- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.941
Ahaha he görme sen milletle çene çalcana beni göreydin seni cadı senihaniiiii haniiiii nerdeeeeee gormedim ben gözün dışarıya kaydı sandım ilahi seniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha he görme sen milletle çene çalcana beni göreydin seni cadı senihaniiiii haniiiii nerdeeeeee gormedim ben gözün dışarıya kaydı sandım ilahi seniiii
Daha başlamadım hastaneyle konuştum adetinizin 1.günü arayın 2.günü hemen başlarız tedavinize uygun görünürseniz dediler doğru dimiNeden acele olsn ki madem bir problem vr neden bekleyesinki çok ta iyi yapmışın kuzummm hayrlı olsun tedavin
aynen doğru cnm kaç gün kaldı regl ne?Daha başlamadım hastaneyle konuştum adetinizin 1.günü arayın 2.günü hemen başlarız tedavinize uygun görünürseniz dediler doğru dimi
7 gün tamaynen doğru cnm kaç gün kaldı regl ne?
Biz değilde beylerimiz biraz daha fazla muzdarip bu konudanAhaha ya herkes unutmuş halde yalnz değilsin baci herkes çaysızbenm transfer iptal edildi onun geyiğini yapıom hatırlatma dur gacılar zaten muzdarip
Bence de öyle olabilirBiz değilde beylerimiz biraz daha fazla muzdarip bu konudan
Evet bebeğim her türlü ilaç var bende göbekten kalçadan koldanSen kan sulandırıcı iğne kullanıyordun demiiii
Rahim perdesi vardı bende onun için histeroskopi oldum benEvet canım bulamamıştım bizde firmayla iletişim kurduk öyle aldık sen öncesinde histeroskobi oldunmu
Aynı bende senin durumundayım bugün benimde transfer sonrası 3.günüm müthiş gaz varO konudan bende çok muzdaribim maalesef
Şişkinlik çok fazla var ben de de . Kullandığımız ilaçlar yapabilir demişti doktorum . Neyseki maden suyu bana iyi geliyor birazcık. Kasık ağrısına gelince benim transferden sonra 3 gün bel ağrım oldu . Daha sonrada 1 gün kadar da kasık ağrım oldu . Daha sonra hiç yok . Ama şişkinlik tam gaz devammmmmm
Merhaba ben de ilk denememi yaptım ultra tecrübeli sayılmam ama bence de ebeveyn olmaya hazırsanız beklemenin anlamı yok.kimse kolayca yürüyen bir süreç olduğunu söyleyemez ama bir hedefe yönelik hareket ederek ilerleme kaydettiğiniz için belirsiz ve deneyip durmaktan çok daha iyi bana gore ve öyle çok korkmayın lütfen biz kadinlar her yoldan güçlü geçebilecek yaratıklarız kendinize inanıyor ve istiyorsanız bismillah diyin başlayın bence keyifle geçsin süreciniz ilk denemede yavrunuza kavusun inşallahMerhaba güzel anne adayları. Biliyorum belki bana diceksiniz ne bu acele diye ama 6 aydır çocuğumuz olmuyor sebebi ise eşimin sperm sayısı düşük. 1 kere 16 milyon civarı çıktı ne yaptıysak yükseltemedik kullanmadığımız şey kalmadı aşılama deneyecektik Ocak ayında ama bugün 4 milyon olduğunu öğrendik tekrardan. hormonları bir kere çok düşmüştü fsh 0.06 ya kadar Şuan ise hormonlar normal ama bir türlü sperm sayısı yükselmiyor. Belli ki doğal yolla olmayacak bizde tüp bebek deneyelim diyoruz. 1 hafta sonra bat günüm İlk defa yaptıracağım ve çok korkuyorum nolursunuz dualarınızda banada yer verin
Merhaba güzel anne adayları. Biliyorum belki bana diceksiniz ne bu acele diye ama 6 aydır çocuğumuz olmuyor sebebi ise eşimin sperm sayısı düşük. 1 kere 16 milyon civarı çıktı ne yaptıysak yükseltemedik kullanmadığımız şey kalmadı aşılama deneyecektik Ocak ayında ama bugün 4 milyon olduğunu öğrendik tekrardan. hormonları bir kere çok düşmüştü fsh 0.06 ya kadar Şuan ise hormonlar normal ama bir türlü sperm sayısı yükselmiyor. Belli ki doğal yolla olmayacak bizde tüp bebek deneyelim diyoruz. 1 hafta sonra bat günüm İlk defa yaptıracağım ve çok korkuyorum nolursunuz dualarınızda banada yer verin
Cem beydemi oldunuzRahim perdesi vardı bende onun için histeroskopi oldum ben
Gaz bendede var canım ya malesefAynı bende senin durumundayım bugün benimde transfer sonrası 3.günüm müthiş gaz var
1hafta snra yumurta büyütmeye başlıcakanz pco felan yoksada taze transfer olursun artık7 gün tam
Evet cem bey yaptıCem beydemi oldunuz
Fiyatlar nedurumda canım bsnada histeroskobi yapalım dedi ama çok uçuk sanırsam fiyatEvet cem bey yaptı
Allah ne verdiyseEvet bebeğim her türlü ilaç var bende göbekten kalçadan koldan
Kasık ağrım yok şu an gaz geçmiyor ve göğüslerim acıyor elleyince sadece o da estrofem progestan onlardan olabilir diye düşünüyorumGaz bendede var canım ya malesef
Ahaha onları hiç düşünmüyom farkındaysan ben bizi düşünüomoh olsn onlaraBiz değilde beylerimiz biraz daha fazla muzdarip bu konudan
Ulennnn sayınnnn millettlerrrrr benimle cokk cene calmicakmişsiniz kiakaniyor halamgıziiiiiAhaha he görme sen milletle çene çalcana beni göreydin seni cadı seni
kıskançlıktan ateşe vercem buraları yakarım bu topiğiUlennnn sayınnnn millettlerrrrr benimle cokk cene calmicakmişsiniz kiakaniyor halamgıziiiii