- 9 Ekim 2020
- 5.739
- 7.681
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.381
Vovvvvvv aynen kimse gelmeden yemem lazım ama acaipppp cnm çekti suan
NE İSİMİZ OLUR BIZIM SESLE GÜRÜLTÜYNEN BACIM KIZ O SIRDANIN PIRINCLERINI DÖKMEDEN YE YARINA DELIL KANIT IP UCU BIRAKMA EN SONA BIZ KALDIK ZATEN ORTALIGI TOPLAMAK GENE BANA DÜŞERHe ya bizim gibi sessiz sakin kadınları örnek almalılarSakin sakin takılıoz biz
Ya ahahahaha kız buneeeeeEki Görüntüle 2743290 Bacima birdee şrdan verdimmi tamamdir
yavaş ye şimdi agiz şapirtina biri uyanip gelecekVovvvvvv aynen kimse gelmeden yemem lazım ama acaipppp cnm çekti suanbeni bi emmim kızı düşünüyo zaten
Şirdan bacim
Yaaa çok çikin ama yaaaŞirdan bacimgörüntüsüne aldanma dadini bi bilsen müptelasi olun alim allah
CANININ ISTEDIGI BASKA BİSEY VAR MI DEEE BAAAA HEMMEN HAZIRLAR GETIRIRIM HALAMIN GIZI VAY KELE UZAK GARIO SEHIRLERDE AZ BIIL AC KALMIŞ
YE GURBANIM YEEE DUR AGZINA DEPIM HAH ŞIMDI OLDU NASIL AMA COK GÜZEL HEMIYaaa çok çikin ama yaaatadını bilmiom valla ben hiç sakatat yemiyorum zaten
Kız gece gece acıktırdın beni kofi dürüm die die gittim yedim şimdide sen başladın bu saatte ne yesem ben geneCANININ ISTEDIGI BASKA BİSEY VAR MI DEEE BAAAA HEMMEN HAZIRLAR GETIRIRIM HALAMIN GIZI VAY KELE UZAK GARIO SEHIRLERDE AZ BIIL AC KALMIŞ
Yaaaaaaa ben bunu yemem baciiiiYE GURBANIM YEEE DUR AGZINA DEPIM HAH ŞIMDI OLDU NASIL AMA COK GÜZEL HEMI
Dur hemen bir hal çaresine bakam ne yedirsem saaaa hah buldum bekle 2 dk beniKız gece gece acıktırdın beni kofi dürüm die die gittim yedim şimdide sen başladın bu saatte ne yesem ben gene
kizlar gene hadi iyisinizYaaaaaaa ben bunu yemem baciiiiçok çikin valla kızlar yesin bunu sabah kahvaltısına yetişirler
Ye biran önce bulasıklarin kabasini alamda yikiyamam delil birakmayalim arkamizdaEki Görüntüle 2743292 Bak bunu seven ananda ğüzel yapar zatiii halam diye demiyom pek maharetli kadindirr deell.miii halamin gizi
Sen nie beni dellendiriyon ya valla canm cektiEki Görüntüle 2743292 Bak bunu seven ananda ğüzel yapar zatiii halam diye demiyom pek maharetli kadindirr deell.miii halamin gizi
o dolmaalrin kalorisini.sadece benim alacagimimi sandin sen an kalori kanca kalori transfer kardesligi varda kalori kardesligi neden olmasindiSen nie beni dellendiriyon ya valla canm cektiben gidiyom mutfağa Allah ne veridyse dalcam hain baciko
aaaa bilmiyordum teşekkür ederimAllah yardım etsinilaçları bi eczaneye girip alma, her eczane farklı fiyat satıyor. Bide önden söylersin. Bu ilaçlardan yine alıcam, bi güzellik yapın diye. Ben mahallemizin eczacısından aldım, 750, 800 kârım oldu abartısız.
Şirdan yemedim ama mumbar yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?