Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sen ne yapiyorsun yalniz başına
909C5EF3-7253-49C3-9AEC-F52116DF2CC3.jpeg

Bi plaj fotosu değil ama idare et😂tek eğlecem tv

aynen doğru cnm kaç gün kaldı regl ne?
Bir şey sorabilir miyim haftasonları yasaklar var ama 2.günüm haftasonuna gelme ihtimali var
Merhaba ben de ilk denememi yaptım ultra tecrübeli sayılmam ama bence de ebeveyn olmaya hazırsanız beklemenin anlamı yok.kimse kolayca yürüyen bir süreç olduğunu söyleyemez ama bir hedefe yönelik hareket ederek ilerleme kaydettiğiniz için belirsiz ve deneyip durmaktan çok daha iyi bana gore ve öyle çok korkmayın lütfen biz kadinlar her yoldan güçlü geçebilecek yaratıklarız kendinize inanıyor ve istiyorsanız bismillah diyin başlayın bence keyifle geçsin süreciniz ilk denemede yavrunuza kavusun inşallah 🙏
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum haklısınız 6 ayda yapmadığımız tedavi kalmayıp ilerleme olmayınca kabullendik ve bismillah çekip başlayacağız inşaAllah😍

1hafta snra yumurta büyütmeye başlıcakanz🥰 pco felan yoksada taze transfer olursun artık
Çok şükür bir problemim yok 3 hafta öncede Rahim filmi çektirdim o da normal çıktı sadece prolaktinim yüksekti hap kullandım muhtemelen o da düşmüştür 😊 taze mi mantıklı dondurulmuş mu çoğu yerde dondurulmuş embriyo da tutma ihtimali daha da yükseliyoemuş

Çok şükür bir problemim yok 3 hafta öncede Rahim filmi çektirdim o da normal çıktı sadece prolaktinim yüksekti hap kullandım muhtemelen o da düşmüştür 😊 taze mi mantıklı dondurulmuş mu çoğu yerde dondurulmuş embriyo da tutma ihtimali daha da yükseliyoemuş
ya donmuş die değil de rahim ve beden dinlendiği için olasılık artıyor.drun zaten karar verir buna kan değerlerine göre gerek duymassa zaten bekletr. Taze olursa aynı haftaya gelıo senle transfermz😎

Test yapmadılar mı hiç birde ücreti konuştun mu ilaçlar tedavi ne kadar tutuyor adım başı para ister
Benim zaten testlerim felan hepsi var elimde ama onlarda kendileri için kan testi ultrason felan yapacaklar sanırım muayene ediyormuş doktor çünkü. 8750 TL ücret istediler Prof doktor Adana Acıbadem hastanesi + ilaçlar

X