsunuz.
Sonrası için rahimde bir sıkıntı olur diye tedirginim sadece

Ya iste rabbim verdimi veriyor yokdan var oluyor ama iste buda bizim sinavimiz yinede bin sukur daha kotusuylede ugrasabilirdik allah korusun of bilmiyorum vallahi stresten baska bisi degil simide bekliyorum bakalim.tuttundumu bana diye 30da ogrenicez egerki tutmazsa ameliyat olucam mecburen benimde rahmimin ustu basik arkuat rahim.diye geciyor ve saga yatik
Bn ilk o ameliyatı oldum sonra tUp bebeğe yoğunlaştım 2. Denemede tuttu elhamdulillah

Benimde 5+6 şuan canım :) cumartesi keseleri ve üçünde yolk sac ve bebeklerimi gördüm :) ikizler simdiden hissediyorum onlari. Fasulye boyutundalar 😁 cuma gunu gidecegim kalp atislari icin. Insallah rabbim mubarek gunde yuzumu guldurur 🤲 ikisi icinde hergun dua ediyorum
Ay maşallah ne güzel ikisi de güzel güzel ilerler ve kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻😊 ben de çift transfer oldum gebelik testinde çift çizgi gördüm ama henüz beta vermedim inşallah ikisi benimledir. İlk betanız kaçtı kaçıncı gününüzde baktırmıştınız

Türkiye de de haftasonlari kapatıyorlar biliyosundur ben toplama işlemini pazar sabah yaptırdım doktorum izin kağıdı yolladı vatsaptan cevirmelerde onu gösterdik hastaneler kapanmaz ya kötü düşünme öyle iyi gecicek inşallah
İnşallah canım, ben de öyle düşünüyorum ama burada belli olmuyor aniden karar alıp kapatabiliyorlar her yeri. Şu an öyle bir durum yok, olursa da kısmet napalım

Bn ilk o ameliyatı oldum sonra tUp bebeğe yoğunlaştım 2. Denemede tuttu elhamdulillah
Ayy ne guzell ya masallahh insallah benim bu transferim tutarrda gerek kalmaz birdaha valla yiprandim hem cidden vucudumun agrilari sisligi derken bide ilaclarin vermis oldugu psiklojik duyu ay boyle okdarr tuhaf oluyorumki ama iste tutarsada sunu diycem butun yasadigim herseye deydiii

Kaçıncı gün test yaptınız embriyo kaliteniz neydi hayırlı olsun
4günden silik cizgi çikmistı bende. Sade testlerde. 3embriyo transfer etdiler. Azerbaycanda izin var buna. Embrioloq 2i iyinkalite biride geride geliyo ama oda normal demişti.
Transfern oncesi histreskopi oldum.ve cizik atıldı.

Back