- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.361
Tek embriyo muydu seninİnşallah kuzum ben daha göremedim çift çizgiyi sabah test yaptım 2.cizgi siliktiiyiki daha önce yapmamisim yoksa moralim çok bozulur stres olurdum yarın tekrar test Alcam gorecem o çift çizgiyi hakkım o benim
iyi bari kötünün iyisi olmuş senin adına . çok ağrın oldu mu canım düşerkenDüşük ilacı kullandım ama evde kendim düşürdüm şükür kürtaj kelimesi bile tedirgin ediyor beni bugun kontrol de sıkıntı çıkmazsa bunu da atlatmış olucam Allahın izniyle
8. Haftadayım hala kullanıyorum. Elimde var diye bitr dedi doktor yoksa kesecektiHayır yok şu an bir farklılık. Ya sende?
Bir sorum olacak, Prolutex iğnesi kullananlar var mı? Ben bir haftadır kullanıyorum ve karnım iğne izleri ve morluklarla dolu şimdiden
9 la 11 i kıyasla daha net belli olur aynı marka testle amaSağdaki dünkü 9.gün
Soldaki bugün 10.gün acaba artış var mı diye yaptım normal kaset test yarın erken gebelikle denerim tekrar. Sizce Bi koyuluk oluşmuş mu kızlar ben aynı gördüm
Öyle yapıyım yarın 2 teste birden denicem aynı markaları alıp 1 günde pek belli olmuyor sanırım koyuluk9 la 11 i kıyasla daha net belli olur aynı marka testle ama
Evet 2. Gün 2 katına çıkacak ya daha net belli olur. Benimkiler baya bekleyince daha da belli oluyordu ve kan değerim 9. Gün düşük çıkmıştı ona rağmen artık belli oldu kaset testteÖyle yapıyım yarın 2 teste birden denicem aynı markaları alıp 1 günde pek belli olmuyor sanırım koyuluk
Hadi ya ne güzel inşallah bende de koyulaşma olur yarın tekrar deniyim bakalımEvet 2. Gün 2 katına çıkacak ya daha net belli olur. Benimkiler baya bekleyince daha da belli oluyordu ve kan değerim 9. Gün düşük çıkmıştı ona rağmen artık belli oldu kaset testte
Çift ti canım 3.gun embriyosu çöpe attım kız valla sabah net değil 2 çizgide diyeTek embriyo muydu seninyaptığın varsa atabilir misin senşn betan belli ya şimdi kendime pay çıkarıcam ben ne de olsa sen kanı verdin zor kısmı atlattı maşallah dünden beri test yapıp duruyorumda bana fikir vermiş olucan
Hadi inşallah ikisi de seninledirÇift ti canım 3.gun embriyosu çöpe attım kız valla sabah net değil 2 çizgide diyeama biri tam net hani negatif çizgisi öbür çizgi de tam koyu değildi çok açık renkteydi
İnşallah canimm bır de olsa 2 de olsa sağlıklı sıhhatli ilerlesin de şu beta geçmek bilmez şimdi biliyorum ama sakin ol hiç strese girmeHadi inşallah ikisi de seninledirbenimde açık renk çıkıyor kana gidicem 2 gün sonra artık ortaya çıkar
İlacın etkileri titreme falan yaptı ilk 3 gün ciddi agrı vardı ağrı kesici içtim kanamamı kesince onuda bıraktım diğerine göre iyiydim şükür insanın canı yanıyor elbet ama bebeğin düşmesi daha çok üzüyoriyi bari kötünün iyisi olmuş senin adına . çok ağrın oldu mu canım düşerken
2 adet bekledim kuzum kasim 26 da dusuk yaptimNe kadar bekledin tatlım düşükten sonra hayırlısıyla kucağına al inşaAllah benimde tek embriyo kaldı Rabbim onlara can versin inşaAllah
Ben kullanıyorum sabah akşam morluklar olmadı arada yeşerdi geçti ki cildim hassastır , vuruş şekli dik olunca sorun olmadı ama bazen hemşireler yatay vurunca hep yeşerdi ve canım acıdı.Hayır yok şu an bir farklılık. Ya sende?
Bir sorum olacak, Prolutex iğnesi kullananlar var mı? Ben bir haftadır kullanıyorum ve karnım iğne izleri ve morluklarla dolu şimdiden
Uyusmazliginiz var ise mutlaka vurdur dokotra basa basa soyle14.30 da inşaAllah kan uyuşmazlığı iğnesi de vurdurmak istiyorum bakalım
Aynen ya valla bende ilkinde demiştim betam şu ama 2 kat artmadı demiştim ne ilgisi var çıkmış işte kanda diyorlardıİnşallah canimm bır de olsa 2 de olsa sağlıklı sıhhatli ilerlesin de şu beta geçmek bilmez şimdi biliyorum ama sakin ol hiç strese girmebizi bizden başkası anlayamaz annelere falan anlatıyorum aman bizim zamanımızda beta mi vardı artış mi vardı ne değişik işler diyolar panik yapmayın siz kan veren muayene olan benim 9 ay sonra görüşelim sizinle diyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım14.30 da inşaAllah kan uyuşmazlığı iğnesi de vurdurmak istiyorum bakalım
Anladım tekrar geçmiş olsun benim 4 ayı bulacak sanırım son transfer2 adet bekledim kuzum kasim 26 da dusuk yaptim
Söyledim zaten gebelik varken kan testi yapıp baktı sıkıntı yok demişti ama düşük olunca vurdurmak gerekiyormuş 2. Düşük oldu artık aklıma takılıyor kontrole gelince vuralım demişti vazgeçmemiştir umarımUyusmazliginiz var ise mutlaka vurdur dokotra basa basa soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?