- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ay ne güldüm ya fırsat verme hayatım vallaGörümcem yok ama bazen kendini kaynanam sanan eltim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güldüm ya fırsat verme hayatım vallaGörümcem yok ama bazen kendini kaynanam sanan eltim var
Hahah aman uzun ve hatırladıkça moral bozan klasik hikayeler bazen çok iyi bazen tanıyamama durumları boşlukları istediğin gibş doldur kankacımNapiyo kız kankama ben de yok hamdolsun
Yap yapama genede başarmışın valla.bende heveslendim gııı bende yapacam bananeeee
Bende de ne elti ne görümce hiç biri yok eşim tek çocukNapiyo kız kankama ben de yok hamdolsun
Vermem vermem ilk zaöanlar cici gelindim şimdi dişli gelinAy ne güldüm ya fırsat verme hayatım valla
Benm eltim yok kafam çok rahatHahah aman uzun ve hatırladıkça moral bozan klasik hikayeler bazen çok iyi bazen tanıyamama durumları boşlukları istediğin gibş doldur kankacım
Hmm arkada 15 16 mm yumurta varsa opu'ya onlar da yetişirYok sadece ovitrella iki tane hem sağ dan hem sol dan
bendede bi görümce vr ama zararsız.zaten ben cadının tekiyim bana kim bişe diebilirBende de ne elti ne görümce hiç biri yok eşim tek çocuk
O da kötü ne istemem yani sıkıcı aksiyonsuzBende de ne elti ne görümce hiç biri yok eşim tek çocuk
Amaaaaan umrunun köşesi bile olmasın hıhhhHahah aman uzun ve hatırladıkça moral bozan klasik hikayeler bazen çok iyi bazen tanıyamama durumları boşlukları istediğin gibş doldur kankacım
Bak hele aksiyon arıo kendine benmkide aksiyonsuz valla sıkıcıO da kötü ne istemem yani sıkıcı aksiyonsuz
Hiç var yok gibi bişey demedi bakalım nolacak hayırls artık yarın görcez hep üç tane 18 mm den bahsetti üçü De adam gibi dediHmm arkada 15 16 mm yumurta varsa opu'ya onlar da yetişir
Dimi ama sana ne diyebilir cesaret edemez vallabendede bi görümce vr ama zararsız.zaten ben cadının tekiyim bana kim bişe diebilir
Evet ya aksiyon yok vallaO da kötü ne istemem yani sıkıcı aksiyonsuz
Yok hale abi estağfirullah sana bizler de bişey diyebilir miyiz tövbe büyüğümsünbendede bi görümce vr ama zararsız.zaten ben cadının tekiyim bana kim bişe diebilir
Kız noldubende böyle izlim bari sizi
Sebepbende böyle izlim bari sizi
Onlar önden büyümüş. Garanti yumurtalar ondam onları baz alıyolar. Hayırlısı olsun hakkındaHiç var yok gibi bişey demedi bakalım nolacak hayırls artık yarın görcez hep üç tane 18 mm den bahsetti üçü De adam gibi dedi
Bak hele aksiyon arıo kendine benmkide aksiyonsuz valla sıkıcı
Ohhh çöpsüz üzümBende de ne elti ne görümce hiç biri yok eşim tek çocuk