- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.421
Maalesef şırdanın bişeyleri hatırlatan görüntüsü var
Hayırlı olsunGünaydın kizlar bu da bu sabahki testkoyulasmis sanki dimi? Birdaha yapmam da artık
Bir yemekten tiksinme sebebiMaalesef şırdanın bişeyleri hatırlatan görüntüsü varicat eden farketmemiş mi? Şırdancılar milletin önüne koyarken utanmıyor mu? Insanlar nasıl yemeye gidiyor hala aklım almıyor
Yaaa bak beni her şeyden soğutuyorsun şu antamam görüntü birazakilda kalici ama yabnci deglz zanmca o bi ymk diye dusunerek yemlisn
Kuzum diğer çocuğunun neyi var allahım şifa nasip etsinEki Görüntüle 2743327 RABBİM MUCIZEMI GÖNDER UMUTSUZLUĞUMA UMUT ABİSİNE ŞİFA OLSUN AMİN
Ayy hadi sende hemen alıp gel yavrucuğunu
adanada iztiham var geceleei bunun icin bi gidste 3 tane yiyiyrumMaalesef şırdanın bişeyleri hatırlatan görüntüsü varicat eden farketmemiş mi? Şırdancılar milletin önüne koyarken utanmıyor mu? Insanlar nasıl yemeye gidiyor hala aklım almıyor
genetik bir rahtszligi var cnmKuzum diğer çocuğunun neyi var allahım şifa nasip etsin
Olacak olan çocuğun şifa mı olacak o zaman tedavisinde inşallahadanada iztiham var geceleei bunun icin bi gidste 3 tane yiyiyrum
genetik bir rahtszligi var cnm
Teşekkür ederim ya inşallah hepimiz için en güzeli olur bu beklemelerin mükâfatını da siz alırsınızHayırlı olsun
yok kuzum am ruhuna iyi gelck evde cok bunaliyor ark istyr virus malum dada bunldi evde bi can ona bide bz gibi ailelerde şu düsünce oluyr yarin birgun bize bisey olsa kim yaninda olck kardes siginktr uzattigin eli tutandr rabbim vicdanli hyrli saglijli sihhtli bir kardes nasip ersn ogluma aminOlacak olan çocuğun şifa mı olacak o zaman tedavisinde inşallah
Allah yardımcınız olsun herşey dilediğiniz gibi olsun inşallah alın gelin
Puhaha ay buna çok güldüm sabah sabah yaIdrarın asit seviyesi yüksekse köpürcek tabii napcak köpürmeyipben de teeee antik roma zamanından biliyorum. Gece yatarken vajinadan içeri sarımsak koyuyosun (sonra nasil cikiyo hiçbir fikrim yok) sabah uyandığında ağzında sarımsak tadı varsa hamike değilsin, yoksa hamilesin
Amin canım benim aminnn inşallah rabbim gönlüne göre versinyok kuzum am ruhuna iyi gelck evde cok bunaliyor ark istyr virus malum dada bunldi evde bi can ona bide bz gibi ailelerde şu düsünce oluyr yarin birgun bize bisey olsa kim yaninda olck kardes siginktr uzattigin eli tutandr rabbim vicdanli hyrli saglijli sihhtli bir kardes nasip ersn ogluma amin
Hafif değil ki çok belli bunlarBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
Ayyy deneyen falan olur bak Allah korusun hahahahIdrarın asit seviyesi yüksekse köpürcek tabii napcak köpürmeyipben de teeee antik roma zamanından biliyorum. Gece yatarken vajinadan içeri sarımsak koyuyosun (sonra nasil cikiyo hiçbir fikrim yok) sabah uyandığında ağzında sarımsak tadı varsa hamike değilsin, yoksa hamilesin
6 yasnda cnmAmin canım benim aminnn inşallah rabbim gönlüne göre versinOğluşun kaç yaşında
Oo maşallah kocaman olmuş6 yasnda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?