Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya evet cok riskliylis bunu biliyorum ama nblm o oyle hissediyormus😁😁 nasip tabi aman olsunda tutsunlarda valla bi sekilde hallederiz sonunu 😁😁 ya benim annem kardesimdede bendede duauk tehlikesi varmis kadin 9 ay yatmis resmen annemdeki butun hormonel seyleri tasiyorum bare insallah bu dusuk durumunu almamisimdir genetik tabi hersey
O hissediyorsa olur o zaman 😁😁 aynen tutunsunlarda onu da o zaman düşünürüz valla insan herşeye kafa yoramıyor. İnşallah annene çekmez o kısmın bende annemin tüm özelliklerini taşıyorum 🤩 annem bende zor doğum yapmış çünkü ben 4.900 kg doğmuşum eşim de 4 kg doğmuş çocuklar bize çekerse fena 🤣 şimdi ise 50 kiloyum zayıfcacık. Kardeşimde düşük tehlikesi varmış diyo ayağımı yükseğe koyup yatıyordum 😁

kofi kofi cim nasılsın, nasıl geçiyor günlerin 🐣
Ben çok kötüyüm, mide bulantılarımdan ne birşey yiyebiliyorum ne de içebiliyorum 🥺 Sende durumlar nasıl?
Aynen arzucum bulantı sürekli var. gece uykusu diye bisey kalmadı. Şişkinlik var bide nefes alamiyomuşum gibi hissediyorum. Gün geçtikçe yemek yemek zorlaşmaya başladı. Bugünleri yaşatan Allah'a şükürler olsun. Geçicek inşaallah. Çarşamba dr.dayım. kan tahlili istedi onlari götürücem bahaneyle de göreyim 😊 sen ne zaman gidiyosun?

O hissediyorsa olur o zaman 😁😁 aynen tutunsunlarda onu da o zaman düşünürüz valla insan herşeye kafa yoramıyor. İnşallah annene çekmez o kısmın bende annemin tüm özelliklerini taşıyorum 🤩 annem bende zor doğum yapmış çünkü ben 4.900 kg doğmuşum eşim de 4 kg doğmuş çocuklar bize çekerse fena 🤣 şimdi ise 50 kiloyum zayıfcacık. Kardeşimde düşük tehlikesi varmış diyo ayağımı yükseğe koyup yatıyordum 😁
Ayy sen ne sanslisin kiz 50 kiloo masallah cok iyi ben evlendigimde 52 falandim yaklasik 4 yildir tabi surekli bebek icin hormon tedavileri gordugumden istahim cok acikdi😁😁 ve yedimm💪💪💪 suan 67 68 falnim allahdan gostermiyorum pek ama ben hamile kalayim kesin 100 kilo olurum😁😁
Aman en kotu sezaryan zaten cogul gebelikte sezeryan oluyo bosver sezeryan olmazsa bile bence o son cektigimiz en guzel aci olucakk sonu cok iyi cunkii😇😇

Canim benim.hic korkma zaten bunlarin olmasi iyiye isaret insallah bebeklerin sana tutunmaya calisiyordur 🙏🙏 ama asiri boyle artik dayanamayacgin hal alirsa doktorunu ararsin ama diger turlu cok normal hepimiz yasiyoruz
ne zaman test yaptiracaksin
Bugün daha transfer gününü saymazsak 3.gün. 7.günde bi idrar testi yapayım diyorum 5.gün embriyosu olduğu için çıkar dediler ama bakalım. Amiiiin canım inşAllaaah tutunmaya çalışıyordur. Öylr abartılı değil ama ara ara ağrılarım oluyor sadece 🤲

Bugün daha transfer gününü saymazsak 3.gün. 7.günde bi idrar testi yapayım diyorum 5.gün embriyosu olduğu için çıkar dediler ama bakalım. Amiiiin canım inşAllaaah tutunmaya çalışıyordur. Öylr abartılı değil ama ara ara ağrılarım oluyor sadece 🤲
Ilk 3 4 gunde tutunuyormus geriis iste gelisim sureci insallab iyi haberlee alirsin
Testi yap canin ama olumsuz cikarsa lutfen uzulme cunki idrara inme suresi vrya onun
Agrilar olsun goguslerde degisme varmi peki o en buyuk belrtiler arasinda cunki bebek icin kendini hazirliycak ya o onemliymis

Yok canım ilk kontrolde keseyi gördük
İkinci kontrolde yine keseyi gördük 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor
Nasipse yarin kontrolümüz var eger herhangi bir gelişim yoksa gebelik sonlandirilicak hayırlısı inşallah 🤲
Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Bizi de bilgilendir, Allahtan ümit kesilmez. Güzel haberlerle gel yarın🍀

Ilk 3 4 gunde tutunuyormus geriis iste gelisim sureci insallab iyi haberlee alirsin
Testi yap canin ama olumsuz cikarsa lutfen uzulme cunki idrara inme suresi vrya onun
Agrilar olsun goguslerde degisme varmi peki o en buyuk belrtiler arasinda cunki bebek icin kendini hazirliycak ya o onemliymis
Göğüslerde şuan sadece hafif hassasiyet var canım okadar. 3 düşük oldu ilk defa tüp bebek yaptırıyorum hem çok heyecanlı hemde çok endişeliyim bazen öyle bişey oluyorki benimle diye hissediyorum biandansa ümitsizz ay çok değişik bişey ya. Sizin durum nedir acaba ?

kofi merhaba🥰 en son siteye girdiğim zamanlarda covid nedeniyle transferin ertelenmişti okuyup çok üzülmüştüm ama sonucu ne de güzel olmuş maşallah 😍 Allahım sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin🤲🏻
Merhaba serracım çok teşekkür ederim benimle üzülüp benimle sevindigin için 😊 kısa bir süre sonra senin ve Karasbaby Karasbaby için de seviniriz inşaallah ♥️🤲 bu arada kızım olursa serra da düşündüğüm isimler arasında 😁

