- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
korkmayın eğer varsa zaten çıkacak emin olun yoksada yarında yapsanız yok çıkacak ama ben sizin testlerinize baktım sizde gebelik var geç döllenme oluşmuş muhtemelen bakın oğlumdaki testi atıyorum size aynı marka test ilk idrar falanda değildi
Off ben sanırım ağlayacağımmmm tutmayın beniiiiiiiiiiYaptım predictoru
Predictor hızlı test adet gününden itibaren, predictor early test ise adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor canım. Erken test değil yanii, ama aynı koyulukta çıkarması durumunu bilemiyorum tecrübe ettiğine göre öyle demek kii :)buda erken gebelik testi zaten sadece 6 gün çncesi olan değil early ile aynı koyulukta çıkarıyo neredeyse denedim ikisinide hamileyken
Grubun ilk gebesiiiii maşaAllah BarekAllah nazar değmesinnnnn arkadaşımaaaaaYaptım predictoru
öyle diyolar ama inan aynı koyulukları şu an early alıp aynı idrarla yapsa aynı çıkacak koyuluğu bu testler falan iyice büyük bi pazara dönüştü hele bu artımed mi ne ben hiç yapmadım ama görüyorum resmen pozitif çıkarmış kanda negatif şaka gibi insanların umutlarıyla oynuyolar resmenPredictor hızlı test adet gününden itibaren, predictor early test ise adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor canım. Erken test değil yanii, ama aynı koyulukta çıkarması durumunu bilemiyorum tecrübe ettiğine göre öyle demek kii :)
Malesef yaa daha dün bir arkadaşımız testin azizliğine uğradıöyle diyolar ama inan aynı koyulukları şu an early alıp aynı idrarla yapsa aynı çıkacak koyuluğu bu testler falan iyice büyük bi pazara dönüştü hele bu artımed mi ne ben hiç yapmadım ama görüyorum resmen pozitif çıkarmış kanda negatif şaka gibi insanların umutlarıyla oynuyolar resmen
yaa işte o çok kötü insan bi heves kan vermeye gidiyo negatif hemde bariz pembe çizgiler çıkanlar var çok tuhaf aslında bildirilmeli markaya firmaya her neyse işte firmamı markamı oluyo bilemedim .. laboquıck güvenenilirsiniz ben asla silik çizgi gölge dahi görmedim gebelik yokken ama gebelikte varsa çok küçük değerleri bile saptıyo o yüzden ben gene ondan aldım kendimeMalesef yaa daha dün bir arkadaşımız testin azizliğine uğradıben laboquik aldımm bugünde denedim hatta adete daha çok var ama yokken çizgi çıkarıyor mu diye bakmak istedim hiç çizgi çıkarmadı şükür inşallah adet günü de beni yanıltmaz
Yapacam canımYarın gebelik testi yapacaksın değil mi, var bence sende ya
Hangi kürleri denedin canımCanım benim bi kızım var kürlerle olmuştu onda da. Kızımdan sonra yaklaşık bir senedir deniyoruz ama yine kızımdaki aynı kürlerle ve preesed jeliyle yaptığımız 2. Deneme oluyor bu.
canım malesef ben göremedimKızlar bugün akşam yaptığım test
QUOTE="hlvsr, post: 78648590, member: 937985"]
o yüzden laboquıck ınnovita surelab ve ovula bu testler bana göre en güvenilir ve hassas testler hiç bi zaman ben silik çizgi görmedim bunlarda
Bende göremedim kicanım malesef ben göremedim
QUOTE="hlvsr, post: 78648590, member: 937985"]
o yüzden laboquıck ınnovita surelab ve ovula bu testler bana göre en güvenilir ve hassas testler hiç bi zaman ben silik çizgi görmedim bunlarda
Hafif var mı sanki, sen çıplak gözle gördün mü canımKızlar bugün akşam yaptığım test
ovulasyın testiniz bu denli sürekli pozitif çıkması çok ilginç ama yumurtan ya çatlayamıyo kist oluştu yada aklıma başka bişey gelmiyo evet gebeliktede pozitif çıkıyo ama senin gebelik testlerinde pozitif değil bu ay pik ne zaman gördünBende göremedim ki
Eşim Ahmet Maranki'nin sperm kürünü ben de çörekotu bal tarçın kürü canımHangi kürleri denedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?