• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim zaten testlerim felan hepsi var elimde ama onlarda kendileri için kan testi ultrason felan yapacaklar sanırım muayene ediyormuş doktor çünkü. 8750 TL ücret istediler Prof doktor Adana Acıbadem hastanesi + ilaçlar
Valla canım bana da 7 gibi rakam dediler ilaçlar da olur dediler ekstra ilaçlar vs derken şuana kadar 11 bini buldu. 12 i gözden çıkarıp yola çıkın derim.az olursa ne ala🤲🏻🤐

Valla canım bana da 7 gibi rakam dediler ilaçlar da olur dediler ekstra ilaçlar vs derken şuana kadar 11 bini buldu. 12 i gözden çıkarıp yola çıkın derim.az olursa ne ala🤲🏻🤐
Aynen canım hazırız 12 leri görmeye maalesef ki bu dünyada neye muhtaçsan insanlar seni o noktada maddi manevi canını yakıyor

Kız ben de dün seni düşündüm, diğer topikten beri neyi bekliyosun unuttum😂 ilk tedavin mi, ikinciyi mi bekliyosun
Ah yavrum benim kısmetse ilk olucak 😅 yani totalde 3 de yeni merkezde ilk. En son 1 sene önce yaptırmıştım. Covid oldum diye geçen ay ertelendi ya benim :cry:

Back