- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.521
Tamam tatlımCnm transfer günün belli olsun eklerim listeye![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tatlımCnm transfer günün belli olsun eklerim listeye![]()
Bence diyet listelerine konmalıBir yemekten tiksinme sebebi![]()
Içine ne koyuyolar? Bide başka şekil verilemiyor muadanada iztiham var geceleei bunun icin bi gidste 3 tane yiyiyrum
genetik bir rahtszligi var cnm
Cnm sizin genetiğini normal olasada bazen embryo döllwnirken kromozomlar eksik yada fazla olabiliyor .embryonun kendi genetik yapısının boZukluguyla ilgiliYok devamı var daha ama benim birdaha ngs yaptırma gücüm yok ne olduğunu bilmeden transfer ettirecem diğerini oysa eşimin benim genetigimiz normaldi sadece anormal dedi detaylı bilgi veriyorlarmi neden dolayı bilmiyorum
Sağol bacım inşaallah alırız bekleyenler kulübü olarakTeşekkür ederim ya inşallah hepimiz için en güzeli olur bu beklemelerin mükâfatını da siz alırsınız
Hadi gözün aydın minnoşMerkezden aradilar pazartesi saat 13:00da imiş transferimrabbim ol de olsun allahim hasta oglumun yuzü suyu hürmetine amin
![]()
Ben artık bekleyen değil sabır taşı kulubune geççemSağol bacım inşaallah alırız bekleyenler kulübü olarak![]()
Ben antik roma döneminde yaşasam bunu yapacağıma, asil asil karnımın şişmesini beklerdimPuhaha ay buna çok güldüm sabah sabah yaAllah iyiliğinizi versin
![]()
Gene dayanamadın demi ama idrarı fazlamı damlattın ıslanmış bayaKizlar dalga gecmeyin emiiiii yine yaptim dayanamayipama bu ne oluyor
Köşedeki eczaneden test almaya erinip bunu yapacak olan varsa bırak yapsın zatenAyyy deneyen falan olur bak Allah korusun hahahah![]()
Arkadaşımda da olmuştı onun da oksaparını kesmişlerdi o yüzden sordum çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın bu durumuCorasprin kullaniyordum kestik onuda kullanma dedi
Bak sen şuna ya satışlardayızKizlar dalga gecmeyin emiiiii yine yaptim dayanamayipama bu ne oluyor
covid olunca hiç aramadım. Canım çekmedi ki zaten o halde içmezdim. 2 haftayı aşkın süre canım istemedi. Sonra da ben tuttum kendimi. 22'sinde 1 ay olucakBende transfer olacagim gun birakmistim kafada bitiriyo insan birde embryo tek olunca, ama sonrasinda canim cok istedi esimde iciyordu anlasma yaptik sigaranin bahsi olmicakti kendimi tuttum smdi cok sukur iyim darisi sizlereBebegimiz icin
![]()
Yok 4 damla koydum bu 20 dkka snra fln boyle oldu.Gene dayanamadın demi ama idrarı fazlamı damlattın ıslanmış baya![]()
Genelde adetin 19 20. Günleri yapılıyor. Ben transfer olamadım iptal edildiPeki transfer adetten kaç gün sonra oldu?
Valla benim sucum yok arkadaslarim gaza getiriyorBak sen şuna ya satışlardayızpazar bile yapmayacaktın sözde
![]()
Beni de taşı çatlayanlar kulübüne ekle. Bu listeye ekleneceğimiz yokBen artık bekleyen değil sabır taşı kulubune geççem![]()
Şapşik yaValla benim sucum yok arkadaslarim gaza getiriyoryarinda yapcam
![]()
Tmm barii sabah 7 de burdayimŞapşik yasabah 7 deki randevuya bekliyoruz seni de o zaman
![]()