- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.841
Üst kese boş olsa kalp atışı duyulmazdı ki canim. Bebek görünmeden kalp de duyulmaz. Allah korusun kalbi dursa bile yine görünür bebek yani boş kese görünmez. Ben yasadım ordan biliyorum.Kızlar benim kafam çok karıştı artık ya doktor 1 hafta daha bekleyelim diyor crl 6 mm çıktı.Bu doktor kendisi kalp atışını duymamıştı başka doktora gitmiştim o Zaman.Ama ben eminim üstteki kese de kalp atışı vardı.Ustteki kesenin içi boş . Alttaki kese iki günde büyümüş Perşembe ye göre 2 mm .Ustteki kese kalp atışını durdurdu alt kese mı büyümeye başladı kafam karıştı.Doktor da kendisi duymadığı için yorum yapmadı.Kalp atışını duyan doktora gidelim dedik muayene saati bitmişti
Vayy bee yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin demekCanımm cuma günü Allah kısmet edersehadi güzel haberler ver bana, hepimizin evinde çiçekler açsın inşallah
Canım aradan bir hafta geçti onun kalp atışını duyali ve bugün alttaki kese doluydu.Ve iki gün önceye göre büyümüş.Ya zaten her türlü sağlıksız gebelik zaten Benim aklımı o karıştırdı sadece.Cuma tekrar gidip kürtaj isteyeceğim artıkÜst kese boş olsa kalp atışı duyulmazdı ki canim. Bebek görünmeden kalp de duyulmaz. Allah korusun kalbi dursa bile yine görünür bebek yani boş kese görünmez. Ben yasadım ordan biliyorum.
Alttaki kesede bebeği gördün mü? Ilaclari niye bıraktın o zaman? Aman canım yanlış bir karar verme sakın.Canım aradan bir hafta geçti onun kalp atışını duyali ve bugün alttaki kese doluydu.Ve iki gün önceye göre büyümüş.Ya zaten her türlü sağlıksız gebelik zaten Benim aklımı o karıştırdı sadece.Cuma tekrar gidip kürtaj isteyeceğim artık
Evet kuzum evet alttaki kesede bebek var ama kalp atışının duyulması gerekiyordu alttan bakmadi ama radyoloji uzmanı da baktı yine karından.5-6 mm civarında bebek.Doktora başka doktorda üstteki keseden kalp atışını duyduk dedim anlamadi ki Kendi duymadığı için.Ama canım hadi diyelim kalp atışını duydum transfere Göre çok geriden gelen Bir bebej, sağlıklı değil yani.Alttaki kesede bebeği gördün mü? Ilaclari niye bıraktın o zaman? Aman canım yanlış bir karar verme sakın.
Hmm neyse sen zaten bir yol çizmişsin canım. Sorularımla sıkmayayım seni. Inşaallah bidahakine herşey daha net daha berrak ve güzel sonuçlanır senin içinEvet kuzum evet alttaki kesede bebek var ama kalp atışının duyulması gerekiyordu alttan bakmadi ama radyoloji uzmanı da baktı yine karından.5-6 mm civarında bebek.Doktora başka doktorda üstteki keseden kalp atışını duyduk dedim anlamadi ki Kendi duymadığı için.Ama canım hadi diyelim kalp atışını duydum transfere Göre çok geriden gelen Bir bebej, sağlıklı değil yani.
Amin amin amin inşallahhhVayy bee yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin demekçok çok çok güzel geçsin, pozitifli olsun transferin inşaallah
Amin canım benim, transfer bekleyen test günü bekleyen ve hamiş olan tüm bacılarıma hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim, güzel enerjilerinizi taa kalbimde hissediyorum. Ve gönülden ediyorum tüm dualarımıTransfer gününde belli olmuş beybim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
Yok canım ne sıkması.Bir an önce bu belirsizlikten kurtulup önüme bakmak istiyorum tek derdim oHmm neyse sen zaten bir yol çizmişsin canım. Sorularımla sıkmayayım seni. Inşaallah bidahakine herşey daha net daha berrak ve güzel sonuçlanır senin için
Allah bu zorlukları atlatma gücü versin canım, hakkında hayırlısı olsun, haberdar et bizi, çok çok geçmiş olsunYok canım ne sıkması.Bir an önce bu belirsizlikten kurtulup önüme bakmak istiyorum tek derdim o
Kaçıncı gün başladı canım o adet ağrısı gibi ağrıların az kaldı seninki ogrenmeyeArada adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama bugün akşam saatlerinden beri kasıklarımda alt karında gaz sancısı gibi bişey hissediyorum ne acaba
hiç korma yatmayla alakası yok gerçekten.bn c.tesi transfer oldum pazar bi dinlenebildm p.tesi işteydim.ve çokta gezintili bir isim var pek otruramiyrm desem yeri var.yine tuttu çok şükür.bu arada belirti olarak bel agrisi yaşadım bndekızlarr ayın 18. tranferım oldu benım ya bısı dıycem bugun 5. gunum bıraz evı toparladım ıs yaptım yanı sımıde belım cok agrıyo zaten fazla ayaktakalınca dırek belım agrıyo ya bısı olurmu ya sızce cok pısmanım valla keske hep yatsaydım ama 5 gundur ılk defa kalkrtım boyle ıs yaptım genelde hep yattıım uzandım yanı
Allah razı olsun cümlemizin inşallah benim FSH yüksek 12 seviyelerinde Amh de düşük 1.55 tüp bebekten başka bir yol yok dediler 4 yıllık evliyim doktor doktor gezdim en son Aralık’ta gittiğim doktor artık elinde tahlil sonuçlarıyla doktor doktor gezme git yaptır bir an önce tüp dediGüzel haberler alırsınız inşallah. Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz sıkıntınız neydi acaba?
