• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Görünmeyecek gibi değil ama acaba 2 mü 3 mü tuttu 😇
Sence bir Arnesen fazla mi tuttu? 🙈
ne zamn transfer oldunnnnnnn kacinci gün detaylarrrr havada ucusssunnn lütfeennnn ne yedin ictin neler yaptn transferden snra nelere dikkt ettinn. hadiiiii bekliyoruz heycananannnn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ben 12/12 transfer oldum 🤗 3 tane, 5 gun embriyosu! Hic kahve ve var icmedim, ilk iki gun yatak istrahti yaptim, sonra gunluk hayatima döndum❤️ Ben avokado cok tuketiyorum, oda tutunmaya yardim ediyormuss

Sence bir Arnesen fazla mi tuttu? 🙈

ben 12/12 transfer oldum 🤗 3 tane, 5 gun embriyosu! Hic kahve ve var icmedim, ilk iki gun yatak istrahti yaptim, sonra gunluk hayatima döndum❤️ Ben avokado cok tuketiyorum, oda tutunmaya yardim ediyormuss
kahve ve var icmedim demissin orayi anlamsdm kuzum . yaa avokadoyu duymustum gercekten etkisi var mi cnm😲

Aslında sabırlıdan ziyade obsesifim ve kendimi çok iyi tanıyorum. O konu kafamı karıştırıcak bir konu. Ve ben sükût ve sakin ve dingin ve korkusuz bir şekilde test sonucumu öğrenmek istiyorum :süslü:
Sende haklısın nasıl rahat ediyorsan öyle davran tatlım

Back