Göğüslerde şuan sadece hafif hassasiyet var canım okadar. 3 düşük oldu ilk defa tüp bebek yaptırıyorum hem çok heyecanlı hemde çok endişeliyim bazen öyle bişey oluyorki benimle diye hissediyorum biandansa ümitsizz ay çok değişik bişey ya. Sizin durum nedir acaba ?
Ben hic hamile kalamadim normal yollada tüp bebekle.
bu 2. Denemem yarin artik 7. Gunum suana kadar goguslerim aciyor ve belli araliklarla kasik bel agrisi yasiyorum birde bu benim icin buyuk bir sorun vajinal agrim cok oluyor bu beni cok endiselendiriyor kime soraam boyle bi sorunu yok bitek bende heralde acaba etki edermi diye cok korkuyorum
Bunlarin disinda duygusal anlamda suan sana msj yazarken bile agliyasim geliyo 2 dk once mutluydum umutluydum mesela sonra gtti bi yarim saat sonra gelebilir 😁 boyle ruhsala takmiyorumsa fiziksel olarak mesela baska batmalarim var bugun cok velirgin bi sekilde sag kasigimda sanci batma yasadim dolgunluk hisside var alt karinda

kofi kofi cim nasılsın, nasıl geçiyor günlerin 🐣
Ben çok kötüyüm, mide bulantılarımdan ne birşey yiyebiliyorum ne de içebiliyorum 🥺 Sende durumlar nasıl?
Başladı mı bulantılar🥰 uzaktan davulun sesi hoş geliyor da yaşayan bilir di mi🤗 hamile kalsak da bulantılar başlasa deriz hep, ama bulantı yaşayanlar çok fena bişey olduğunu söylerler, inşallah geçici bişeydir de doya doya çıkarırsınız hamileliğin tadını🧿🍀

Ben hic hamile kalamadim normal yollada tüp bebekle.
bu 2. Denemem yarin artik 7. Gunum suana kadar goguslerim aciyor ve belli araliklarla kasik bel agrisi yasiyorum birde bu benim icin buyuk bir sorun vajinal agrim cok oluyor bu beni cok endiselendiriyor kime soraam boyle bi sorunu yok bitek bende heralde acaba etki edermi diye cok korkuyorum
Bunlarin disinda duygusal anlamda suan sana msj yazarken bile agliyasim geliyo 2 dk once mutluydum umutluydum mesela sonra gtti bi yarim saat sonra gelebilir 😁 boyle ruhsala takmiyorumsa fiziksel olarak mesela baska batmalarim var bugun cok velirgin bi sekilde sag kasigimda sanci batma yasadim dolgunluk hisside var alt karinda
İnşAllaah bu duygusallıkların ağlamaların en yakın zamanda sonucunu öğrendiğinde mutluluk gözyaşı olur canım. 🤲 kaçıncı gün embriyosuydu canım birde ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Perşembe günü 5.gün 4aa 2 tane embriyo tranafer edildi. Transferden sonra kasıklarımda ağrı ara ara kasılmalarım ve sırt ağrılarm oldu bunlar normalmi acaba çok korkuyorum tutmadı diye
Normal tabii ki 😊👍

İnşAllaah bu duygusallıkların ağlamaların en yakın zamanda sonucunu öğrendiğinde mutluluk gözyaşı olur canım. 🤲 kaçıncı gün embriyosuydu canım birde ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Aminnn aminnn cumlemiz icinnm insallahh kim iatiyorsa rabbim verain tez vakitte🙏🙏💪Benim 5.gun embriyodu butun embriyolarim 5. Gun embriyosu simdi 2tane transfer edildi nasipse ayin 30. Kan testi vericem insalalh ama bu sefer idrar testi yapmiycam esim yemin ettirdi negatif cikinxi hep takiyorum uzuluyorum diye o yzuden mecbur bekliycem ama icim icimi yoycek biliyorumm😇

Merhaba serracım çok teşekkür ederim benimle üzülüp benimle sevindigin için 😊 kısa bir süre sonra senin ve Karasbaby Karasbaby için de seviniriz inşaallah ♥️🤲 bu arada kızım olursa serra da düşündüğüm isimler arasında 😁
Ay Allah razı olsun canım benim, cinsiyetini öğrendiğin günleri görelim inşallah🥰 başak burcu istiyodun Allah gönlüne göre verdi çok şükür🧿🍀🎉🎊 ne mübarek kızsın maşallah, sende ayrı bir enerji var bence💓🦋 🐞

Ayy sen ne sanslisin kiz 50 kiloo masallah cok iyi ben evlendigimde 52 falandim yaklasik 4 yildir tabi surekli bebek icin hormon tedavileri gordugumden istahim cok acikdi😁😁 ve yedimm💪💪💪 suan 67 68 falnim allahdan gostermiyorum pek ama ben hamile kalayim kesin 100 kilo olurum😁😁
Aman en kotu sezaryan zaten cogul gebelikte sezeryan oluyo bosver sezeryan olmazsa bile bence o son cektigimiz en guzel aci olucakk sonu cok iyi cunkii😇😇
Ya ben hep sezeryan düşünüyorum normale çok korkuyorum belki kızarlar bana ama öyle 🙄 kız bu benim kilo almış halim 48 dim hep anca alabildim şu yiyip yiyip kilo alamayan gıcıklardanım ama ben de kilo almak istiyordum zaten 52 kiloya ulaşınca mutlu olucam 🤩 boşver ye canım şimdi yemicen de ne zaman yicen afiyet bal şeker olsun hepsi 😘😘

Back