Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Biraz anlatır mısınız tedavi öykünüzü vaktiniz varsa bizde bilgileniriz. Azospermi sebebiniz neydi öncesinde eşiniz hangi ilaçları kullandı hangi doktorda tedavi oldunuz embriyo kaliteniz nasıldı falan çok da soru sordum ama 😅
Azosperm sebebimizi once varikosele bagladilar ozel bi hastanede. Esim israrla olmak istemedi. Sonra koca kari otlari macunlari devreye girdi hic biri ise yaramadi. Baska bi yerle gorustuk ilac tedavisi uygulamak istedi. Biz sonra tup bebege karar verdik. Kendi.doktorumun baglantili oldugu urolog devreye girdi. Osman Ceylan. Youtbden bakablrsn canim. Embriyo kalitesi iki tane 5aa digerleri 4aa 4ab gbi gbi gidiyor 🤣🤣 5aa yi biliyom bi iyi oldugunu zaten 🤣🙈🤣

Valla bizim sıfır hareket yüzde 85 hareketli çıktı tesa ile toplamada. Ameliyatsiz bir işlem bu. 5 ay takviye kullandı 3 çeşit. Son 2 ay hormon tedavisi, benim adetimle klomen kullanmaya basladi opu gününe kadar 😊
Hangi takviyeleri kullanmıştı eşiniz acaba

Kızlar benim bebeğimin kalbi durmuş malasef zaten gelişimini de durdurmuş.Zaten hep hissediyordum birşey olduğunu , hep geriden geldi çünkü .İlk test sonucundan beri beri gece kötü rğyalar gördüm hep , hissetmiştim olmayacağını.Cumartedi tekrar gel dedi doktor ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Kendimi toplamaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş
Çok geçmiş olsun gerçekten Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Canım öneriyorlar ama pgt li embriyoların da tutma garantisi Yok ve çok pahalı bilmiyorum ne yapacağız.Haziran-temmuz gibi tekrar başlayacağız.Pgt tanı amaçlı tedavi yöntemi değil ki kimi doktorlar da embriyo ya zarar verir diyor o konuda kafam çok karışık.Ama böyle de çok yıpratıcı oluyor hiç transfer olmamak daha az acıtıyor insanın canını
Aynen öyle haklısın bazıları embriyoya zarar veriyor diyor bi doktor bize embriyolog tecrübeli ve iyiyse bu çok iyi bi şans hatta genetikten sağlam gelirse tutunma yüzdemiz %80 e kadar çıkıyor demişti de ondan yazdım canım.

Azosperm sebebimizi once varikosele bagladilar ozel bi hastanede. Esim israrla olmak istemedi. Sonra koca kari otlari macunlari devreye girdi hic biri ise yaramadi. Baska bi yerle gorustuk ilac tedavisi uygulamak istedi. Biz sonra tup bebege karar verdik. Kendi.doktorumun baglantili oldugu urolog devreye girdi. Osman Ceylan. Youtbden bakablrsn canim. Embriyo kalitesi iki tane 5aa digerleri 4aa 4ab gbi gbi gidiyor 🤣🤣 5aa yi biliyom bi iyi oldugunu zaten 🤣🙈🤣
Teşekkür ederim canım araştırayım bende bi o doktoru maşallah bissürü de kaliteli embriyo oluşmuş hasarsız olması çok önemli işte spermlerin biz bu noktada tıkanıyoruz sanırım. Bilgilendirdiğin için çok sağol ☺️

7. Gün yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor evden de çıkıp test alamıyorum bırakmıyorlar salmıyolar beni anacım 😅 doktor 14. Gün kan ver dedi çok uzun Bi süre ama ya. Belim tam olarak ağrımıyor sadece adet gibi ağrı olduğunda belimde hafif geliyor ağrısı ama geçiyor sonra. Sende durumlar nasıl kaçıncı gğndeydşn ya ben kızları karıştırdım hep 😅 belki de hamileydin 😍
7.gun embryonun gunune bagli canim benim 5.gun embryosu 5.gunde silik cikmisti🥰 sende siparis ver testleri gizliden 🤪 ben artik herseyi ayagima getiriyorum malum pandemiden dolayi bizim buralar kapali ben 12.ci haftama giriyorum Allah izin verirse🙈 bu gunleride gorduk ya hamd olsun darisi sana canim

