- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.021
Görüyoz tabiiii ay gibi parlıo ordaKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüyoz tabiiii ay gibi parlıo ordaKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
hay masallah kuzum yaaa hemde cok belliiiiKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
Görüyoz tabiiii ay gibi parlıo orda![]()
Ayyy, kalbim cikicak wallahay masallah kuzum yaaa hemde cok belliiii![]()
Görmek mi baya belirgin görünüyor bence maşallahKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
Ayy icim kipirkipirGörmek mi baya belirgin görünüyor bence maşallah![]()
Görünmeyecek gibi değil ama acaba 2 mü 3 mü tuttuKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
ne zamn transfer oldunnnnnnn kacinci gün detaylarrrr havada ucusssunnn lütfeennnn ne yedin ictin neler yaptn transferden snra nelere dikkt ettinn. hadiiiii bekliyoruz heycananannnnAyyy, kalbim cikicak walla![]()
3 mü?? Kolay gelsinGörünmeyecek gibi değil ama acaba 2 mü 3 mü tuttu![]()
Sence bir Arnesen fazla mi tuttu?Görünmeyecek gibi değil ama acaba 2 mü 3 mü tuttu![]()
ben 12/12 transfer oldumne zamn transfer oldunnnnnnn kacinci gün detaylarrrr havada ucusssunnn lütfeennnn ne yedin ictin neler yaptn transferden snra nelere dikkt ettinn. hadiiiii bekliyoruz heycananannnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kahve ve var icmedim demissin orayi anlamsdm kuzum . yaa avokadoyu duymustum gercekten etkisi var mi cnmSence bir Arnesen fazla mi tuttu?
ben 12/12 transfer oldum3 tane, 5 gun embriyosu! Hic kahve ve var icmedim, ilk iki gun yatak istrahti yaptim, sonra gunluk hayatima döndum
Ben avokado cok tuketiyorum, oda tutunmaya yardim ediyormuss
Pardon canim, ve cay olucakti! Bence etkili, eger sadece sevmiyorsan guacomole yapabilirsinkahve ve var icmedim demissin orayi anlamsdm kuzum . yaa avokadoyu duymustum gercekten etkisi var mi cnm![]()
Yoo, kim demiş herkes çaysızAhaha ya herkes unutmuş halde yalnz değilsin baci herkes çaysızbenm transfer iptal edildi onun geyiğini yapıom
hatırlatma dur gacılar zaten muzdarip
![]()
minnoslar icin yemeyecegimjz yok balim valla hayrliiyla bizde alalm böylee güzel hbrlerPardon canim, ve cay olucakti! Bence etkili, eger sadece sevmiyorsan guacomole yapabilirsin![]()
Darisi basina canim, hayirli haberlerini bekliyoruzminnoslar icin yemeyecegimjz yok balim valla hayrliiyla bizde alalm böylee güzel hbrler
Kız ben de dün seni düşündüm, diğer topikten beri neyi bekliyosun unuttumDiğer topikte bunu yazan arkadaşlar olmuştu. Pozitifi bile gördüler. Gariban kofi hala adet bekliyo![]()
Sende haklısın nasıl rahat ediyorsan öyle davran tatlımAslında sabırlıdan ziyade obsesifim ve kendimi çok iyi tanıyorum. O konu kafamı karıştırıcak bir konu. Ve ben sükût ve sakin ve dingin ve korkusuz bir şekilde test sonucumu öğrenmek istiyorum![]()
Bende ayni gaz var. Bide cok nadirr cok azck kasikta bi hareket. Belirti yok valla ariyom ariyom bulamiyomValla yok şekerim sadece gaz oluyor arada başka belirtim yok
Sen nasılsın
Ooo mübarek olsun çook sevindimmKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
Canim sen kacinci gun idrar testi yapmistinPardon canim, ve cay olucakti! Bence etkili, eger sadece sevmiyorsan guacomole yapabilirsin![]()