Henüz pik olmadığın için ben olsam yarına brakıtdım canm cnku pik görünce 2, 3 gun diyorlar. Benm de bacak uyusuklugum ve kasık Batmam olur çatlamadan onceBacaklarıma ağrı vuruyo belime arada bı sancı giriyo regl sancısı gibi gece 12 1 gibi tekrar test yapıcam pik mi değil mi diye dün gece ilişkiye girdik bugün gece pik olursa yine mi girmem gerekiyo ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?test yapmıcam bi belirtim de yok klomen kullandım ama düzgün oluşmadı yumurtam o yüzden hiç umudum yok zaten@ozgeanne derindenizmavisi @Mystika C cetty @balimss @loveinnovember regl tarihlerimiz aynı ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz? Belirtileriniz var mı ?
İnşallah kızz dua ediyorum her an hepimize. Bu sabah 3 saatlık yapmısımm dun de . 7.20 de uyandım dogru bugun canım. Ama zaten yanls idrar silik çıkar diye biliyorum pil değil de. Oy oy yarın eve kaçması lazım catlarsa4 5 saatlik idrarla yapmayın diyolar canm genelde ona dikkat ediyosan sıkıntı yok tabi canını sıkma bu gece değerlendir testi ilişkiden önce tekrarla belki çatlar yoksa da yarın test yap diğer gün gece tekrar ilişki olsun canm kalbini ferah tut inşallah nasip olur
Insallah bir an önce hamile olup bebegimizi saglikla bir kucagimiza alalim da Allahın izniyle insallah hersey daha da güzel olacak bende boyle olacagina inaniyorum.Canımmm öyle düşünmeyeceksin inan bana hepsi hepsi geçecek meleğimiz gelince yanlış anlama ama aklına bile gelmeyecek
Yok canim sende hamilelik degildir tabiki ama inslalah en yakin zamanda o da olurMcnfnfn kafayı yedim iyice adet oluyorum ama acaba hamile miyim diye süşünüyorum mümkün olmadığını bile bile
Ya canm gerçekten haklısın sinirlenmekte nasıl da denk gelmiş ya ama sakın canını sıkma stres yapma olucak ya ben inanıyorumCanım lise ve yurt var. Öğrencilerin kaldığı malesef haftada 1 nöbet bu hafta 2 oldu ona sinirlendim bıde kendı koymus tarihleri ya şaka gbi
Haklısın bende yarın yapmayı düşünüyorum ama yine de ovülasyon testini yapıcam en azından bat günümü buna göre hesaplarımHenüz pik olmadığın için ben olsam yarına brakıtdım canm cnku pik görünce 2, 3 gun diyorlar. Benm de bacak uyusuklugum ve kasık Batmam olur çatlamadan once
Ay valla kaçsın kesinlikle bı iki saat değil mi sanki kız böyle de daha bı adrenalin dolu oldu seninki daha heyecanlıİnşallah kızz dua ediyorum her an hepimize. Bu sabah 3 saatlık yapmısımm dun de . 7.20 de uyandım dogru bugun canım. Ama zaten yanls idrar silik çıkar diye biliyorum pil değil de. Oy oy yarın eve kaçması lazım catlarsa
Hhhahha valla yıkandım 4 gun oldu 1 ılskı oldu o da gülmekten odaklanamadım canımm ama evet aşırı heyecanlı gerçekten. Ondan dolayı bu ay beklentiye girsem mi diyorum sonra kendine gel evanora dıyorumAy valla kaçsın kesinlikle bı iki saat değil mi sanki kız böyle de daha bı adrenalin dolu oldu seninki daha heyecanlı
Aslında adeti beklemek istiyorum. Aslında aman yap gitsin sonuca varırsın diyorum ama bilmiyorum negatif görmekte istemiyorum ama görecek gibiyim hiç umudum yokAyy hadi inşallah güzel haberler ver canım ne zaman yapacaksın testi?