Valla bizim sıfır hareket yüzde 85 hareketli çıktı tesa ile toplamada. Ameliyatsiz bir işlem bu. 5 ay takviye kullandı 3 çeşit. Son 2 ay hormon tedavisi, benim adetimle klomen kullanmaya basladi opu gününe kadar . Bide adet beklerken doğal yoldan hamile kalmışım 😊 yani işe yarar şeyler var doğru dr'u bulursan 👍
Kofi uzun zamandir burdan kopup bu msjini okudugumda cok sevindim 🤩 transfer gunu beklerken hamile kaldigini mi ogrendin

bravo valla olaya bakış açın süper ve bunu hayatına geçirmen harika bir davranış örneği . çok haklısın benim annem 5 yıldır alzehımer hastası ne çektiğimi bir ben bir ALLAH bilir. kendini bilmeyen biriyle yaşamak o kadar zor ki tahmin bile edemezsiniz. dediğin gibi ALLAH hepimize hem beden- hem akıl sağlığı yerinde olan bebekler versin inş. amin
Amin , inşallah . Çok zordur eminim ama yaşayan bilir ne çektiğini , Allah herkese hayırlı ömür versin ,kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Sizlere de allahım güç kuvvet versin.

7.gun embryonun gunune bagli canim benim 5.gun embryosu 5.gunde silik cikmisti🥰 sende siparis ver testleri gizliden 🤪 ben artik herseyi ayagima getiriyorum malum pandemiden dolayi bizim buralar kapali ben 12.ci haftama giriyorum Allah izin verirse🙈 bu gunleride gorduk ya hamd olsun darisi sana canim
Ay evet hatırladım hgebeydin sen maşallah cnm benim. Benim de 5. Gün embriyosu bugün 6. Günüm belki test alırım 😁 senin çok güzel çıkmış 5. Günde çıkması harika maşallah. Benim ilki 7. Günde silik çıkmıştı oda kimyasaldı zaten değer 64le başlamıştı. Böyle erkenden pozitifi görenlerin güzel ilerliyor 🙏🏻🙏🏻😊

Biz geçen sene gittik ona 2 ay sonrasına randevu verdi teldeki hemşireye yalvardım yakardım 1 hafta sonrasına aldım sıra neyse gittik 500 tl para aldı. 2 dk muayene etti zaten onu hastanelerde yaptırıp gidiyoruz o kadar kötü dar bi yerki herkes iç içe oturuyor herkes herkesin rahatsızlıgını duyuyor falan 3 saat sıra gelmiyor hoca nerdeyse herkese aynı şeyleri yazıyor gönderiyor.sperm güçlerindirici Vitamin yeme içme düzeni bilgisyarı bile 10-15 yıl önceki bilgisayar hele hemşiresi elinde bi ajanda ayağındaki o şibidik terliklerle 🙄tam mahalledeki teyzeler gibi canı isterse telefonu açar istemezse açmaz. Ben hiç memnun kalmadım ama kalan vardır illa bana çok bilgili ama çok eski zaman ve usüllerde kalmış gibi geldi.
Ne güzel anlatmissiniz😁

