- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.261
9.gün değeriniz kaç çıkmıştıBeni taşlayacaklar şimdi 5.gun idrar testi yapmaya başladım ben9.gun de kan verdim bence 10.gun kesin çıkar
7919.gün değeriniz kaç çıkmıştı
Maşallah BarekAllah sağlıkla gelsinler inşallah bebişler791ama 200 300lü değerle öğrenip ikiz çıkan da çok tanıyorum
Bende 9. Gün kan verdimBugün 9. Günüm ben d ebi yandan yarın 10. Gün olarak kan versem mi diyorum ama ya da bekliym ay bilemedim
Maşallah. Allah razı olsunBetam 149 çıktıÇarşamba kendi doktoruma gidecem kan vermek için tekrar gidecem kizlar namazımı kılıp aglayarak sizlere de dua ettim
Geçmiş olsun kuzum yaa. Ama geriden gelmek .ok sıkıntı oluyor mu ki belki 2 hafta sonra düzelecek herşey. Doktor hemen kürtaj mı dediÇok isterdim güzel haber vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandi.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi.
B Bade_badee Z Zeyni 16Karasbaby
Bize de eziyet ediyor burda kaderi beklerken doğurcam az kaldıBende 9. Gün kan verdimgayette belli oldu. Boşa kendine eziyet ediyorsun git ver kanını rahat et miss
Amin inşallah sizinkiler de çok bekletmesin üzmesinler anneleriniMaşallah BarekAllah sağlıkla gelsinler inşallah bebişler
Bize de eziyet ediyor burda kaderi beklerken doğurcam az kaldı
Amin inşallah sizinkiler de çok bekletmesin üzmesinler annelerini
Hadi ya hyrlisi olsun cnm vardır vakti zamanıÇok isterdim güzel haber vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandi.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi.
B Bade_badee Z Zeyni 16Karasbaby
9 ay sonra rahata kavuşuruz inşallah ama o da zorBende anlamıyorum böyle sabırlı kişileri. Ne var yani öğren kurtul diycem de 9 ay boyunca rahat yok o da ayrı durum
Sorma ya ben şu ateş havale işinden çok korkuyorum. Eltimin kızı baya sıkıntılı şeyler yaşamış anlatırlar hep. Korkuyorum o yüzden9 ay sonra rahata kavuşuruz inşallah ama o da zor
Bi kere de kötü bir şey anlatmasalar çatlarlar zaten.Sorma ya ben şu ateş havale işinden çok korkuyorum. Eltimin kızı baya sıkıntılı şeyler yaşamış anlatırlar hep. Korkuyorum o yüzden
2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.Geçmiş olsun kuzum yaa. Ama geriden gelmek .ok sıkıntı oluyor mu ki belki 2 hafta sonra düzelecek herşey. Doktor hemen kürtaj mı dedi
Aynen öyle canim vakti zamani daha var demekkiHadi ya hyrlisi olsun cnm vardır vakti zamanı
Dua edelimAynen öyle canim vakti zamani daha var demekki
İnsan karıştırıyor kız kim hamile kim transfer oldu kim opu daAyy insallah ya insallahhh beedogru kiz bian unuttum heee hadi bakalim 4 5 gun kaldi ❤❤❤❤ allahimmm sen buyuksunn yarabbim
Allah razı olsun canım inşallahDua edelim
Sevinçlim2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?