Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Beklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz ya

He yaa dimi? Başağı kaçırdım diye ne bozulmuştum bu günleri gördüğümde yollarımız kesişti sana ondan öyle geliyor. Yoksa haziranda 9. Senemizi doldurucaz. Dün evlenip bugün bu süprizi yaşamadım yani ama hayata başka gözlerle bakıyorum bu yalan değil

Evet şükürler olsun ben 24 saatte toplam 4 adet prilam içiyorum, içmiş halim böyleyse içmesem ne olur kim bilir.. Inşallah geçicek canim. Ben diğer pazartesi gideceğim dr a. Sen kime gitmeye basladin?

Sağlıkla doğsun da burcu ne olursa olsun, genelde süpriz yapmayı seviyor bebeler doğuma yakın yok sadece hamile kalma şeklinle değil mesajlarını okurken de farklı bir enerji veriyorsun insanane güzel, hep böyle pozitif ol, ve inşallah hayat da sana hep böyle pozitif gelsin

Merhaba arkadaşlar beni bugun merkezden aradılar 5 gun itibariyle gebelik vaat eden 2 emrıyo dondurulmuş 4 tanesi hala devam edıyormıs yarım karar verilecek mis yarın 6 cı gun nasıp işte 17 tane toplandı kala kala kac tane kaldı

Evet başladı canim. Evetya belirti ararken bulantiya bakmak kolay geliyordu, ama yaşamak fena bi durummuş Inşallah geçicidir canim

Evet şükürler olsun ben 24 saatte toplam 4 adet prilam içiyorum, içmiş halim böyleyse içmesem ne olur kim bilir.. Inşallah geçicek canim. Ben diğer pazartesi gideceğim dr a. Sen kime gitmeye basladin?
Çamlıca erdemde adalet can'a gidiyorum. Kimse tavsiye etmedi foto.sunu gördüm ve enerjisi bana yakın geldi. Gerçekten de öyleymiş. Kadın gözlerinden emoji saçıyor sanki sesi yumuşak ve sakin. Memnun kaldım. Devam edicem inşaallah. Sen bulabildin mi sabit dr?

Beklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz ya
İnşallah canım gönlünü ferah tut, belirtiler ilaçlardan diyen de var, hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen de var, bu durum biraz spesifik galibi. Bugün sana böyle diyorum ama haftaya aynı kaygıyı ben de yaşayacağım kesin

Allah razı olsun canım bu enerjiler bulaşıcıdır biliyor musun? Inşaallah okuyan herkes o pozitifi hisseder ve hayata o şekilde bakar

Muayenelerin de enerjiniz kadar çok güzel geçsin inşallah Bende tavsiye uzerine bi dr a gidiyorum beykozda. Şimdilik takibimi o yapıyor bakalım henüz kararsızım

Kaliteli olsun da sayıya takılma canım, ilk transferinde gelsin bebeğin inşallah, transferde kaç tane koyacaklar tek mi çift mi

Kaliteli olsun da sayıya takılma canım, ilk transferinde gelsin bebeğin inşallah, transferde kaç tane koyacaklar tek mi çift mi
Benim bu 3 cu tup bebeğim normalde 2 tane transfer yapilacakti 2 tane emriyo ispanyaya gidecek dna incelemesine o yüzden 1 tane transfer yapacağız dedi doktor nasip olursa 2 tane transferde ikiz yada ucuz olabiliyor dna incelemesinden gelen emriyo dedi bakalim nasip inşallah sağlıklı emriyo olur

Muayenelerin de enerjiniz kadar çok güzel geçsin inşallah Bende tavsiye uzerine bi dr a gidiyorum beykozda. Şimdilik takibimi o yapıyor bakalım henüz kararsızım
Bana da başka dr önermişlerdi ama o kadar yogun ki ilk aradığımda ocak full doluydu. Bunaltır o kadar yogunluk diye içime sinmedi. Zaten şubatı da bekleyemezdim. Kalbi duymamıştık daha.

Ya ama sonra vermesi cok zor bide ben yemek yemegi cok seviyorum ya bak simxi soyle dusun insallah hamile kaldiginda zaten kilo alicaksin bence sen hamilelik sonucunda olman gereken kiloya gelicen iste cok kasmiycaksin o iyi

Valla sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama cidden korkmuyor degilim tabide yeterki versin rabbim yaaa amnnn gerekirse catir catir dogururuz nolcakk sezeryan acisiz ama sonrasi kotuymus iste

Bende öyle diyorum bari hamile kalınca kilo almış olurum kız Bi hamile kalalımda Bi şekilde o bebek çıkacak

Bende öyle diyorum bari hamile kalınca kilo almış olurum kız Bi hamile kalalımda Bi şekilde o bebek çıkacak
Ayyy yav bazen hayal ediyorum dusunsene onun kokusu minik elleri gogsunde yatacak sana muhtacc ahh ahh insallah insallah
bu arada bende ates basmasi basladi atesim olcuyorum korkuyorum gecen seferki gibi olmasin diyede atesim normal ama ates basmai var sem yasadin mi hic boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…