Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Geçmiş olsun kuzum yaa. Ama geriden gelmek .ok sıkıntı oluyor mu ki belki 2 hafta sonra düzelecek herşey. Doktor hemen kürtaj mı dedi

Bende 9. Gün kan verdim gayette belli oldu. Boşa kendine eziyet ediyorsun git ver kanını rahat et miss
Bize de eziyet ediyor burda kaderi beklerken doğurcam az kaldı
Maşallah BarekAllah sağlıkla gelsinler inşallah bebişler
Amin inşallah sizinkiler de çok bekletmesin üzmesinler annelerini

Bize de eziyet ediyor burda kaderi beklerken doğurcam az kaldı

Amin inşallah sizinkiler de çok bekletmesin üzmesinler annelerini
Bende anlamıyorum böyle sabırlı kişileri. Ne var yani öğren kurtul diycem de 9 ay boyunca rahat yok o da ayrı durum

Sorma ya ben şu ateş havale işinden çok korkuyorum. Eltimin kızı baya sıkıntılı şeyler yaşamış anlatırlar hep. Korkuyorum o yüzden
Bi kere de kötü bir şey anlatmasalar çatlarlar zaten.
Acilde yatmayız inşallah

Geçmiş olsun kuzum yaa. Ama geriden gelmek .ok sıkıntı oluyor mu ki belki 2 hafta sonra düzelecek herşey. Doktor hemen kürtaj mı dedi
2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.

Ayy insallah ya insallahhh bee dogru kiz bian unuttum heee hadi bakalim 4 5 gun kaldi ❤❤❤❤ allahimmm sen buyuksunn yarabbim
İnsan karıştırıyor kız kim hamile kim transfer oldu kim opu da vıcır vıcır ortalık valla. Sende güzel haberler ver bize senden çok umutluyum bilmiyorum öyle Bi enerji aldım ve o enerjiyi tüm transfer olanlara bekleyenlere yolluyorum

2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.
Sevinçlim sevincin kursağında kaldı çok üzgünüm, Allah yerini doldursun. Allahım tekrar deneme gayreti versin inşallah. Yaşadığım için biliyorum, insanın zoruna gidiyor, inşallah süreç çok fazla uzamadan toparlanırsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…