- 25 Ağustos 2024
- 1.022
- 361
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.821
Üzülmeyin vakti var demekki her yeni bir umud10gun gecmeden kan testi vermyn kzlar sonra bnm gibi sonu husran olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmeyin vakti var demekki her yeni bir umud10gun gecmeden kan testi vermyn kzlar sonra bnm gibi sonu husran olur![]()
Evet benim Ovulation testleri de çok kırmızı olmadı günde bir kez yapıyordum zaten. Bir kere diğer günlerden daha kırmızıydı sadece ona güvendim belki pozitifi kaçırmışımdır diye ama dediğin gibi o testlere bende güvenmiyorum artıkSık grmyrz kuzum bu ay ovulasyon gunlerini onceki gunler sonraki bi ovulsyon gunu degerlendrmiştik belkide ovulasyon testleride hatali artik testlere de guvenmiyorum
Kaç gun geçmisti gunun canimSabah kan testi yapmıştım 1.20 negatif değer çıktı ablaadet olmadım hala bekliyorum işte
![]()
Hayirlisi .Üzülmeyin vakti var demekki her yeni bir umud![]()
O gunleri hep degerlendirdik onceki gunlerini sonraki gunlerini yumurtalıklarımdada problm yok ozmn geriye tek bsy kliyo testlerde yaniltiyo ovulasyn fln hikaye.elimde 6tane kldi onuda yapıyım daha kullnmamEvet benim Ovulation testleri de çok kırmızı olmadı günde bir kez yapıyordum zaten. Bir kere diğer günlerden daha kırmızıydı sadece ona güvendim belki pozitifi kaçırmışımdır diye ama dediğin gibi o testlere bende güvenmiyorum artık
Ben de eğer regl olursam önümüzdeki ay kullanmayacağım senin gibi. Biraz da öyle deneyelim bakalımO gunleri hep degerlendirdik onceki gunlerini sonraki gunlerini yumurtalıklarımdada problm yok ozmn geriye tek bsy kliyo testlerde yaniltiyo ovulasyn fln hikaye.elimde 6tane kldi onuda yapıyım daha kullnmam
Beklnti cok oluyor yumurtlma gunlerini degerlndrinceBen de eğer regl olursam önümüzdeki ay kullanmayacağım senin gibi. Biraz da öyle deneyelim bakalım
Öyle yapma bende hep başlamasın aman başladı diye stres yaptım şimdi 50 gündğr regl olamıyorum son çare ilaç alıyorım3. Aybugün regl günüm daha başlamadı test reglim stresle bekliyorum başlamasın diye
![]()
Ayy çok heyecanlı umarım vardır3. Aybugün regl günüm daha başlamadı test reglim stresle bekliyorum başlamasın diye
![]()
Bence al bugün sabah ilk idrarla yap canım varsa kesin çıkarTest alıp yapsam mı , yarını beklesem mi
Duphaston alıyorsun sanırım progestan da alabilirsin hamile olmak isteyenler de kullanıyorÖyle yapma bende hep başlamasın aman başladı diye stres yaptım şimdi 50 gündğr regl olamıyorum son çare ilaç alıyorım
Birazdan alacağımBence al bugün sabah ilk idrarla yap canım varsa kesin çıkarama artimed alma geçen bende yalancı pozitif çıkardı hayallerimle oynadı
Beni de etiketle merak ederim bak
Bu arada yaş kaç?
HaklısınÖyle yapma bende hep başlamasın aman başladı diye stres yaptım şimdi 50 gündğr regl olamıyorum son çare ilaç alıyorım
Ayy o ses'i oakdar çok hayal ediyorumki anlatamam. İnşallah hayırlı haberler alırsın canımYa çok iyi çoğu doğru gösteriyorsa Türkiye'deki çoğuda yalancı çıkarıyor ilginç şekildepazartesi güzel haberini alalım inşallah
yaz buraya muhakkak ben 7+1 oldum bugün canım bende kalp atışı duymaya gidicem bugün hayırlı haberler alırım amin
Malesef abla, eşime saç ekimi yapıldı bir 3 5 gün uzağız kendisiyle salonda yatıyoruz başına dokunmamak içinHadi bekliyoruz bakalım, değerlendirdin mi çatlamış dediğinde?![]()
Regl olacak hissedebilirsin gebeyken bu cok normal inşallah vardır? Ben 41 yaşındayım canım fosilleştimBirazdan alacağımyarın yaparım eğer regl olursam bugün bir dahaki ay kullanırım testi ne yapayım.. regl olabilirim her an umutlanmakta istemiyorum ama ne olursa yazacağım buraya bakalım
29 yaşımdayım şu an.. senin yaşın kaç ?
Allah razı olsun canım benimİyiki varsın kuzum sen
Hadi inşallah bekliyorumm![]()
Merhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırımKizlarr mfk ürünlerini kullandiniz mi hic takviyelerini magnezyumunu folik asidini falan ?
Birde bir gebenin günlüğü takviyeleri varya inolac magnezyum vs onlari kullanan oldu mu ?