- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.041
MaşallahKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
Sence bir Arnesen fazla mi tuttu?
ben 12/12 transfer oldum3 tane, 5 gun embriyosu! Hic kahve ve var icmedim, ilk iki gun yatak istrahti yaptim, sonra gunluk hayatima döndum
Ben avokado cok tuketiyorum, oda tutunmaya yardim ediyormuss
Valla canım bana da 7 gibi rakam dediler ilaçlar da olur dediler ekstra ilaçlar vs derken şuana kadar 11 bini buldu. 12 i gözden çıkarıp yola çıkın derim.az olursa ne alaBenim zaten testlerim felan hepsi var elimde ama onlarda kendileri için kan testi ultrason felan yapacaklar sanırım muayene ediyormuş doktor çünkü. 8750 TL ücret istediler Prof doktor Adana Acıbadem hastanesi + ilaçlar
Aynen canım hazırız 12 leri görmeye maalesef ki bu dünyada neye muhtaçsan insanlar seni o noktada maddi manevi canını yakıyorValla canım bana da 7 gibi rakam dediler ilaçlar da olur dediler ekstra ilaçlar vs derken şuana kadar 11 bini buldu. 12 i gözden çıkarıp yola çıkın derim.az olursa ne ala![]()
Valla sonuna kadar haklısın.acımasız sistemAynen canım hazırız 12 leri görmeye maalesef ki bu dünyada neye muhtaçsan insanlar seni o noktada maddi manevi canını yakıyor
Ana sendemi ocak ayına kaldınYoo, kim demiş herkes çaysıztransfere kadar demlerim aga, doktorcum 1 ay daha erteledi sağolsun
![]()
Düğünden kalan altınlarımı satacam hep maalesef ki Allah yardımcıları olsun durumu olmayana gerçekten aşırı pahalı her şeyValla sonuna kadar haklısın.acımasız sistem
Aminn zor valla. Destek çıkan olmazsa daha da zorDüğünden kalan altınlarımı satacam hep maalesef ki Allah yardımcıları olsun durumu olmayana gerçekten aşırı pahalı her şey
bu arada neden ertelendi baciYoo, kim demiş herkes çaysıztransfere kadar demlerim aga, doktorcum 1 ay daha erteledi sağolsun
![]()
AA destek mi köstek olmasınlardaAminn zor valla. Destek çıkan olmazsa daha da zor
Valla ben ölem gııAminn zor valla. Destek çıkan olmazsa daha da zor
Kösteklere ses etmeAA destek mi köstek olmasınlarda![]()
Cano benimde 30 rahat gitti gerisini bilmiyorumValla ben ölem gııdaha transfer bile olamadım 32bin tl gitti pufffff (amelıyat dahil)
Evet resmen senin hayatını yaşıyorum 3 aydırBiri Beni mi andı![]()
Ne aralığı ne ocağı bacım, ben şubata kaldım sanırsam
vayy tohumuna para saydıklarımCano benimde 30 rahat gitti gerisini bilmiyorum![]()
Ya bitmio bizim aksiliklerNe aralığı ne ocağı bacım, ben şubata kaldım sanırsamyeni regl oldum kist çıktı başıma, bi dahaki reglinde gel dedi, ocak sonuna yetişirsem iyi
![]()
Ah yavrum benim kısmetse ilk olucakKız ben de dün seni düşündüm, diğer topikten beri neyi bekliyosun unuttumilk tedavin mi, ikinciyi mi bekliyosun
Sende haklısın nasıl rahat ediyorsan öyle davran tatlım
Kııız noluyo böyle