Merhaba,

1.5 yıllık evliyim. Bu süre içerisinde henüz çocuk sahibi olamadık. Yaşımın da 33 olması nedeniyle çok geç kalmadan bu durumun uzman bir doktor kontrolünde incelenmesini istedim. Bunun için bir doktor araştırmasına girdim. Pendik Medical Park hastanesinde Doç. Dr. Murat Bozkurt hocamın pek çok güzel yorumlarıyla karşılaştım. İlk muayeneye gittikten sonra tereddütsüz başka hiç bir doktor arayışına girmemeye karar aldım. Aklımda hiç yokken, kendisinin de yönlendirmesiyle tüp bebek tedavisine karar verdik. Murat bey' ın guleryuzu, her turlu sorumuza cevap vermesi ve benim için en önemlisi içten olması ve güven vermesi nedeniyle tedavimiz onun dedıklerıne harfi harfiyen uymakla geçti. Rahim filmi ardından kan tahlilleri derken detaylı muayenemi oldum. Hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işlemi için tedaviye başlayabilir durumdaydık. Planlamamızı yaptık, ilaç ve iğnelere başladım. Bu süreçte iş hayatındaki koşturmacama rağmen rahat geçti. Kasım ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane embriyo elde ettik. Son durumda 5. gün embriyolarımız elde edildi ve bunun 11 tanesi 1. kalite, 4 tanesi 2. kalite olduğunu öğrendik. Ardından 2-3 ay sonraya planladığımız embriyo transfer işlemi öncesi donduruldular. Aralık ayında ara verdik. Dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecine Ocak ayında başladık. Şimdi transfer öncesi rahmin hazırlanması için ilaç tedavisi görüyorum. Emin ellerde olduğum için çok mutlu ve çok ümitliyim. Murat bey' e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum buradan. İyi ki karşılaştık onunla. Tüp bebek tedavisi ile ilgili arayış içinde olan herkese buradan canı gönülden tavsiye ediyorum.

Sevgili anneler,bnm iki dondurulmuş transferim de düşükle sonuçlandı. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor,hangi ekstra testleri yapmam lazım? Nasıl bir tedavi izlemem gerekiyor?

Merhaba,

1.5 yıllık evliyim. Bu süre içerisinde henüz çocuk sahibi olamadık. Yaşımın da 33 olması nedeniyle çok geç kalmadan bu durumun uzman bir doktor kontrolünde incelenmesini istedim. Bunun için bir doktor araştırmasına girdim. Pendik Medical Park hastanesinde Doç. Dr. Murat Bozkurt hocamın pek çok güzel yorumlarıyla karşılaştım. İlk muayeneye gittikten sonra tereddütsüz başka hiç bir doktor arayışına girmemeye karar aldım. Aklımda hiç yokken, kendisinin de yönlendirmesiyle tüp bebek tedavisine karar verdik. Murat bey' ın guleryuzu, her turlu sorumuza cevap vermesi ve benim için en önemlisi içten olması ve güven vermesi nedeniyle tedavimiz onun dedıklerıne harfi harfiyen uymakla geçti. Rahim filmi ardından kan tahlilleri derken detaylı muayenemi oldum. Hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işlemi için tedaviye başlayabilir durumdaydık. Planlamamızı yaptık, ilaç ve iğnelere başladım. Bu süreçte iş hayatındaki koşturmacama rağmen rahat geçti. Kasım ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane embriyo elde ettik. Son durumda 5. gün embriyolarımız elde edildi ve bunun 11 tanesi 1. kalite, 4 tanesi 2. kalite olduğunu öğrendik. Ardından 2-3 ay sonraya planladığımız embriyo transfer işlemi öncesi donduruldular. Aralık ayında ara verdik. Dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecine Ocak ayında başladık. Şimdi transfer öncesi rahmin hazırlanması için ilaç tedavisi görüyorum. Emin ellerde olduğum için çok mutlu ve çok ümitliyim. Murat bey' e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum buradan. İyi ki karşılaştık onunla. Tüp bebek tedavisi ile ilgili arayış içinde olan herkese buradan canı gönülden tavsiye ediyorum.
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. 🙏🏻

Daha çok şey yazardım da uzun oldu 😂 insan artık sayısız doktor hastane, herkesten bi umut ararken o kadar şey öğreniyoruz ki kötü yada garip olanlar direk gözümüze batıyor 😅
Ben en çok muyenehaneye şaşırmıştım eski evden bozma biryer şok oldum görünce e insan bı muayeneye 500 TL verince biraz daha güzel bir yer arıyor 😉

Back