Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

D denizadamasal canım tablo yapacak mısın yoksa böyle devam mı?

Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?

canım benim 9/10 aralık gibi ama eminde olamıyorum belirti kasık ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor test yaptım sabah negatiff

Günaydın canım tablo nasıl yapılır bilmiyorum

Selaam. Bende letu kullandım dün akşam da çatlatma iğnesi oldum inşallah Aralık bize uğurlu gelir sağda 1 yumurta 19.5mm olmuş.

canım benim 9/10 aralık gibi ama eminde olamıyorum belirti kasık ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor test yaptım sabah negatiff
Yine testler fake atıyor galiba dünkü teatinde hafif görmüştüm ben ya

D denizadamasal
Şuradaki üç noktaya basıyorsun

Daha sonra buna

Şöyle bir şey çıkıyor ne kadar kutucuk oluşturmak istiyorsan seçiyorsun

Mesela 4 tane seçtin şöyle oluyor daha sonra içini istediğin hibi dolduruyorsun

Doldurduktan sonra da kutunun üstüne basınca şöyle bir şey çıkıyor ve istediğin gibi büyütebişiyorsun tabloyu. Aşağı yukarı sağa sola

Aynı durumdayız, benim de 8-9 aralık bat dün test yaptım silik bile yoktu Cuma günü tekrar yapacağım (cumaya kadar dayanırsam ) buradan döner mi bilmiyorum

canım uygulama 11 aralık gösteriyor son reglim 9 kasım 9/10/11 olabilir diye düşünüyorum ben iki aydır düzenli olmadı
En erken 9 aralık bile olsa çok erken daha 5 gün var. Yumurtlaman ne zamandı canım

Canım öncelikle çok teşekkür ederim ama ben de o 3 nokta silik çıkıyor nedeni ne olabilir?
En baştani mesajda da aynı şekilde öyle düzenle dediğimde çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…