- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.021
Beklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz yaAminnn aminnn cumlemiz icinnm insallahh kim iatiyorsa rabbim verain tez vakitteBenim 5.gun embriyodu butun embriyolarim 5. Gun embriyosu simdi 2tane transfer edildi nasipse ayin 30. Kan testi vericem insalalh ama bu sefer idrar testi yapmiycam esim yemin ettirdi negatif cikinxi hep takiyorum uzuluyorum diye o yzuden mecbur bekliycem ama icim icimi yoycek biliyorumm
He yaa dimi? Başağı kaçırdım diye ne bozulmuştumAy Allah razı olsun canım benim, cinsiyetini öğrendiğin günleri görelim inşallahbaşak burcu istiyodun Allah gönlüne göre verdi çok şükür ne mübarek kızsın maşallah, sende ayrı bir enerji var bence
Inan adetle hamileliğin başlangıcı arasında hiçbir fark yok. Moralli ol o çok önemliBöyle cevaplar görüncee tüm moralim yerine geliyor
Evet şükürler olsunAynen arzucum bulantı sürekli var. gece uykusu diye bisey kalmadı. Şişkinlik var bide nefes alamiyomuşum gibi hissediyorum. Gün geçtikçe yemek yemek zorlaşmaya başladı. Bugünleri yaşatan Allah'a şükürler olsun. Geçicek inşaallah. Çarşamba dr.dayım. kan tahlili istedi onlari götürücem bahaneyle de göreyimsen ne zaman gidiyosun?
Sağlıkla doğsun da burcu ne olursa olsun, genelde süpriz yapmayı seviyor bebeler doğuma yakınHe yaa dimi? Başağı kaçırdım diye ne bozulmuştumbu günleri gördüğümde yollarımız kesişti sana ondan öyle geliyor. Yoksa haziranda 9. Senemizi doldurucaz. Dün evlenip bugün bu süprizi yaşamadım yani ama hayata başka gözlerle bakıyorum bu yalan değil
Evet başladı canim. Evetya belirti ararken bulantiya bakmak kolay geliyordu, ama yaşamak fena bi durummuşBaşladı mı bulantılaruzaktan davulun sesi hoş geliyor da yaşayan bilir di mi hamile kalsak da bulantılar başlasa deriz hep, ama bulantı yaşayanlar çok fena bişey olduğunu söylerler, inşallah geçici bişeydir de doya doya çıkarırsınız hamileliğin tadını
Çamlıca erdemde adalet can'a gidiyorum. Kimse tavsiye etmediEvet şükürler olsunben 24 saatte toplam 4 adet prilam içiyorum, içmiş halim böyleyse içmesem ne olur kim bilir.. Inşallah geçicek canim. Ben diğer pazartesi gideceğim dr a. Sen kime gitmeye basladin?
İnşallah canım gönlünü ferah tut, belirtiler ilaçlardan diyen de var, hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen de var, bu durum biraz spesifik galibi. Bugün sana böyle diyorum ama haftaya aynı kaygıyı ben de yaşayacağım kesinBeklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz ya
Amiiin inşAllaaahhh AmiiinInan adetle hamileliğin başlangıcı arasında hiçbir fark yok. Moralli ol o çok önemlienerjin güzel olsun ki vücuduna da o güzel enerji yansısın
Allah razı olsun canımSağlıkla doğsun da burcu ne olursa olsun, genelde süpriz yapmayı seviyor bebeler doğuma yakınyok sadece hamile kalma şeklinle değil mesajlarını okurken de farklı bir enerji veriyorsun insana ne güzel, hep böyle pozitif ol, ve inşallah hayat da sana hep böyle pozitif gelsin
Muayenelerin de enerjiniz kadar çok güzel geçsin inşallahÇamlıca erdemde adalet can'a gidiyorum. Kimse tavsiye etmedifoto.sunu gördüm ve enerjisi bana yakın geldi. Gerçekten de öyleymiş. Kadın gözlerinden emoji saçıyor sanki sesi yumuşak ve sakin. Memnun kaldım. Devam edicem inşaallah. Sen bulabildin mi sabit dr?
Kaliteli olsun da sayıya takılma canım, ilk transferinde gelsin bebeğin inşallah, transferde kaç tane koyacaklar tek mi çift miMerhaba arkadaşlar beni bugun merkezden aradılar 5 gun itibariyle gebelik vaat eden 2 emrıyo dondurulmuş 4 tanesi hala devam edıyormıs yarım karar verilecek mis yarın 6 cı gun nasıp işte 17 tane toplandı kala kala kac tane kaldı
Benim bu 3 cu tup bebeğim normalde 2 tane transfer yapilacakti 2 tane emriyo ispanyaya gidecek dna incelemesine o yüzden 1 tane transfer yapacağız dedi doktor nasip olursa 2 tane transferde ikiz yada ucuz olabiliyor dna incelemesinden gelen emriyo dedi bakalim nasip inşallah sağlıklı emriyo olurKaliteli olsun da sayıya takılma canım, ilk transferinde gelsin bebeğin inşallah, transferde kaç tane koyacaklar tek mi çift mi
Bana da başka dr önermişlerdi ama o kadar yogun ki ilk aradığımda ocak full doluydu. Bunaltır o kadar yogunluk diye içime sinmedi. Zaten şubatı da bekleyemezdim. Kalbi duymamıştık daha.Muayenelerin de enerjiniz kadar çok güzel geçsin inşallahBende tavsiye uzerine bi dr a gidiyorum beykozda. Şimdilik takibimi o yapıyor bakalım henüz kararsızım
Aminn aminnn insallahh yasayan bilir bu durumu cunki her turlu zor allah yardimcimiz olsunnnBeklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz ya
Ya ama sonra vermesi cok zor bide ben yemek yemegi cok seviyorum yaYa ben hep sezeryan düşünüyorum normale çok korkuyorum belki kızarlar bana ama öylekız bu benim kilo almış halim 48 dim hep anca alabildim şu yiyip yiyip kilo alamayan gıcıklardanım ama ben de kilo almak istiyordum zaten 52 kiloya ulaşınca mutlu olucam boşver ye canım şimdi yemicen de ne zaman yicen afiyet bal şeker olsun hepsi
Bende öyle diyorum bari hamile kalınca kilo almış olurumYa ama sonra vermesi cok zor bide ben yemek yemegi cok seviyorum yabak simxi soyle dusun insallah hamile kaldiginda zaten kilo alicaksin bence sen hamilelik sonucunda olman gereken kiloya gelicen iste cok kasmiycaksin o iyi
Valla sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama cidden korkmuyor degilim tabide yeterki versin rabbim yaaa amnnn gerekirse catir catir dogururuz nolcakk sezeryan acisiz ama sonrasi kotuymus iste
Ayyy yav bazen hayal ediyorum dusunsene onun kokusu minik elleri gogsunde yatacak sana muhtacc ahh ahh insallah insallahBende öyle diyorum bari hamile kalınca kilo almış olurumkız Bi hamile kalalımda Bi şekilde o bebek çıkacak
Amiin canım.Aminn aminnn insallahh yasayan bilir bu durumu cunki her turlu zor allah yardimcimiz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?