Cok tesekkur ederim bana yazdiginiz icin bu donemlerde gercektwn cok destege ihtiyac varhiç korma yatmayla alakası yok gerçekten.bn c.tesi transfer oldum pazar bi dinlenebildm p.tesi işteydim.ve çokta gezintili bir isim var pek otruramiyrm desem yeri var.yine tuttu çok şükür.bu arada belirti olarak bel agrisi yaşadım bnde
İNşallah hiçbir şey yoktur bende kendi yapmak zorundayım her işimi benimde bel ağrılarım oluyor birazda kasıyoruz heralde ondan yoksa hep yaptığım şeyler aslında bulaşık yıka çamaşır katla falan kasmasak rahat olsak çok daha iyi olacak Allah’ın izniylekızlarr ayın 18. tranferım oldu benım ya bısı dıycem bugun 5. gunum bıraz evı toparladım ıs yaptım yanı sımıde belım cok agrıyo zaten fazla ayaktakalınca dırek belım agrıyo ya bısı olurmu ya sızce cok pısmanım valla keske hep yatsaydım ama 5 gundur ılk defa kalkrtım boyle ıs yaptım genelde hep yattıım uzandım yanı
Evet ya nasıl da geçti gördün müAmin amin amin inşallahhhayy evet geldim valla mutlu sona doğru. Biliyosun test gününe 50 gün varken saymaya başlamıştım deli gibi
Kaçıncı gün transferi sizinkiCok tesekkur ederim bana yazdiginiz icin bu donemlerde gercektwn cok destege ihtiyac var
Bu benim 2. Transferim bu sefer belim cidden agriyo kasiklarim aralarda ve goguslerimdede acima var suan belirti olarakdan ayin 30. Ogrenicez insallah size birsey sorucaktim bu benim icin onemli ciddi sikinti yasiyorum ben regli oncesi vajina agrisi cok yasarim bu beni cok endiselendiriyor ara ara hem yanma uyusma ve agei bir arada olacak sekilde yasiyorum bu dueumu acaba tutmasini etkiler mi sizde hic boyle bisi yasiyormusunuz
Malesef buna benzer belirsizlikler ben de yaşamıştım. Çok can sıkıcı oluyorYok canım ne sıkması.Bir an önce bu belirsizlikten kurtulup önüme bakmak istiyorum tek derdim o
kasik ağrısı transferden sonra 7 güne kadar aralıklarla yaşadım canım ama onun ilaçlardan olduğunu düşünüyorm çünkü bnimde 3 negatifin var hepsinde kasik agrisi oldu.hic bel agrisi yaşamayan ben 7.8.9. günlerde bel ve bacak agrisi yaşadım ki zaten ozman anladım tuttuğunu.bide kalp carpintim oldu. stres yapmamaya çalış hepte yatma zaten yatmayida önermiyorlar doktorlar.kasiklarda dolgunluk oluyr tabi ama şuan bnde o kalmadı mesela ki daha yeni öğrendim sonucumuCok tesekkur ederim bana yazdiginiz icin bu donemlerde gercektwn cok destege ihtiyac var
Bu benim 2. Transferim bu sefer belim cidden agriyo kasiklarim aralarda ve goguslerimdede acima var suan belirti olarakdan ayin 30. Ogrenicez insallah size birsey sorucaktim bu benim icin onemli ciddi sikinti yasiyorum ben regli oncesi vajina agrisi cok yasarim bu beni cok endiselendiriyor ara ara hem yanma uyusma ve agei bir arada olacak sekilde yasiyorum bu dueumu acaba tutmasini etkiler mi sizde hic boyle bisi yasiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?