- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.781
Ben daha diğeri kimyasal olduğu zamandan hatirlarsan diğer transferde ikisi birden tutacak demiştim içimden hep öyle geçiyorDoğru diyorsun bacım çok doğru sonuç ne olursa olsun elden bişey gelmeyecek netice neyse onunla yüzleşicez mecburen bakalım ya sabır diyip bekliyorum ama çatlayacam artıksen ne hissediyorsun benimle ilgili ay utanmasam fal bakacam elimde testim olsa şimdi işeyecem töbe töbeee
Kız sesli güldüm Allah iyiligini versinDemez mi diyor tabialışmadın mı daha diyor, he alıştım iğnesiz ameliyatsız duramam artık. Kendinin kulak memesi kaşınsa yataklara düşer
Onu ona fırsat vermeden ben dile getirdim asilamalar ameliyat anestezi iğne ilaç toplamasiydi transferiydi karnımda 9 ay ben tasiycam ben dogurcam o çocuğun adi benim hakkım sana sadece para kaynağı olduğun için şunu koyuyorum ne dersin diye sorarım dedim ay Allah razı olsun dedi güldüKız sesli güldüm Allah iyiligini versin
Benimki geçen bütün zahmeti sen çektin çocukların adını sen koy dedi. Allah razı olsun en azından anlamış
Evet canım ya sen o zamandan beri hep diyordun inşallah dediğin gibi olur biliyorum en az benim kadsr heyecanlısın meraktasınBen daha diğeri kimyasal olduğu zamandan hatirlarsan diğer transferde ikisi birden tutacak demiştim içimden hep öyle geçiyorinşallah doğru hissediyorumdur
Canım senin hangi merkezdi? Doktor?Kızlar bugün muayenem vardı, transfer günü belli oldu, cuma günü transferim var hayırlısıyla inşallahprogesteron jel kullanmaya başlıcam, bir de estrofeme devam günde 3 tane.prednol falan vermedi, onların bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir etkisi yok dedi. Yurtdışında çok seminere katıldım öyle bir etkisi olsa ilk biz kullanırız zaten emin ol dedi. Aspirine bile gerek yok bize güven dedi inşallah dediği gibi de olur, heyecan başladı yavaştan
Çalışmaksa biz de çalışıyoruz valla bu işlemler yapılırken bi de işe gittim geldim benOnu ona fırsat vermeden ben dile getirdim asilamalar ameliyat anestezi iğne ilaç toplamasiydi transferiydi karnımda 9 ay ben tasiycam ben dogurcam o çocuğun adi benim hakkım sana sadece para kaynağı olduğun için şunu koyuyorum ne dersin diye sorarım dedim ay Allah razı olsun dedi güldübizim hakkımız tabi her türlü şey bizden geciyo onlara ne var çalış kazan yada birikimden harca gitsin giren çıkan bize
Ediyorum etmez olur muyum hep aklımdasın da sürekli sorup strese sokmak da istemiyorum seniEvet canım ya sen o zamandan beri hep diyordun inşallah dediğin gibi olur biliyorum en az benim kadsr heyecanlısın meraktasınbakalım sonuç ne olacak dua et bana az kaldı
Sağolasın canım benim eksik olmaEdiyorum etmez olur muyum hep aklımdasın da sürekli sorup strese sokmak da istemiyorum seni
Olacak canım inşallah, sağlıklı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldıEvet canım ya sen o zamandan beri hep diyordun inşallah dediğin gibi olur biliyorum en az benim kadsr heyecanlısın meraktasınbakalım sonuç ne olacak dua et bana az kaldı
Ben kıbrısta yaşadığım için kıbrısta tedavi görüyorum tatlımCanım senin hangi merkezdi? Doktor?
Hadi hayırlı olsun inşallahBen kıbrısta yaşadığım için kıbrısta tedavi görüyorum tatlım
Amin hepimiz için inşallah, türkiyede tedavi görmek istiyodum aslında,ama pandemiden dolayı gidemedik bi yere. Türkiyede olsam dr banu çiftçiye gitmek istiyordumHadi hayırlı olsun inşallah
Allah yardım etsin canım çalışırken daha zordur ben evde oldugum halde zorluyo hastane seni düşünemiyorum hiç evet bende diyorum çok çalışman lazım herşey çok pahalı yetmiyo ozaman hiç yetistiremezsin diyeÇalışmaksa biz de çalışıyoruz valla bu işlemler yapılırken bi de işe gittim geldim bendoğumdan sonra ücretsize ayrilcam diyorum da kara kara düşünüyor ben tek başıma bu evi nasıl geçindircem diye kıymetimizi bilsinler az kız
İnşAllah be canım cümlemiz için herkesin yüzü gülsünOlacak canım inşallah, sağlıklı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı
Allah razı olsun canım benim inşaallah hepimiz o güzel günlere hayırlısıyla kavuşalımRabbim sana tedavisiz nasip edecekmis o yuzden covid ile Dr u erteletmisMasallah Barekallah ins hayirli, saglikli kucagina aldigin gunleri gormekte nasip olur canim benim cok sevindim, tekrardan gozun aydin olsun..
Ohhhh çok şükürK
Kaldım ortadasöyledim pazartesi test alıp yapacam kabul etti
Aynen canım rabbim sağlığımızı elimizden almasınHiç sorma valla gerçekten sağlık gibisi yokyat yat sıkılıyor insan. Ağrın falan bişeyin var mı. Sçkaç embriyoydu kaçıncı gün kalitesi nasıldı
Ben indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırızAllah yardım etsin canım çalışırken daha zordur ben evde oldugum halde zorluyo hastane seni düşünemiyorum hiç evet bende diyorum çok çalışman lazım herşey çok pahalı yetmiyo ozaman hiç yetistiremezsin diye
Ohhhh çok şükür
Amin canım benimAynen canım rabbim sağlığımızı elimizden almasınyok hicbirseyim ağrım falan 5bb embriyo transfer edildi canım çok kipirdiyorum sonrada pişman oluyorum suyu bol içince hemen vc kalkmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?