Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen öyle canım nasipten öte yol yok. İlk 3 gün falan daha yavaş kalkıyorum evin içinde yürüdüğüm de oldu oturdum falan ama şimdi daha hızlı yürüyorum annem uyarıyo yavaş diye
E hakikaten de yavas sen bir hamissin artık

Grade sınıf ve derece anlamına geliyor ama bende öyle bir şeyde yazmamışlar hayırlısı bakalım ya çok sağolun cevap verdiğiniz için
Evet benim önceki 2.sinifmis işte sorduğumda iyi demişlerdi ama kağıtta 2.g yazıyordu ne zaman oldun transfer

Kız bilerek de yapmıyom benim hareketlerim hep hızlıydı nasıl ayarlayacam bilmiyom. Ama daha belli değil ben kanda artışı göremeden emin olamayacam
Haklısın canım ya bende normalde aktif bir insanım unutuyorum bazen hızlı hareket ediyorum az önce hemsire bile uyardı biraz yavaş diye garanti olsun istiyorsun haklisin hep kalbimiz ağzımızda geziyoruz doğmadan da rahat demeyeceğiz sanirsam

22ocakta bendenasıl dikkate ettinizmi kendinize hareketlerinize varmı belirtiniz
Kendimi çok halsiz hissediyorum günün bazı zamanlarında bazende belime kuyruk sokumuna doğru ağrı giriyor hep iyiye yoruyorum Rabbim hayırla güzel sonuçlara kavuşmamızı nasip etsin inşallah

Kendimi çok halsiz hissediyorum günün bazı zamanlarında bazende belime kuyruk sokumuna doğru ağrı giriyor hep iyiye yoruyorum Rabbim hayırla güzel sonuçlara kavuşmamızı nasip etsin inşallah
İlk 2 gün dinlendim çok az ayağa kalktım ama sonra kalktım yavaş yavaş işlerimi yapıyorum kasmadan

İnşallah iyi olur sonucunda rabbim yüzümüzü guldursun

Sen öyle düşünme ilk öyle yaşandı diye şimdi de öyle olacak değil olumlu ol senin için olumlu düşünüyorum içime öyle doğuyor
Ayy insallah be insallah sen hamilesin artik ❣❣senin sezgilerr acikk dua et be benim icinde canim insallah bende hamileyimdir bu arada basim cok donuyo benim bugun az uyudum belki ondandir diyemi valla deli gibi belirti ariyorun kedimden he

Aynen canım 2 defa verdiğim kanda 2 katı artışı geçen sefer görememiştim korkum ona bakalım bunda görürsem o zaman sevincem galiba aynen unutmayıp biraz yavaşlamamız lazım

Ben şu 2 kan tahlilindeki 2 katı artışı görmeden rahat edemem gibi geçen sefer göremedim çünkü. İnşallah canım dua etmem mi duamdasın

Ben şu 2 kan tahlilindeki 2 katı artışı görmeden rahat edemem gibi geçen sefer göremedim çünkü. İnşallah canım dua etmem mi duamdasın
Bak ezan okunuyor yemin ederim.kalbimden asla negatif biai gecmiyor bitti o is tamam sen hamilesinnnnn allahin izniylennn❣❣❣ bu arada kan tahlili verdin mi deger kac cikti

Bak ezan okunuyor yemin ederim.kalbimden asla negatif biai gecmiyor bitti o is tamam sen hamilesinnnnn allahin izniylennn❣❣❣ bu arada kan tahlili verdin mi deger kac cikti
Ayy canım benim ya Allah razı olsun ben de seninle ilgili çok olumluyum kan vermedim daha 12. Gün vericem kanı bugün daha 9. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…