Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Darisi sana canim Rabbim hayallerine kavustursun artik bu sefer guzel haberler alirsin kimyasal i bende yasamistim tekrarini yasatmasin guzel haberlerini bekliyoruz ozaman inshaAllah hemen cikmassada uzulme sakin
İnşAllah canım Allah tan hayırlısı ne diyeyim herkesin yüzü güler inşallah

Kızlar ya transferden sonra su gibi akıntısı olan oldu mu hiç. Bugün 6. Günüm 2 gündür falan su gibi akıntı oluyo renksiz kıvamsız su gibi. Fitil den kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum çünkü o ayrı dökülüyor ama bu başka

Yani enfeksiyonluk bir durum olsaydı renkli kokulu olurdu o akan büyük ihtimalle eriyen fitil. Katı çıkar birde erimiş su gibi

Senin metabolizmans bağlı hemen inşyorsa en geç 20 dk kala başla aşırı sıkışık istiyorlar
4 ye burda ol dediler sonrasında başla dediler ben 2de burda oldum 3te az az su içmeye başladım birden içince migdem bulanıyor diye az erkenci davranıyor sanırsam

4 ye burda ol dediler sonrasında başla dediler ben 2de burda oldum 3te az az su içmeye başladım birden içince migdem bulanıyor diye az erkenci davranıyor sanırsam
Yani ben operasyon öncesi çok sıkılmıştım gittin WC e az yaptım zaten içerde beklerken de sıkılma oluyor e birde soğuk yarı çıplak gayet iniyor

Yani ben operasyon öncesi çok sıkılmıştım gittin WC e az yaptım zaten içerde beklerken de sıkılma oluyor e birde soğuk yarı çıplak gayet iniyor
Bende fazla içmeyim o zaman zaten erken başladım ya ben çok sıkışıp sonrada tutamazsam diye daha hiç başıma gelmedi ama yinede ihtimal sonra tekrar iç bekle falan he birde ciplanmak vardı demi

Bende fazla içmeyim o zaman zaten erken başladım ya ben çok sıkışıp sonrada tutamazsam diye daha hiç başıma gelmedi ama yinede ihtimal sonra tekrar iç bekle falan he birde ciplanmak vardı demi
Yarı çıplak yani belden aşağısı sadece. Acele etme yavaş yavaş iç sonra çok sıkılırsa 30 dk ı tamamlayamazsın ben 23 de pes ettim

Yani enfeksiyonluk bir durum olsaydı renkli kokulu olurdu o akan büyük ihtimalle eriyen fitil. Katı çıkar birde erimiş su gibi
Aynen enfeksiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Fitili parçaları katı çıkıyor ama sanırım eriyen kısımda su gibi çıkıyo demekki

Ne güzel sen 1-2 saat öncesinde içsen yeter ben transferi de anestezili yaptırabiliyorum tee geceden içip ertesi gün tutmak çok zor oluyor valla hele ilk tedavimde su içmem wc ye gitmemem gerektiğini hemşire söylememişti sondayla şişirmişler 2-3 gün acımıştı yanmıştı idrarımı yaparken diğerlerinde akıllandım artık bende

Yarı çıplak yani belden aşağısı sadece. Acele etme yavaş yavaş iç sonra çok sıkılırsa 30 dk ı tamamlayamazsın ben 23 de pes ettim
Aynen bende acele etmeden içeyim çünkü fazla su migdemide bulandırıyor yavaş yavaş insin mesaneye

Ben ilk transferde çok sıkışmıştım zor tuttum hatta işlem sırasında sanki idrar kaçıyomuş gibi hissediyodum bunda da az sıkışıktım ultrasonda muayene ile kontrol ettiler sıkışıklık yok dediler su içip durdum tam 1.5 saat sıkışıklığım beklendi başka hastaları aldılar o kadsr su içtim ki işlemden sonra 3 kez falan idrara çıktım fena olmuştum

He tam istedikleri gibi olmayınca sonda ile dolduruyorlar evet senin iş daha zormuş benimki anestezisiz olcak daha önceden bilince ben gitnem WC falan akillandik göre gore

Bende işte o ayarı tutturamsm Aktan korkuyom az olsa az çok olsa dayanamam bırakırım gibi rezillik diz boyu bakalım benide 4bucuk gibi alırlar heralde diye fazla icmedim

Korktuğun içinn mi anestezili yaptırıyorsun. Bir an bende düşündüm keşke anestezili olsun diye kendimi çok kasıyormuşum kaç defa uyardılar

İlk transferde ben de yarısını yapmıştım çok kötüydüm en sinir bozucu kısım çıplaklık sırf bu yüzden kasıyorum kendimi

Bende işte o ayarı tutturamsm Aktan korkuyom az olsa az çok olsa dayanamam bırakırım gibi rezillik diz boyu bakalım benide 4bucuk gibi alırlar heralde diye fazla icmedim
Ben de 4 de girmiştim inşallah uğurlu gelir insan transferden sonra sadece idrar düşünüyor yapsam da kurtulsam diye çok fazla sıkıştırma kendini muayene ediyorlar zaten

merhabalar, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız pendik medical kaynarcadaki medical park mı bende oraya yakın oturuyorumda o yüzden sordum birde tüp bebek tedaviniz ne kadar tuttu sakıncası yoksa söylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…