Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben sormadan duramazdim çok meraklıyım konu kendim olunca sen transfer oldunmu dediğim gibi rabbim ol dedikten sonra 5a b pekte önemli değil kendiliğinden gebe olanlarinki belki 5cc 🙂 ben cem bey deyim sen kimdesin
Yok şekerim ya olamadım adet bekliyorum. Haftaya başlarız transfer hazırlığına inşaallah. Ebru hanımdayım ben de 😊 transferde kağıt veriyolarmış ya, o zaman öğrenicem ben de kalitelerini. Yada vermeyin bana derim 😅😅😅

Yok şekerim ya olamadım adet bekliyorum. Haftaya başlarız transfer hazırlığına inşaallah. Ebru hanımdayım ben de 😊 transferde kağıt veriyolarmış ya, o zaman öğrenicem ben de kalitelerini. Yada vermeyin bana derim 😅😅😅
Ay sende çok sabırlısin valla şekerim👏👏 aslında kafanı karistirmsamis oluyorsun ama ben yapamam öyle çatlarim ebru hanım çok şeker duruyor merkezde gordumde adetimle gelmi dediler tabi verirler kalitesinde hemde minnosun resmide oluyor bildiğim kadarıyla

Huuu kizlarr nerdesinizzzzzz yaaawww soru sordum ammaaa:KK12::KK67:
O konudan bende çok muzdaribim maalesef
Şişkinlik çok fazla var ben de de . Kullandığımız ilaçlar yapabilir demişti doktorum . Neyseki maden suyu bana iyi geliyor birazcık. Kasık ağrısına gelince benim transferden sonra 3 gün bel ağrım oldu . Daha sonrada 1 gün kadar da kasık ağrım oldu . Daha sonra hiç yok . Ama şişkinlik tam gaz devammmmmm

Ben en iyisi direk söleyim😂😂çay dan kastımız kocayla aşk yaşamacalar😂😂😂
Yaaa gerçekten mi? Off nasıl saftirik salak durumuna düştüm yaaa 😭😭 bak o konuyu okadar unutmuşum ki ihtimali gelmemiş aklıma 🤣🤣🤣 ay kötü eziklendim ya neyse kötü şekilde de olsa öğrenmiş oldum ne bilem ben 😅

Yaaa gerçekten mi? Off nasıl saftirik salak durumuna düştüm yaaa 😭😭 bak o konuyu okadar unutmuşum ki ihtimali gelmemiş aklıma 🤣🤣🤣 ay kötü eziklendim ya neyse kötü şekilde de olsa öğrenmiş oldum ne bilem ben 😅
Ahaha ya herkes unutmuş halde yalnz değilsin baci herkes çaysız😂benm transfer iptal edildi onun geyiğini yapıom 😂hatırlatma dur gacılar zaten muzdarip:KK70::KK70:

Merhaba güzel anne adayları. Biliyorum belki bana diceksiniz ne bu acele diye ama 6 aydır çocuğumuz olmuyor sebebi ise eşimin sperm sayısı düşük. 1 kere 16 milyon civarı çıktı ne yaptıysak yükseltemedik kullanmadığımız şey kalmadı aşılama deneyecektik Ocak ayında ama bugün 4 milyon olduğunu öğrendik tekrardan. hormonları bir kere çok düşmüştü fsh 0.06 ya kadar Şuan ise hormonlar normal ama bir türlü sperm sayısı yükselmiyor. Belli ki doğal yolla olmayacak bizde tüp bebek deneyelim diyoruz. 1 hafta sonra bat günüm İlk defa yaptıracağım ve çok korkuyorum nolursunuz dualarınızda banada yer verin 🤲🏻

Merhaba güzel anne adayları. Biliyorum belki bana diceksiniz ne bu acele diye ama 6 aydır çocuğumuz olmuyor sebebi ise eşimin sperm sayısı düşük. 1 kere 16 milyon civarı çıktı ne yaptıysak yükseltemedik kullanmadığımız şey kalmadı aşılama deneyecektik Ocak ayında ama bugün 4 milyon olduğunu öğrendik tekrardan. hormonları bir kere çok düşmüştü fsh 0.06 ya kadar Şuan ise hormonlar normal ama bir türlü sperm sayısı yükselmiyor. Belli ki doğal yolla olmayacak bizde tüp bebek deneyelim diyoruz. 1 hafta sonra bat günüm İlk defa yaptıracağım ve çok korkuyorum nolursunuz dualarınızda banada yer verin 🤲🏻
Neden acele olsn ki madem bir problem vr neden bekleyesinki çok ta iyi yapmışın kuzummm hayrlı olsun tedavin🥰

X