Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tüp bebek diye bi dalı tarihe gömerdik🤣🤣🤣
Hee yaa biz 7yıldr transfer denedik ama başarısız olduk😂
Rabbimiz büyük kizlar o mükafatlandiracak bizleri allhimiz yanimixda görüyr biliyr üzüntülerimizi acilarimizi göz yaşimizi ve caresizligimizi sıgındıgımız tek limansin rabbim ben ve bu yolda bunca zorlu aciyi üzüntüyü sevinci yasayan arkadaşlarima mucizeni gönder cikmis oldugumuz bu yolun sonunu aydinlik ışıklar icerisinde nasibimizi vermeyi nasip eyle sen birsin teksin senden baska ilah yktr amin

U Umutlu Anne vallahi de billahi de öylesin🥰🤩🤲🏻 o melekler sana ve eşine ahirette yardım edecek 🥰🤩ne mutlu size. En azından bi güvenceniz var😭 biz ne yapalım😩
Allah bizleride affetsin hepimizin başka başka sınavları var .rabbim hepimize kolaylıklar versin cancağızşarım benim🥰

Rabbimiz büyük kizlar o mükafatlandiracak bizleri allhimiz yanimixda görüyr biliyr üzüntülerimizi acilarimizi göz yaşimizi ve caresizligimizi sıgındıgımız tek limansin rabbim ben ve bu yolda bunca zorlu aciyi üzüntüyü sevinci yasayan arkadaşlarima mucizeni gönder cikmis oldugumuz bu yolun sonunu aydinlik ışıklar icerisinde nasibimizi vermeyi nasip eyle sen birsin teksin senden baska ilah yktr amin
AMİN🌹dua eden gönlünü sevem senin.gülüyoz eğleniyoz ağlıyoruz üZülüyoruz ama Allah sabrınıda veriyor çok şükür.benm aslan bacılarım biz bunu başaracağız🌹

AMİN🌹dua eden gönlünü sevem senin.gülüyoz eğleniyoz ağlıyoruz üZülüyoruz ama Allah sabrınıda veriyor çok şükür.benm aslan bacılarım biz bunu başaracağız🌹
Biz bunu başaracağız derken ev temizligine girisicez zannettim Kollarımı sıvadım aniden :KK17: :halay::sus: adim degisti ama domestos severim zanbettim bi an😅😅

Aminnnn

Screenshot_20201219-001807_Chrome.jpg
KADIN HAMILE HALA DIYOKI BU NEGATIF ACTRDI AGZIMI YAHU 😅

Back