Aralık - Ocak Transfer olacaklar

He ya bizim gibi sessiz sakin kadınları örnek almalılar Sakin sakin takılıoz biz
NE İSİMİZ OLUR BIZIM SESLE GÜRÜLTÜYNEN BACIM KIZ O SIRDANIN PIRINCLERINI DÖKMEDEN YE YARINA DELIL KANIT IP UCU BIRAKMA EN SONA BIZ KALDIK ZATEN ORTALIGI TOPLAMAK GENE BANA DÜŞER

Bak bunu seven ananda ğüzel yapar zatiii halam diye demiyom pek maharetli kadindirr deell.miii halamin gizi

Sen nie beni dellendiriyon ya valla canm cektiben gidiyom mutfağa Allah ne veridyse dalcam hain baciko
o dolmaalrin kalorisini.sadece benim alacagimimi sandin sen an kalori kanca kalori transfer kardesligi varda kalori kardesligi neden olmasindi ben bacimi ac biil ac yatrrmiyim bu benim şanıma şöhretime yakısik almaz

isim bitti deliller ortadan kalktigina ve topigimiizi temizledigimize göre gidio uyuya biliriz hayırlı geceler halamın gızı sabanan beni güzel bir kahveltiynen galdırin zahirrr hadi gel.sarilam öpemde gidem iyi uykular böceğim

aaaa bilmiyordum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…