• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bacaklarıma ağrı vuruyo belime arada bı sancı giriyo regl sancısı gibi gece 12 1 gibi tekrar test yapıcam pik mi değil mi diye dün gece ilişkiye girdik bugün gece pik olursa yine mi girmem gerekiyo ?
Henüz pik olmadığın için ben olsam yarına brakıtdım canm cnku pik görünce 2, 3 gun diyorlar. Benm de bacak uyusuklugum ve kasık Batmam olur çatlamadan once

4 5 saatlik idrarla yapmayın diyolar canm genelde ona dikkat ediyosan sıkıntı yok tabi canını sıkma bu gece değerlendir testi ilişkiden önce tekrarla belki çatlar yoksa da yarın test yap diğer gün gece tekrar ilişki olsun canm kalbini ferah tut inşallah nasip olur 🥰🫶🥰🫶
İnşallah kızz dua ediyorum her an hepimize.🤩🤩🤩 Bu sabah 3 saatlık yapmısımm dun de . 7.20 de uyandım dogru bugun canım. Ama zaten yanls idrar silik çıkar diye biliyorum pil değil de. Oy oy yarın eve kaçması lazım catlarsa 🥺

Canımmm öyle düşünmeyeceksin inan bana☘️ hepsi hepsi geçecek meleğimiz gelince yanlış anlama ama aklına bile gelmeyecek🤗
Insallah bir an önce hamile olup bebegimizi saglikla bir kucagimiza alalim da Allahın izniyle 🙏 insallah hersey daha da güzel olacak bende boyle olacagina inaniyorum.

Canım lise ve yurt var. Öğrencilerin kaldığı malesef haftada 1 nöbet 😭 bu hafta 2 oldu ona sinirlendim bıde kendı koymus tarihleri ya şaka gbi
Ya canm gerçekten haklısın sinirlenmekte nasıl da denk gelmiş ya 😐ama sakın canını sıkma stres yapma olucak ya ben inanıyorum

Henüz pik olmadığın için ben olsam yarına brakıtdım canm cnku pik görünce 2, 3 gun diyorlar. Benm de bacak uyusuklugum ve kasık Batmam olur çatlamadan once
Haklısın bende yarın yapmayı düşünüyorum ama yine de ovülasyon testini yapıcam en azından bat günümü buna göre hesaplarım 🥰🫶

İnşallah kızz dua ediyorum her an hepimize.🤩🤩🤩 Bu sabah 3 saatlık yapmısımm dun de . 7.20 de uyandım dogru bugun canım. Ama zaten yanls idrar silik çıkar diye biliyorum pil değil de. Oy oy yarın eve kaçması lazım catlarsa 🥺
Ay valla kaçsın kesinlikle bı iki saat değil mi sanki 😂 kız böyle de daha bı adrenalin dolu oldu seninki daha heyecanlı 😂😂😂

Ay valla kaçsın kesinlikle bı iki saat değil mi sanki 😂 kız böyle de daha bı adrenalin dolu oldu seninki daha heyecanlı 😂😂😂
Hhhahha valla yıkandım 4 gun oldu 1 ılskı oldu o da gülmekten odaklanamadım canımm😌😍 ama evet aşırı heyecanlı gerçekten. Ondan dolayı bu ay beklentiye girsem mi diyorum sonra kendine gel evanora dıyorum😂

Arkadaşlar merhaba .Bata 3-4 gün var ama lavaboya girdiğimde pembemsi akıntım olduğunu gördüm .yerleşme kanaması dediğimiz şey adetten ne kadar önce oluyor? .Biliyorum beklenen adet tarihi geçmeden yapılmaz ama bugün evde erken gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi bile belirmedi ,negatiftir zaten diye düşündüm ama bu pembe akıntı beni şüpheye düşürdü

Grubun güzel kızları, şimdiden musmutlu seneler hepinizeee ❤
2025 yılı inşallahhh bu grupta bebiş isteyen ben dahil herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı uzuuunnn ömürlü bebişler nasip etsin 🙏🥰
Gönlümüzden geçen dileklerimiz dualarımız kabul olsun hepimize boooll sağlık ve mutluluk getirsin 🥰
❤❤❤

Hhhahha valla yıkandım 4 gun oldu 1 ılskı oldu o da gülmekten odaklanamadım canımm😌😍 ama evet aşırı heyecanlı gerçekten. Ondan dolayı bu ay beklentiye girsem mi diyorum sonra kendine gel evanora dıyorum😂
Yaa 😂😂😂 yok canm beklenti yok düşündükçe strese girmekten başka biseye yaramiyo elimizden geleni yapalım dusunmeyelim ben kendimi çok frenliyorum sat tan beri gün aşırı ilişki yaşıyorum bugün döngünün 26. Günü hâlâ pik görmeyi bekliyorum ama bu gece ya da yarın gorucem inanıyorum pik görseydim adamın yüzüne bakmiycam artık yeter 😂😂😂 biraz dinlenmem lazm bu ne ya 😂

Kızlar iyi akşamlar ben dün test yaptım ama negatif çıkmıştı ama üzerimde o kadar halsizlik ve uyku hali varki yataktan kalkmak istemiyorum 2 ye kadar uyudum bugün kalktım 7 gibi tekrar içim geçmiş yeni uyandım normalde erken kalkan ve dinç olan insanım ve aşırı iştahsızlık var resmen tek öğün besleniyorum midem almıyor batıma daha 5 gün var acaba testi mi çok erken yaptım

Bu test bozuk anlamına gelir dimi kızlar? Hala adet olmadım. Göğüslerim çok acımaya başladı dünden beridir. 😔😔😔

Eklentiler

• 1000005799.jpg
    1000005799.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar merhaba .Bata 3-4 gün var ama lavaboya girdiğimde pembemsi akıntım olduğunu gördüm .yerleşme kanaması dediğimiz şey adetten ne kadar önce oluyor? .Biliyorum beklenen adet tarihi geçmeden yapılmaz ama bugün evde erken gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi bile belirmedi ,negatiftir zaten diye düşündüm ama bu pembe akıntı beni şüpheye düşürdü
Arkadaşlar fikri olan var mı

Back
X