- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #13.201
Çok sağ ol canım ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağ ol canım ellerine sağlık
Amaaan, iyi ki şu kısıtlamalar varmış o zaman, testin olsa tuvaletten çıkmıcan demek ki senKız valla ben kurcalayıp duruyorumyarın yaparım artık
Ya evet hatırlıyorum siz hemen keseye gitmiştiniz valla çok güzel maşallah seni strese sokmadan göstermişler kendiniBacım ben her şeyi hızlandırılmış yaşadım resmen gözümü açtım kapattım kalp atışı dinliyorum inşallah seninki de öyle olur
9.gun kan verdim doktor 12.gun kese görmeye çağırdı ama iki embriyo olduğunu unutmuş. O gün karından gözükmedi vajinal baktı. Iki tane keseye benzer bir sey görüyorum 2 gün sonra tekrar gel dedi 3 mm ölçtü o zaman.
14.gun tekrar gittim keseler biri 6 mm olmuş biri 3 mm kalmış tamam bunlar ikiz dedi. Ama biz 3 mm kalan gidici herhalde tek devam edecek dedik ikiz olduğuna sevinmedik.
1 hafta sonra gel küçük kese büyümüş mu diye bakalım dedi o gün gittiğimizde küçük olanın yolk kesesini gördük büyük olanın kalbini dinledik
Aslına bakarsan 12.gün keseyi görmüşüz ama onun kese olduğunu bilmiyormuşuz.
Bugün 9. Günüm ben d ebi yandan yarın 10. Gün olarak kan versem mi diyorum ama ya da bekliym ay bilemedimBugün kaçıncı gün ?yani 12 i beklemene gerek yokamaç 2 3 testte düzenli artışı görmek 3 5 günün lafı olmaz
Ay sorma valla heralde gebe kalsam yinede zevkine test yapar dururumAmaaan, iyi ki şu kısıtlamalar varmış o zaman, testin olsa tuvaletten çıkmıcan demek ki senyap canım yap hakkındır, testlerde çift çizgi görmek için anamız ağladı valla
![]()
Tipik akrep işte ne olucakKocama aldırmadım ki onun haberi bile yoktu kardeşime kağıda yazdım Bi ondan Bi ondan diye aldı geldi![]()
Heheehe sorma valla huyumuz kurusunTipik akrep işte ne olucak![]()
Sonucu da söyleyemedin tabiiHeheehe sorma valla huyumuz kurusun![]()
Çift çizgi görmesem söylemicektim çıkınca sevinir beni unutur dedim söyledim öylede oldu hiç niye aldın demedi üstüne bir de yarın kan verelim diyoSonucu da söyleyemedin tabii![]()
Sen ilk muayenede yine hatırlat onu doktora o söyler canım zamanını inşallah sorun olmadan müdahale edecekler ona daYa evet hatırlıyorum siz hemen keseye gitmiştiniz valla çok güzel maşallah seni strese sokmadan göstermişler kendiniinşallah ben de stressiz atlatırım ama biz baştan stresliyim kan uyuşmazlığı var biz de acaba kaçıncı hafta da müdahale ediliyor onun için
Oooo enişte coştuÇift çizgi görmesem söylemicektim çıkınca sevinir beni unutur dedim söyledim öylede oldu hiç niye aldın demedi üstüne bir de yarın kan verelim diyo![]()
İnşAllah cnm aynen onu ilk muayene kısmet olursa o vakit derimSen ilk muayenede yine hatırlat onu doktora o söyler canım zamanını inşallah sorun olmadan müdahale edecekler ona da![]()
Hee sorma o da alışmış bu daha kırmızı çıkmış diyoOooo enişte coştubence de git test yaptin nasıl olsa.
Hadi hayırlısı bakım nadibimizde ne varsa o olacskaynen emrıyolog oyle dedı zaten 2 emrıyoyu 5 gun dondurduk ama kalan 4 emrıyo 6 gunu görur dıye olanakları zorladık galıp geldıler dondurduk dedi :)
Nasılsın bakalım bugün kaçıncı gün nasıl hissediyorsun kendiniHadi hayırlısı bakım nadibimizde ne varsa o olacsk
Bugün nasıl hissediyorsun bakalımYa aslinda normalde ben 7. Gunden itibaren baslardim 12. Gune ladar ama iste yemin ettirdi esim o yuzden yapamiyom![]()
Betam 149 çıktı
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez
belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
@Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
B Beklenenmucizemgeldi 13
Ocak3.gün
Embryo-
@Potisim 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Ebruzarife 11
Ocak5.gün
Embryo-
@Ogretmen0606 16
Ocak5.gün
Embryo-
Karasbaby
29
Ocak5.gün
Embryo-
UkaderU
16
Ocak5.gün
Embryo-
Umut_bebek
22
Ocak5.gün
Embryo-
MaşaAllah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaAllahBetam 149 çıktıÇarşamba kendi doktoruma gidecem kan vermek için tekrar gidecem kizlar namazımı kılıp aglayarak sizlere de dua ettim
![]()
Ya bugun benim goguslerdeki belirtiler sanki azalmaya basladii gibi yav korkuyorum valla gecen seferkide boyle oldu sonea negatif olduBugün nasıl hissediyorsun bakalım![]()