- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.481
Canım sendeki rahatsızlığı bilmiyorum ama bizde eşimin ileri harekette problem vardı.. benim sürecim adetin 2. Günü başladı yumurta boyutlarına bakarak yumurta geliştirci iğneye başlandı dozu ise bu muayeneye göre ayarlandı..2 hafta salı ve cuma günleri kontrole gittim..yumurta boyu 14 mm olunca çatlamaması için bir iğne daha başlandı ve 5 gün bu iğneyede devam ettim bugün son iğnem ve akşam çatlatma iğnemi olacağım..pazartesi ise toplama olacak Allah kısmet ederse de 25 i cuma günüde transfer görünüyor...herşey gönlünce olsunMerhaba,bende tüp bebeğe geçiş yaptım.Cuma günü ilk muayanemi olacağım.Reglinin 20.gunu gel dediler.Bende antifosfolipid sendromu ve hiperprolaktinemi var.1-2 ocakta regli olacağım süreç nasıl ilerliyor biraz bahseder misiniz?Listeye beni de ekler misiniz
Dualarım seninleKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Hiç bilmiyorum canım açıkçası neden kullanmam gerek dediğimde düşük tehlikesi yaşamamak için dedi doktor.Kan sulandırıcıları neye göre veriyorlar acaba kan değerlerine göre mi
Canım çok geçmiş olsun yat dinlen kendini yorma streste malesef çok önemli çok şükür bebeğin seninle hayırlı haberler ver inşallah bize bidaha ne zamana çağırdı kontrole dualarım seninleKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Canım, bilgi için çok teşekkür ederimCanım sendeki rahatsızlığı bilmiyorum ama bizde eşimin ileri harekette problem vardı.. benim sürecim adetin 2. Günü başladı yumurta boyutlarına bakarak yumurta geliştirci iğneye başlandı dozu ise bu muayeneye göre ayarlandı..2 hafta salı ve cuma günleri kontrole gittim..yumurta boyu 14 mm olunca çatlamaması için bir iğne daha başlandı ve 5 gün bu iğneyede devam ettim bugün son iğnem ve akşam çatlatma iğnemi olacağım..pazartesi ise toplama olacak Allah kısmet ederse de 25 i cuma günüde transfer görünüyor...herşey gönlünce olsun
Normalde haftaya cuma gidecektim kalp icin bugun boyle birsey olunca gittik yine haftaya cuma gidicem inslalahCanım çok geçmiş olsun yat dinlen kendini yorma streste malesef çok önemli çok şükür bebeğin seninle hayırlı haberler ver inşallah bize bidaha ne zamana çağırdı kontrole dualarım seninle
Canım bebeğin kalbi atıyorsa içini rahat tut!Stres yapmamaya çalış zihninden olumsuz ne kadar düşünce varsa, uzaklaştırmaya caliş.Bir çok gebelikte düşük tehditi için fitil veriyorlar,sana ne verdiler bilmiyorum ama hamilelikte progesteron takviyesini gerek oral ,gerek vajinal yoldan veriyorlar.Hersey çok güzel olacak diye kendine telkinde bulun.Senin içinde şimdi tesbih çekeceğim.Bak hiç tanımadığın insanların duasindasin!Annesi bebişini de kendini strese sokma olur muKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Alalh razi olsun canim sabah cok agladim cok korktum banada fitil verdi coraspirni kesti simdi evdeyim dinleniyorumCanım bebeğin kalbi atıyorsa içini rahat tut!Stres yapmamaya çalış zihninden olumsuz ne kadar düşünce varsa, uzaklaştırmaya caliş.Bir çok gebelikte düşük tehditi için fitil veriyorlar,sana ne verdiler bilmiyorum ama hamilelikte progesteron takviyesini gerek oral ,gerek vajinal yoldan veriyorlar.Hersey çok güzel olacak diye kendine telkinde bulun.Senin içinde şimdi tesbih çekeceğim.Bak hiç tanımadığın insanların duasindasin!Annesi bebişini de kendini strese sokma olur mu
Rica ederim ne demekCanım, bilgi için çok teşekkür ederimBende SGK dan faydalanmak için sağlık raporu için evrak toplayip teslim ettim.25 ocağa kadar yumurta toplama işlemi olmazsa SGK'dan faydalanmayacağım.Rabbim isteyen herkesin kucağını en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bebislerle doldursun
Endişelenme canım herşey güzel olacaktır.Eltim 6 ay fitil kullandı.Masallah simdi kızı 3 aylık oldu gulucukleriyle neşe saçıyor.Alalh razi olsun canim sabah cok agladim cok korktum banada fitil verdi coraspirni kesti simdi evdeyim dinleniyorum
Canım stres yapmadan güzelce dinlen stresten uzak dinlenmeye ihtiyacın var canım ne güzel minnoşun kalp atışını da duymuşsun tüp bebek ile olan bebişler cok kıymetli mucizen seninle dualarımızda seninleKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Canim benim tek embryo 12. Gun 339 cikti gerisini sen dusun ikiye katlaniyor 2 gune bir 14.gun 749 oldu benim 2 gun sonra tekrar yap nekadar katlanmis ona gore bak ucuzzlerrr geliyoooorrrEvet canimsizce iyi bir rakam cikti mi?
Bu hipeeprolaktinemiyi duymustum bende de prolaktin yuksekligi var bunlari ilaclarla vesayre hallediyorlar canim endiselenme hayirli olsun simdidenMerhaba,bende tüp bebeğe geçiş yaptım.Cuma günü ilk muayanemi olacağım.Reglinin 20.gunu gel dediler.Bende antifosfolipid sendromu ve hiperprolaktinemi var.1-2 ocakta regli olacağım süreç nasıl ilerliyor biraz bahseder misiniz?Listeye beni de ekler misiniz
Bacim Allah yavrunuda senide korusun dualarim seninle olacaktirKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Evet canım,şuan ilaç prolaktin için ilaç kullanıyorum.Acikcasi prolaktin ve antifosfolipid sendromunu kafaya takmıyorum.Herseyi Allah'ın takdirine bıraktım sabrediyorum.İnsallah rabbim hepimizin işini kolaylaştirsin.Bu hipeeprolaktinemiyi duymustum bende de prolaktin yuksekligi var bunlari ilaclarla vesayre hallediyorlar canim endiselenme hayirli olsun simdidenIsin rast gitsin
Canmmm çok geçmiş olsunn kuzum benm ya nie böle olmuş kanama alanı nerdeymiş söledimi dr ?Kizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Cnm benm kuzenmdede prolaktin hep yüksekti ilaç kullandı düzeldi suan dogum yapmak üzere inşlh sende kavusursun bebişine sanırım ocakta olur senin transferindeEvet canım,şuan ilaç prolaktin için ilaç kullanıyorum.Acikcasi prolaktin ve antifosfolipid sendromunu kafaya takmıyorum.Herseyi Allah'ın takdirine bıraktım sabrediyorum.İnsallah rabbim hepimizin işini kolaylaştirsin.
Cnm transfer günün belli olsun eklerim listeyeMerhaba,bende tüp bebeğe geçiş yaptım.Cuma günü ilk muayanemi olacağım.Reglinin 20.gunu gel dediler.Bende antifosfolipid sendromu ve hiperprolaktinemi var.1-2 ocakta regli olacağım süreç nasıl ilerliyor biraz bahseder misiniz?Listeye beni de ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?