- 16 Eylül 2024
- 1.562
- 972
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.941
Canim seninde koyulasma olmus yine. Takip yapmaktan baska care yok. Devam et takibe kuzum. Belki daha da koyulasir. Ama bence bugunu degerlendir epey koyu. Yarina siliklesme ihtimali daha yüksek gibi ama
Maşallah size canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahTeyzeleri biz geldik
Kalp atışını duyduk . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay dünğ de öyle değerlendirdim eşim halim kalmadı artık diyor bfndndCanim seninde koyulasma olmus yine. Takip yapmaktan baska care yok. Devam et takibe kuzum. Belki daha da koyulasir. Ama bence bugunu degerlendir epey koyu. Yarina siliklesme ihtimali daha yüksek gibi ama
Kızlar klomen yazarsa almayın derim kist yapıyo onun yerine letu yada femara yazdırın we yanında ek takviyeler mutlaka alın tek başına çok fazla etki etmiyoCanm inan bende bilmiyorum klomen ne demek tedavisi nasıl inşallah gerek kalmaz da gebeyimdir şimdi
Kist yapiyosa neden yaziyolarki acabaKızlar klomen yazarsa almayın derim kist yapıyo onun yerine letu yada femara yazdırın we yanında ek takviyeler mutlaka alın tek başına çok fazla etki etmiyo
Canım arkasından flaş tutup atar mısınKızlar merhaba vedexa marka erken gebelik testini duyan ya da kullanan oldu mu? Bata 6 var laboquick sipariş ettim daha gelmedi dayanamadım eczaneye gittim. Bu varmış tavsiye ettti aldım. Az önce denedim tam 5. Dakikada sadece benim görebileceğim bir çizgi çıktı. Fotoğrafla oynayınca gözüküyor. Bilen duyan var mı?
O kadar hakli ki eşinAy dünğ de öyle değerlendirdim eşim halim kalmadı artık diyor bfndnd
Haydaaa ne oldu da böyle oldu yaaa dra sorabildin mi canımCanim sonraki görselde var gibi de. Ama bekle bakalim ne olacak. Yine yalanci pozitiflerle üzülmesin kimse.
Bende de durumlar kötü. 4ünde kesilmisti kanamam bugun yeniden kanamam varcok moralim bozuldu ya. Yine baslamasi beni aşırı üzdü
Canim femara da benim bir arkadasima kist yapmisti. Bünyeden bünyeye degisiyor o biraz. Ama klomen en az etkili olan ilac yumurta gelistirme ilaclari arasinda. Genelde bir kere de olsa deniyor dr.lar onu. Deneyen herkese şifa olsa keskeKızlar klomen yazarsa almayın derim kist yapıyo onun yerine letu yada femara yazdırın we yanında ek takviyeler mutlaka alın tek başına çok fazla etki etmiyo
Herkeste ayni etkiyi yapmadigi icin canim. Kiminde de cok ise yariyor ama bence de klomen biraz zaman kaybı bir ilacKist yapiyosa neden yaziyolarki acaba
Yok canim devlete gitmistim zaten onun versigi duphaston ve antibiyotik kesmisti kanamayi. Kesilince kanaman duphastonu birak demisti. Bende fazladan antibiyotik de olmasin diye onu da bırakmıştım. Acaba antibiyotik bitmedi diye mi oldu anlamadim kiHaydaaa ne oldu da böyle oldu yaaa dra sorabildin mi canım
Madem etkili değil neden onu öneriyorlar ki yani zaten karşındaki kişi yıpranmış yeterince bide zaman kaybı olacak tedaviyi niye yapıyorlar çok zormuş bu işlerCanim femara da benim bir arkadasima kist yapmisti. Bünyeden bünyeye degisiyor o biraz. Ama klomen en az etkili olan ilac yumurta gelistirme ilaclari arasinda. Genelde bir kere de olsa deniyor dr.lar onu. Deneyen herkese şifa olsa keske
Herkeste ayni etkiyi yapmadigi icin canim. Kiminde de cok ise yariyor ama bence de klomen biraz zaman kaybı bir ilac
Maşallah minik kuşa rabbim kucağınada almayı nasip etsin canm yeni gruptayiz oraya gel sendeTeyzeleri biz geldik
Kalp atışını duyduk . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Wala bilmiyorum bana da geçen ay yazdılar aşırı sancı çektim ama şükür olmadı kist falan araştır genel olarak kist yapıyoKist yapiyosa neden yaziyolarki acaba
Bilmiyorum ben geçen ay hatırlarsanız sürekli yazıyodum çok sancım oldu oturamıyodum rahminin içine kadar zonkluyodu letuda yaşamadım hiç böyle bişe hatta o belirtileri hamilelik sandım bu ay o kadar rahatım ki acaba hamilemiyim gibi düşüneceğim Bi belirtim yok kafam rahat normal ilerliyorum klomen bence iyi bi ilaç deilCanim femara da benim bir arkadasima kist yapmisti. Bünyeden bünyeye degisiyor o biraz. Ama klomen en az etkili olan ilac yumurta gelistirme ilaclari arasinda. Genelde bir kere de olsa deniyor dr.lar onu. Deneyen herkese şifa olsa keske
Herkeste ayni etkiyi yapmadigi icin canim. Kiminde de cok ise yariyor ama bence de klomen biraz zaman kaybı bir ilac
Canım arkasından flaş tutup atar mısın
Ah o saflik hepimizde vardi. Hemen korunmayi birakinca gebelik tamam saniyorduk ama oyle degilmis. Ha tabi var oyle sanslilar ama bize o sans pek ugramamis gibi duruyor.Madem etkili değil neden onu öneriyorlar ki yani zaten karşındaki kişi yıpranmış yeterince bide zaman kaybı olacak tedaviyi niye yapıyorlar çok zormuş bu işlerbekarken gebelik tek seferde olur sanıyordum şimdi kafayı yemek üzereyim
İnşallah ya rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAh o saflik hepimizde vardi. Hemen korunmayi birakinca gebelik tamam saniyorduk ama oyle degilmis. Ha tabi var oyle sanslilar ama bize o sans pek ugramamis gibi duruyor.
Insallah hic gerek kalmadan hamile kaliriz hepimiz de
Olabilir canim bu tip ilaclar genelde zaten kist falan yapiyor. Valla benimde modum düşük kanamam kesilmisti guya yeniden basladi kürtaj sonrasi. Benimde moralim yerlerdeBilmiyorum ben geçen ay hatırlarsanız sürekli yazıyodum çok sancım oldu oturamıyodum rahminin içine kadar zonkluyodu letuda yaşamadım hiç böyle bişe hatta o belirtileri hamilelik sandım bu ay o kadar rahatım ki acaba hamilemiyim gibi düşüneceğim Bi belirtim yok kafam rahat normal ilerliyorum klomen bence iyi bi ilaç deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?