Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canmmm çok geçmiş olsunn kuzum benm ya nie böle olmuş kanama alanı nerdeymiş söledimi dr ?
Kanama alani yok ama düşük tehdidi var dedi canim bilmiyorum artik o kadar kotuydum ki birsey dediysede anlamadim kalp atisini duyunca agladim hep igneyi yao dedi gidonce prolutex birde fitil verdi geceelri yap dedi oyle gecmez artarsa kalcadan igne vericem dedi

Kanama alani yok ama düşük tehdidi var dedi canim bilmiyorum artik o kadar kotuydum ki birsey dediysede anlamadim kalp atisini duyunca agladim hep igneyi yao dedi gidonce prolutex birde fitil verdi geceelri yap dedi oyle gecmez artarsa kalcadan igne vericem dedi
korkma kuzumm benmde kanamam olduğunda kalçadan iğne yapmışlardı bıçak gibi kesilmişti kanama.inşlh seninde kanamam kesilir aşırı yoğun değilse inan kesilecektir.üzülmeni anlayabiliyorum ama bak kalp atışınıda duymuşun miniğin sen üzülürsen stres yaparsan sanada bebegınede zarar bol bol yat dinlen bu sekılde dinlenerek atlatan doğuran birçok kadın var.lütfen hemen kötüyü düşünüp üzme kendini 🥺

Kızlar mutlu hafta sonları! Ben dün ilk kan testi le 10. Günde pozitifi gördüm çok şükür 🧿🤰👶🧿 Yalnız değerim çok yüksek değil gerçi doktorumuz kötü değil dedi ama benim içimde bi huzursuzluk var dünden beri 😔 daha önce belim ağrıyordu kasıklarım ağrıyordu şimdi onlar da gitti, yarın 2. Kan testi var ama ben çok korkuyorum. Dün de çok ağladım. İçimdeki korkuyu atamıyorum. Bel, kasık ağrısı birden kesilen var mı aranızda? Bana moral olun nolur 😣
Canm üzülme birçok arkdsmz pozitifi alınca belirtilerinin gittiğini yazdılar buraya.zaten cok erken net belirtiler içinde.%60lık bir hcg artısı zaten normal kaç çoktı değerin?

korkma kuzumm benmde kanamam olduğunda kalçadan iğne yapmışlardı bıçak gibi kesilmişti kanama.inşlh seninde kanamam kesilir aşırı yoğun değilse inan kesilecektir.üzülmeni anlayabiliyorum ama bak kalp atışınıda duymuşun miniğin sen üzülürsen stres yaparsan sanada bebegınede zarar bol bol yat dinlen bu sekılde dinlenerek atlatan doğuran birçok kadın var.lütfen hemen kötüyü düşünüp üzme kendini 🥺
Inslallah canim Allah razi olsun bi nebze kalp atisini duyunca icim rahatladi simdiden sonra daha dikaktli olucam insllah Rabbim nasip ederse inslalah benimle olacaktir🤲🤲

Canm üzülme birçok arkdsmz pozitifi alınca belirtilerinin gittiğini yazdılar buraya.zaten cok erken net belirtiler içinde.%60lık bir hcg artısı zaten normal kaç çoktı değerin?

Ah canım inşallah dediğin gibidir 🙏 10. Gün değerim 78 çıktı, yarın 12. Güne bakılacak.

Inslallah canim Allah razi olsun bi nebze kalp atisini duyunca icim rahatladi simdiden sonra daha dikaktli olucam insllah Rabbim nasip ederse inslalah benimle olacaktir🤲🤲
Aynen öyle.Dua edicem benm matmazelim sen üzülme bebişin annesiyle 🥰bol bol dinlen ayaklarını uzat altına yastık koy kan akışı olsn rahmine geriside takdir Allahın inanıyrmki bebişimiz sapasağlam annesiyle devam edecek yoluna canmın içi

Ah canım inşallah dediğin gibidir 🙏 10. Gün değerim 78 çıktı, yarın 12. Güne bakılacak.
geç tutunmuştur kuzum hemn kötüyü düşünme.önemli olan düzenli artış 2kez daha kan verdiğinde artış düzenli olursa zaten değerin bir skntısı olmaz korkma olurmu.daha sadece 10gün olmuş elbet artacaktır annesi🌹

geç tutunmuştur kuzum hemn kötüyü düşünme.önemli olan düzenli artış 2kez daha kan verdiğinde artış düzenli olursa zaten değerin bir skntısı olmaz korkma olurmu.daha sadece 10gün olmuş elbet artacaktır annesi🌹

İnşallah öyledir canım 🙏 Allah hepimizi kuzularımıza sağlıkla kavuştursun, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah 🧿👶🧿

peki 1 tanemiydi embryon
Yok devamı var daha ama benim birdaha ngs yaptırma gücüm yok ne olduğunu bilmeden transfer ettirecem diğerini oysa eşimin benim genetigimiz normaldi sadece anormal dedi detaylı bilgi veriyorlarmi neden dolayı bilmiyorum

Kizlar dalga gecmeyin emiiiii yine yaptim dayanamayip 🙈🙈🙈🙈 ama bu ne oluyor

Eklentiler

• 20201219_152246.jpg
    20201219_152246.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 47
  • 20201219_152233.jpg
    20201219_152233.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 43
Back