- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.241
Yaaa inşallahAyy inşallah pozitifi görmek nasip olur
En zoru da şu 12 günü beklemek zaman hiç geçmiyor. Yarısı bitmiş sizin de 9-10.gün çıkar testte
Aynen öyle canım nasipten öte yol yok. İlk 3 gün falan daha yavaş kalkıyorum evin içinde yürüdüğüm de oldu oturdum falan ama şimdi daha hızlı yürüyorum annem uyarıyo yavaş diye
Evet benim önceki 2.sinifmis işte sorduğumda iyi demişlerdi ama kağıtta 2.g yazıyordu ne zaman oldun transferGrade sınıf ve derece anlamına geliyor ama bende öyle bir şeyde yazmamışlar hayırlısı bakalım ya çok sağolun cevap verdiğiniz için
19 Ocak’ta oldum sizEvet benim önceki 2.sinifmis işte sorduğumda iyi demişlerdi ama kağıtta 2.g yazıyordu ne zaman oldun transfer
Kız bilerek de yapmıyom benim hareketlerim hep hızlıydı nasıl ayarlayacam bilmiyom.E hakikaten de yavas sen bir hamissin artık
22ocakta bende19 Ocak’ta oldum siz
Haklısın canım ya bende normalde aktif bir insanım unutuyorum bazen hızlı hareket ediyorum az önce hemsire bile uyardı biraz yavaş diye garanti olsun istiyorsun haklisin hep kalbimiz ağzımızda geziyoruz doğmadan da rahat demeyeceğiz sanirsamKız bilerek de yapmıyom benim hareketlerim hep hızlıydı nasıl ayarlayacam bilmiyom.Ama daha belli değil ben kanda artışı göremeden emin olamayacam
Kendimi çok halsiz hissediyorum günün bazı zamanlarında bazende belime kuyruk sokumuna doğru ağrı giriyor hep iyiye yoruyorum Rabbim hayırla güzel sonuçlara kavuşmamızı nasip etsin inşallah22ocakta bendenasıl dikkate ettinizmi kendinize hareketlerinize varmı belirtiniz
İlk 2 gün dinlendim çok az ayağa kalktım ama sonra kalktım yavaş yavaş işlerimi yapıyorum kasmadanKendimi çok halsiz hissediyorum günün bazı zamanlarında bazende belime kuyruk sokumuna doğru ağrı giriyor hep iyiye yoruyorum Rabbim hayırla güzel sonuçlara kavuşmamızı nasip etsin inşallah
İnşallah iyi olur sonucundaKendimi çok halsiz hissediyorum günün bazı zamanlarında bazende belime kuyruk sokumuna doğru ağrı giriyor hep iyiye yoruyorum Rabbim hayırla güzel sonuçlara kavuşmamızı nasip etsin inşallah
Ayy insallah be insallah sen hamilesin artik ❣❣senin sezgilerr acikk dua et be benim icinde canim insallah bende hamileyimdirSen öyle düşünme ilk öyle yaşandı diye şimdi de öyle olacak değil olumlu ol senin için olumlu düşünüyorum içime öyle doğuyor
Aynen canım 2 defa verdiğim kanda 2 katı artışı geçen sefer görememiştim korkum ona bakalım bunda görürsem o zaman sevincem galibaHaklısın canım ya bende normalde aktif bir insanım unutuyorum bazen hızlı hareket ediyorum az önce hemsire bile uyardı biraz yavaş diye garanti olsun istiyorsun haklisin hep kalbimiz ağzımızda geziyoruz doğmadan da rahat demeyeceğiz sanirsam
Ben şu 2 kan tahlilindeki 2 katı artışı görmeden rahat edemem gibiAyy insallah be insallah sen hamilesin artik ❣❣senin sezgilerr acikk dua et be benim icinde canim insallah bende hamileyimdirbu arada basim cok donuyo benim bugun az uyudum belki ondandir diyemi valla deli gibi belirti ariyorun kedimden he
Bak ezan okunuyor yemin ederim.kalbimden asla negatif biai gecmiyor bitti o is tamam sen hamilesinnnnn allahin izniylennn❣❣❣ bu arada kan tahlili verdin mi deger kac ciktiBen şu 2 kan tahlilindeki 2 katı artışı görmeden rahat edemem gibigeçen sefer göremedim çünkü. İnşallah canım dua etmem mi duamdasın
Amin amin inşallah canı gönülden dua ediyorum hep hepimizeİnşallah iyi olur sonucundarabbim yüzümüzü guldursun
Beni taşlayacaklar şimdi 5.gun idrar testi yapmaya başladım benYaaa inşallahAy yaptırmalı mıyım 10. gün 12.günü beklemeyeyim mi
Eğer yaptırırsam yazarım hemen burdanBeni taşlayacaklar şimdi 5.gun idrar testi yapmaya başladım ben9.gun de kan verdim bence 10.gun kesin çıkar
Ayy canım benim ya Allah razı olsunBak ezan okunuyor yemin ederim.kalbimden asla negatif biai gecmiyor bitti o is tamam sen hamilesinnnnn allahin izniylennn❣❣❣ bu arada kan tahlili verdin mi deger kac cikti
Ayy insallah ya insallahhh beeAyy canım benim ya Allah razı olsunben de seninle ilgili çok olumluyum kan vermedim daha 12. Gün vericem kanı bugün daha 9. Gün
Ben merakliyim zaten girip girip sorarım hiç dert etmeEğer yaptırırsam yazarım hemen burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?