Pozitif benceee ay hadi inşallahKızlarr sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? 5-6 dk da bu hali aldı. testi öylesine yaptım çünkü daha çok erken.
Sat 5 aralık, yumurtlama 22 aralık (benim döngülerim biraz uzun), bat da 5-6 ocak
Baya pozitif alan oldu grupta canim sen nasilsin nasil gidiyor bebis nasıl kac haftalik oldunuzSelam kızlar nasılsınız ? :)
Güzel haber alanlar oldu mu bakamadım buraya
Pozitif bu yaaKızlarr sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? 5-6 dk da bu hali aldı. testi öylesine yaptım çünkü daha çok erken.
Sat 5 aralık, yumurtlama 22 aralık (benim döngülerim biraz uzun), bat da 5-6 ocak
Arkadaşlar merhaba .Bata 3-4 gün var ama lavaboya girdiğimde pembemsi akıntım olduğunu gördüm .yerleşme kanaması dediğimiz şey adetten ne kadar önce oluyor? .Biliyorum beklenen adet tarihi geçmeden yapılmaz ama bugün evde erken gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi bile belirmedi ,negatiftir zaten diye düşündüm ama bu pembe akıntı beni şüpheye düşürdü
Grubun güzel kızları, şimdiden musmutlu seneler hepinizeee ❤
2025 yılı inşallahhh bu grupta bebiş isteyen ben dahil herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı uzuuunnn ömürlü bebişler nasip etsin
Gönlümüzden geçen dileklerimiz dualarımız kabul olsun hepimize boooll sağlık ve mutluluk getirsin
❤❤❤
2025 yılı inşallahhh bu grupta bebiş isteyen ben dahil herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı uzuuunnn ömürlü bebişler nasip etsin
Gönlümüzden geçen dileklerimiz dualarımız kabul olsun hepimize boooll sağlık ve mutluluk getirsin
❤❤❤
Yaa yok canm beklenti yok düşündükçe strese girmekten başka biseye yaramiyo elimizden geleni yapalım dusunmeyelim ben kendimi çok frenliyorum sat tan beri gün aşırı ilişki yaşıyorum bugün döngünün 26. Günü hâlâ pik görmeyi bekliyorum ama bu gece ya da yarın gorucem inanıyorum pik görseydim adamın yüzüne bakmiycam artık yeter biraz dinlenmem lazm bu ne yaHhhahha valla yıkandım 4 gun oldu 1 ılskı oldu o da gülmekten odaklanamadım canımm ama evet aşırı heyecanlı gerçekten. Ondan dolayı bu ay beklentiye girsem mi diyorum sonra kendine gel evanora dıyorum
Kızlar iyi akşamlar ben dün test yaptım ama negatif çıkmıştı ama üzerimde o kadar halsizlik ve uyku hali varki yataktan kalkmak istemiyorum 2 ye kadar uyudum bugün kalktım 7 gibi tekrar içim geçmiş yeni uyandım normalde erken kalkan ve dinç olan insanım ve aşırı iştahsızlık var resmen tek öğün besleniyorum midem almıyor batıma daha 5 gün var acaba testi mi çok erken yaptım
Arkadaşlar fikri olan var mıArkadaşlar merhaba .Bata 3-4 gün var ama lavaboya girdiğimde pembemsi akıntım olduğunu gördüm .yerleşme kanaması dediğimiz şey adetten ne kadar önce oluyor? .Biliyorum beklenen adet tarihi geçmeden yapılmaz ama bugün evde erken gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi bile belirmedi ,negatiftir zaten diye düşündüm ama bu pembe akıntı beni şüpheye düşürdü
Benim de umudum yok hiç ama kısmet işteAslında adeti beklemek istiyorum. Aslında aman yap gitsin sonuca varırsın diyorum ama bilmiyorum negatif görmekte istemiyorum ama görecek gibiyim hiç umudum yok