- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.301
U Umutlu Anne vallahi de billahi de öylesin o melekler sana ve eşine ahirette yardım edecek ne mutlu size. En azından bi güvenceniz var biz ne yapalımSen bir melek annesisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
U Umutlu Anne vallahi de billahi de öylesin o melekler sana ve eşine ahirette yardım edecek ne mutlu size. En azından bi güvenceniz var biz ne yapalımSen bir melek annesisin
Tüp bebek diye bi dalı tarihe gömerdik
Rabbimiz büyük kizlar o mükafatlandiracak bizleri allhimiz yanimixda görüyr biliyr üzüntülerimizi acilarimizi göz yaşimizi ve caresizligimizi sıgındıgımız tek limansin rabbim ben ve bu yolda bunca zorlu aciyi üzüntüyü sevinci yasayan arkadaşlarima mucizeni gönder cikmis oldugumuz bu yolun sonunu aydinlik ışıklar icerisinde nasibimizi vermeyi nasip eyle sen birsin teksin senden baska ilah yktr aminHee yaa biz 7yıldr transfer denedik ama başarısız olduk
Allah bizleride affetsin hepimizin başka başka sınavları var .rabbim hepimize kolaylıklar versin cancağızşarım benimU Umutlu Anne vallahi de billahi de öylesin o melekler sana ve eşine ahirette yardım edecek ne mutlu size. En azından bi güvenceniz var biz ne yapalım
Ovu testi var bende bide onu yapcazNapıyonuz aloooo 12.günden snra ne yapçanız bende geleyim
AMİNdua eden gönlünü sevem senin.gülüyoz eğleniyoz ağlıyoruz üZülüyoruz ama Allah sabrınıda veriyor çok şükür.benm aslan bacılarım biz bunu başaracağızRabbimiz büyük kizlar o mükafatlandiracak bizleri allhimiz yanimixda görüyr biliyr üzüntülerimizi acilarimizi göz yaşimizi ve caresizligimizi sıgındıgımız tek limansin rabbim ben ve bu yolda bunca zorlu aciyi üzüntüyü sevinci yasayan arkadaşlarima mucizeni gönder cikmis oldugumuz bu yolun sonunu aydinlik ışıklar icerisinde nasibimizi vermeyi nasip eyle sen birsin teksin senden baska ilah yktr amin
Büyüme değilde bende göğüs ucunda hassasiyet var , göğsün kendisi de az acıyor elleyinceGöğüslerde meme ucu büyümesi yaşayan başka yok mudüğme gibi oldular neredeyse
Hımm temem ozamn benden ayrı bir iş karıştırıyonuz sandıydımOvu testi var bende bide onu yapcaz
Biz bunu başaracağız derken ev temizligine girisicez zannettim Kollarımı sıvadım aniden adim degisti ama domestos severim zanbettim bi anAMİNdua eden gönlünü sevem senin.gülüyoz eğleniyoz ağlıyoruz üZülüyoruz ama Allah sabrınıda veriyor çok şükür.benm aslan bacılarım biz bunu başaracağız
Delüüüüüben bugün hallettim o işi temizliğe verdim kendimi bi rahatladım ama domestos yağ sökücü Allah ne verdiyseBiz bunu başaracağız derken ev temizligine girisicez zannettim Kollarımı sıvadım aniden adim degisti ama domestos severim zanbettim bi an
Ohh maşallahDelüüüüüben bugün hallettim o işi temizliğe verdim kendimi bi rahatladım ama domestos yağ sökücü Allah ne verdiyse
Ya bebemm iğneleri ilaçları bırakınca acılarım bitti artık hoplayıp zıplayabılıomOhh maşallah
AminnnnRabbimiz büyük kizlar o mükafatlandiracak bizleri allhimiz yanimixda görüyr biliyr üzüntülerimizi acilarimizi göz yaşimizi ve caresizligimizi sıgındıgımız tek limansin rabbim ben ve bu yolda bunca zorlu aciyi üzüntüyü sevinci yasayan arkadaşlarima mucizeni gönder cikmis oldugumuz bu yolun sonunu aydinlik ışıklar icerisinde nasibimizi vermeyi nasip eyle sen birsin teksin senden baska ilah yktr amin
Aminn canoAllah bizleride affetsin hepimizin başka başka sınavları var .rabbim hepimize kolaylıklar versin cancağızşarım benim
mis gibi kokusu geldii burnuma temizlik gibisi var mii beeDelüüüüüben bugün hallettim o işi temizliğe verdim kendimi bi rahatladım ama domestos yağ sökücü Allah ne verdiyse
Bütün ilaçları bıraktırdı mıYa bebemm iğneleri ilaçları bırakınca acılarım bitti artık hoplayıp zıplayabılıom
Öff en sevdiğim işlerama ç.suyuna ara verin. Mesafe koyunnnDelüüüüüben bugün hallettim o işi temizliğe verdim kendimi bi rahatladım ama domestos yağ sökücü Allah ne verdiyse
Sadece folık devam oda canm isterse içiyomBütün ilaçları bıraktırdı mı
Çamaşır suyu kokusu= temizlik ve hijyen kokusumis gibi kokusu geldii burnuma temizlik gibisi var mii bee