Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benimde durum şöyle ortalama 23 günde bir regl oluyorum. Ovu testi yapmadan adet bittiği gün başlayıp 1 gün dolu 1 gün boş deperlendirdik 13.günüme kadar. Tahmini yumurtlama tarihinden 5 gün sonra yoğun beyaz akıntı başladı arada kasık ağrıları oldu ve göğüslerim ilk defa bu kadar hassas oldu dokununca bile acıyor. Normalde hafif sızlar ama adete yakın göğüs ağrısı kesilirdi şimdi hala yoğun olarak devam ediyor. Beyaz akıntıda adete kadar devam ederdi o bile azaldı. Bat 6 ocak bugün çok adet olacak gibi ağrım oldu ama gelen yok. Sadece günlük pedimde çok açık kahverengi nohut kadar akıntı geldi devamı olmadı. Kasık ağrısıda geçti arada seyirme gibi oluyor sadece

Kuşum işte herkes çok erken diyor herkes de aynı olmuyor sanırım benim de 8 var yapsam çok erken yumurtlama gününden çatlama günü işte 6 7 gün oluyor hangi ara beta artışı olsun varsa
Valla benim oldu ilişki tarihim 18 nisandı 23unde öğrendim düşünnnn. Yerlesme süresi farklıdır herkeste bence kımınde 5 kımınde 10 olablr

Bende kendimi negatife hazırlıyorum umitlenmek daha kötü
Geçen aydan sonra ve önceki aylardan sonra aklımı başımı aldım Çünkü düşününce kızımda da çok erken öğrendiğim için bakıyorum şu an yaşadıklarımın aynısını yaşamışım yani hamilelikle alakası yok O yaşadıklarımız n bnecee. Tesadüf ya gebe ckıyoruz ya ckmyoruz. Oyuzden kafam cok tagat gece 12de 4 gun olcak bile farkında deglm

Canm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…