- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.801
Ohhhh çok şükür
Oh ne güzel alışverişlerde başlanmış rabbim hepsini kullandırmayı nasip etsin öyle düşünme onlar yapışkanlı çıkmazlarBen indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırız
Sorma ilk haftalar kese kalp atışı diye geçiyor. Her şeyin yolunda ikna olunca bu defa cinsiyeti merak ediyorsun. 50 bin tane yere usg fotoğrafı attim bütün teorilere baktim resmen. En son doktor biri yüzde 51 kız dedi diğerini göremedik.Oh ne güzel alışverişlerde başlanmış rabbim hepsini kullandırmayı nasip etsin öyle düşünme onlar yapışkanlı çıkmazlarşaka Bi yana nasip kısmet olacakları varmış işte cinsiyet merak ediyorsundur kesin
Hiç almadım desem daha hiç bişey sıfır hele bı çift çizgi görelim kan kese görelimBen indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırız
Kız çok pahalı her sey son ayları beklersek servet harcarız. Indirime girdikçe al çift çizgi cikar çıkmazHiç almadım desem daha hiç bişey sıfır hele bı çift çizgi görelim kan kese görelimçift çizgide baslarim zaten almaya favorilediklerimi
Yüzde 51 kız hmmm ay çok güzel hadi inşallah sağlıklı elli ayaklı olsundaSorma ilk haftalar kese kalp atışı diye geçiyor. Her şeyin yolunda ikna olunca bu defa cinsiyeti merak ediyorsun. 50 bin tane yere usg fotoğrafı attim bütün teorilere baktim resmen. En son doktor biri yüzde 51 kız dedi diğerini göremedik.
Inşallah bacım Rabbim kucaklarımizda görmeyi nasip etsin. Sen de pozitifi al artık hamilelik hakkında konuşalım ikiz bebeklerde ne lazım ne değil onları araştıralım beraber
Pazartesi veya salı vercem işte pazartesi kan günüm ama annemlerden pazartesi geccez Eve ya acile gidicez direk yada salı sabah sağlık ocağında vericemKız çok pahalı her sey son ayları beklersek servet harcarız. Indirime girdikçe al çift çizgi cikar çıkmaz
Kacinci günün test ne zaman
Yani oraksi öyle gerçi her şey bı anda alinmiyo dgru yapiyosun ama bizlerde buyukler almaz daha bişey belli olmadan yapıp koymazlar olur olmaz diye duyunca başlarlar yapmayaKız çok pahalı her sey son ayları beklersek servet harcarız. Indirime girdikçe al çift çizgi cikar çıkmaz
Ay Allah korusun. Hepsini özene bezene kullanmayı nasip etsin AllahBen indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırız
Eninde sonunda olacak inşallahYani oraksi öyle gerçi her şey bı anda alinmiyo dgru yapiyosun ama bizlerde buyukler almaz daha bişey belli olmadan yapıp koymazlar olur olmaz diye duyunca başlarlar yapmaya
Naptın canım geçtin mi evine, su içmek iyidir tuvalete çıkmayim diye ihmal etme, azıcık kıpraşmaktan bişey olmaz kasma kendiniAynen canım rabbim sağlığımızı elimizden almasınyok hicbirseyim ağrım falan 5bb embriyo transfer edildi canım çok kipirdiyorum sonrada pişman oluyorum suyu bol içince hemen vc kalkmam gerekiyo
YaaaaaHayırlı akşamlar güzel hanımlar. Ayın 11inde transfer olmuştum, bugün test günümdü ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Hepinize dua ediyorum, pozitiflerle dolsun taşsın buralar.
Ya bu arada bebişlerin görüntüsünü ben de görmek istiyorum sorun olmazsa atabilirsinKız çok pahalı her sey son ayları beklersek servet harcarız. Indirime girdikçe al çift çizgi cikar çıkmaz
Hayırlı akşamlar gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHayırlı akşamlar güzel hanımlar. Ayın 11inde transfer olmuştum, bugün test günümdü ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Hepinize dua ediyorum, pozitiflerle dolsun taşsın buralar.
Kızçem senin transfer ne zamanYaaaaagözün aydın canım Allah daim etsin, sağlıkla doğsun inşallah. Benim de cuma günü transferim var, pozitifleri duyunca heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum
Olacak olacak inşallah ben inanıyorumYüzde 51 kız hmmm ay çok güzel hadi inşallah sağlıklı elli ayaklı olsundainşallah be bacım birlikte o muhabbetlere girmeyi istiyorum ben de artık nasip olursa inşallah
Ay ciddi misin atayim hemen kaç haftalık lazımYa bu arada bebişlerin görüntüsünü ben de görmek istiyorum sorun olmazsa atabilirsindaha önce instgramda Bi sayfa vardı tahmin yapıyordu cinsiyet orda Bi formül görmüştüm
Amin hepimize nasip olsun inşallah. Tedavi ilaçlar beklemek gercekten çok zor şeyler yaşamayan bilemez. Rabbim önce tedavi görenlere sonra tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAy Allah korusun. Hepsini özene bezene kullanmayı nasip etsin Allahdaha birinin altını yeni değişmişken öbürü batırsın inşallah
Canim hayirlisi olsun transfer günün belli olmuşYaaaaagözün aydın canım Allah daim etsin, sağlıkla doğsun inşallah. Benim de cuma günü transferim var, pozitifleri duyunca heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?