Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlaarrr aranizda yapan varmi bilmiyorum ama ben bugun ultrasona gittigimde yanimda flashbellek goturdum tum goruntuleri kayt ettirdim aklinizda bulunsun bizim burda yapiyolar sizde sorun oyle birsey mumkunse her gittiginizde buyudugunu gorup guzel bir hatira olur saklarsiniz umarim isinize yaramistir bu soyledigim:KK66:🙏🏻🙈❤️
Kaydettim canım

Ben sormadan duramazdim çok meraklıyım konu kendim olunca sen transfer oldunmu dediğim gibi rabbim ol dedikten sonra 5a b pekte önemli değil kendiliğinden gebe olanlarinki belki 5cc 🙂 ben cem bey deyim sen kimdesin
Bende cem beydeyim salı günü transfer oldum embriyolog söylüyor transfe oncesi embriyo bilgilerini ama inan bende senin gibi düşünüyorum 😊

Belki de, zaten ananas hayatımızda hiç olmayan bir meyve :) eksikliği hissedilmiyor 😊 avakado ve armut önermişlerdi. Sanırım rahme benzediği için faydalı 😉
🙂Avakado tam bir üreme sağlığı meyvesi ama ben sevemedim hiç onu ananas yine iyi onları ye ozaman

Memnunum benim cemde 2.denemem bu sefer dondurulmuşu kullandık canım sen ?muayene aşamasında ne sorarsan sordun odaya gecince yakalayamıyosun yoğun ama kendi cep trlefonundan ne zaman bir şey sorsam kendi hemen cevap verir.

Memnunum benim cemde 2.denemem bu sefer dondurulmuşu kullandık canım sen ?muayene aşamasında ne sorarsan sordun odaya gecince yakalayamıyosun yoğun ama kendi cep trlefonundan ne zaman bir şey sorsam kendi hemen cevap verir.
Muayene zaten 1dk suruyo o aşamada zaten tedirgin olunca birşey soramiyorsun pek açıklama yapmıyor gibi aman neyse sonucu iyi olsun da

Önceki kaçıncı gün kalitesi nasıldı olmamadi için bir sebep soyledimi

kasıklarim nasil agriyor öyle sisti karnim sabahtan beri kahvltiylayim 1 cennet hurmasi yedim sadece yemekten sisti desem oda degil siz nece siniz hanilar

Önceki kaçıncı gün kalitesi nasıldı olmamadi için bir sebep soyledimi
Benim ilki pozitifti 4.gün 3bb idi 7.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım . Sonra genetik test falan yaptırdık eşimle bende kan pıhtılaşması dışında sorun cıkmadı birde bende cikolata kisti var ameliyat olmuştum yeniden cıktı bir daha olmaya gerek yok dedi cem bey senin ilk denememi

Ben garanti olsun diye herşeyi i önceden yaptirdim Dr istemese bile karyotip trombofili eşimin DNA hasarı falan heterozigot çıktı çok önemli değil sanırsam ama yinede önceki tedavimde oksapar başlamıştım negatif olunca bıraktık cem beyde ve bahcecide ilk ama normalde 2.tup denemem çok geçmiş olsun canım
Benim ilki pozitifti 4.gün 3bb idi 7.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım . Sonra genetik test falan yaptırdık eşimle bende kan pıhtılaşması dışında sorun cıkmadı birde bende cikolata kisti var ameliyat olmuştum yeniden cıktı bir daha olmaya gerek yok dedi cem bey senin ilk denememi

Ben garanti olsun diye herşeyi i önceden yaptirdim Dr istemese bile karyotip trombofili eşimin DNA hasarı falan heterozigot çıktı çok önemli değil sanırsam ama yinede önceki tedavimde oksapar başlamıştım negatif olunca bıraktık cem beyde ve bahcecide ilk ama normalde 2.tup denemem çok geçmiş olsun canım
Nedense Güveniyorum ben Cem beye .Sen transfer aşamasına geldin mi canım bende oksapara transfer sonrası başladım

Nedense Güveniyorum ben Cem beye .Sen transfer aşamasına geldin mi canım bende oksapara transfer sonrası başladım
Şuan rahim dinlendirmedeyim hemde ngs gönderelim dedi cem bey embriyoyu onu gönderdik onu bekliyoruz muhtemelen bu adetle başlarız o zamana sonuç gelir sen istanbuldami yasiyorsun adetin kaçıncı günü gittin sadece estroferm mi vardı yani adettinle birlikte kaçıncı gün transfer oldun elininde uğurlu olduğuna inanıyorum cem beyin

Şuan rahim dinlendirmedeyim hemde ngs gönderelim dedi cem bey embriyoyu onu gönderdik onu bekliyoruz muhtemelen bu adetle başlarız o zamana sonuç gelir sen istanbuldami yasiyorsun adetin kaçıncı günü gittin sadece estroferm mi vardı yani adettinle birlikte kaçıncı gün transfer oldun elininde uğurlu olduğuna inanıyorum cem beyin
Hayırlı olur inşallah 😊 ben kocaelinde yaşıyorum adetin 3. günü estrofem ve vitaminimi içtim adetin 19.günü rahim muayenesine cağırdı kalınlığına bakmak için ve hormon değerlerime bakıldı transfere uygun dedi sonrasında bir kaç ilaç daha ekledi adetin 22.günü transferim oldu canım

Hayırlı olur inşallah 😊 ben kocaelinde yaşıyorum adetin 3. günü estrofem ve vitaminimi içtim adetin 19.günü rahim muayenesine cağırdı kalınlığına bakmak için ve hormon değerlerime bakıldı transfere uygun dedi sonrasında bir kaç ilaç daha ekledi adetin 22.günü transferim oldu canım
3.gun gitmedin tlfdami söyledi ne kullanacağını vitamin ne verdi hayırlısı bakalim çocuk yapmak bu kadar zormuymus ya🤔

3.gun gitmedin tlfdami söyledi ne kullanacağını vitamin ne verdi hayırlısı bakalim çocuk yapmak bu kadar zormuymus ya🤔
Ben adet olmadan 4 gün öncesinde oyle görüşmeye muayeneye gitmiştim vitamini ozaman yazdı. kullanmaya başladım argifertil f sadece bu vitamin firmanın kendisinden alınıyor ecza depolarında ezcanelerde yok evet 3.gün estrofemi recete yazıp resim yolladı malesef biraz zorlu bir süreç tüp bebek tedavisi burda biz birbirmizi anlayabiliriz biz yaşadıgımız için ama herşey güzel olacak inşallah 😇

Ben adet olmadan 4 gün öncesinde oyle görüşmeye muayeneye gitmiştim vitamini ozaman yazdı. kullanmaya başladım argifertil f sadece bu vitamin firmanın kendisinden alınıyor ecza depolarında ezcanelerde yok evet 3.gün estrofemi recete yazıp resim yolladı
Evet canım bulamamıştım bizde firmayla iletişim kurduk öyle aldık sen öncesinde histeroskobi oldunmu

X