Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Üst kese boş olsa kalp atışı duyulmazdı ki canim. Bebek görünmeden kalp de duyulmaz. Allah korusun kalbi dursa bile yine görünür bebek yani boş kese görünmez. Ben yasadım ordan biliyorum.

Üst kese boş olsa kalp atışı duyulmazdı ki canim. Bebek görünmeden kalp de duyulmaz. Allah korusun kalbi dursa bile yine görünür bebek yani boş kese görünmez. Ben yasadım ordan biliyorum.
Canım aradan bir hafta geçti onun kalp atışını duyali ve bugün alttaki kese doluydu.Ve iki gün önceye göre büyümüş.Ya zaten her türlü sağlıksız gebelik zaten Benim aklımı o karıştırdı sadece.Cuma tekrar gidip kürtaj isteyeceğim artık

Kızlar bu arada Bebek kaçıncı haftada genetige gönderiliyor? Kürtajdan sonra göndermek istiyorum da aklımda soru işareti kalsin istemiyorum Birde ortalama fiyatını bilen var mı ölen bebeği genetige göndermek için?Daha önce bu durumu yaşayan

Alttaki kesede bebeği gördün mü? Ilaclari niye bıraktın o zaman? Aman canım yanlış bir karar verme sakın.

Alttaki kesede bebeği gördün mü? Ilaclari niye bıraktın o zaman? Aman canım yanlış bir karar verme sakın.
Evet kuzum evet alttaki kesede bebek var ama kalp atışının duyulması gerekiyordu alttan bakmadi ama radyoloji uzmanı da baktı yine karından.5-6 mm civarında bebek.Doktora başka doktorda üstteki keseden kalp atışını duyduk dedim anlamadi ki Kendi duymadığı için.Ama canım hadi diyelim kalp atışını duydum transfere Göre çok geriden gelen Bir bebej, sağlıklı değil yani.

Hmm neyse sen zaten bir yol çizmişsin canım. Sorularımla sıkmayayım seni. Inşaallah bidahakine herşey daha net daha berrak ve güzel sonuçlanır senin için

Transfer gününde belli olmuş beybim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
Amin canım benim, transfer bekleyen test günü bekleyen ve hamiş olan tüm bacılarıma hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim, güzel enerjilerinizi taa kalbimde hissediyorum. Ve gönülden ediyorum tüm dualarımı

Hmm neyse sen zaten bir yol çizmişsin canım. Sorularımla sıkmayayım seni. Inşaallah bidahakine herşey daha net daha berrak ve güzel sonuçlanır senin için
Yok canım ne sıkması.Bir an önce bu belirsizlikten kurtulup önüme bakmak istiyorum tek derdim o

Arada adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama bugün akşam saatlerinden beri kasıklarımda alt karında gaz sancısı gibi bişey hissediyorum ne acaba
Kaçıncı gün başladı canım o adet ağrısı gibi ağrıların az kaldı seninki ogrenmeye

hiç korma yatmayla alakası yok gerçekten.bn c.tesi transfer oldum pazar bi dinlenebildm p.tesi işteydim.ve çokta gezintili bir isim var pek otruramiyrm desem yeri var.yine tuttu çok şükür.bu arada belirti olarak bel agrisi yaşadım bnde

Güzel haberler alırsınız inşallah. Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz sıkıntınız neydi acaba?
Allah razı olsun cümlemizin inşallah benim FSH yüksek 12 seviyelerinde Amh de düşük 1.55 tüp bebekten başka bir yol yok dediler 4 yıllık evliyim doktor doktor gezdim en son Aralık’ta gittiğim doktor artık elinde tahlil sonuçlarıyla doktor doktor gezme git yaptır bir an önce tüp dedi

Cok tesekkur ederim bana yazdiginiz icin bu donemlerde gercektwn cok destege ihtiyac var
Bu benim 2. Transferim bu sefer belim cidden agriyo kasiklarim aralarda ve goguslerimdede acima var suan belirti olarakdan ayin 30. Ogrenicez insallah size birsey sorucaktim bu benim icin onemli ciddi sikinti yasiyorum ben regli oncesi vajina agrisi cok yasarim bu beni cok endiselendiriyor ara ara hem yanma uyusma ve agei bir arada olacak sekilde yasiyorum bu dueumu acaba tutmasini etkiler mi sizde hic boyle bisi yasiyormusunuz

İNşallah hiçbir şey yoktur bende kendi yapmak zorundayım her işimi benimde bel ağrılarım oluyor birazda kasıyoruz heralde ondan yoksa hep yaptığım şeyler aslında bulaşık yıka çamaşır katla falan kasmasak rahat olsak çok daha iyi olacak Allah’ın izniyle

Kaçıncı gün transferi sizinki

kasik ağrısı transferden sonra 7 güne kadar aralıklarla yaşadım canım ama onun ilaçlardan olduğunu düşünüyorm çünkü bnimde 3 negatifin var hepsinde kasik agrisi oldu.hic bel agrisi yaşamayan ben 7.8.9. günlerde bel ve bacak agrisi yaşadım ki zaten ozman anladım tuttuğunu.bide kalp carpintim oldu. stres yapmamaya çalış hepte yatma zaten yatmayida önermiyorlar doktorlar.kasiklarda dolgunluk oluyr tabi ama şuan bnde o kalmadı mesela ki daha yeni öğrendim sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…