Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

slaslasla Aslında laboquick testi akşam da yaptı aynı silikte çıktı. Bence de gebe yaaa ah keşke hiç sıvı almadan test yapılsa, hatta tükürükle olsa yav. Teknoloji gelişiyor da bu testler hep aynı

buda erken gebelik testi zaten sadece 6 gün çncesi olan değil early ile aynı koyulukta çıkarıyo neredeyse denedim ikisinide hamileyken
Predictor hızlı test adet gününden itibaren, predictor early test ise adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor canım. Erken test değil yanii, ama aynı koyulukta çıkarması durumunu bilemiyorum tecrübe ettiğine göre öyle demek kii :)

öyle diyolar ama inan aynı koyulukları şu an early alıp aynı idrarla yapsa aynı çıkacak koyuluğu bu testler falan iyice büyük bi pazara dönüştü hele bu artımed mi ne ben hiç yapmadım ama görüyorum resmen pozitif çıkarmış kanda negatif şaka gibi insanların umutlarıyla oynuyolar resmen

Malesef yaa daha dün bir arkadaşımız testin azizliğine uğradı ben laboquik aldımm bugünde denedim hatta adete daha çok var ama yokken çizgi çıkarıyor mu diye bakmak istedim hiç çizgi çıkarmadı şükür inşallah adet günü de beni yanıltmaz

o yüzden laboquıck ınnovita surelab ve ovula bu testler bana göre en güvenilir ve hassas testler hiç bi zaman ben silik çizgi görmedim bunlarda

Kızlar bugün akşam yaptığım test

Eklentiler

• IMG_1632.jpeg
    140,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1633.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 55
yaa işte o çok kötü insan bi heves kan vermeye gidiyo negatif hemde bariz pembe çizgiler çıkanlar var çok tuhaf aslında bildirilmeli markaya firmaya her neyse işte firmamı markamı oluyo bilemedim .. laboquıck güvenenilirsiniz ben asla silik çizgi gölge dahi görmedim gebelik yokken ama gebelikte varsa çok küçük değerleri bile saptıyo o yüzden ben gene ondan aldım kendime

QUOTE="hlvsr, post: 78648590, member: 937985"]
o yüzden laboquıck ınnovita surelab ve ovula bu testler bana göre en güvenilir ve hassas testler hiç bi zaman ben silik çizgi görmedim bunlarda
[/QUOTE]

Kızlar bat 15 Aralık bendede prodoctor var ne zman başlayayım yapmaya 5 tane testim var

Kızlar bat 15 Aralık bendede prodoctor var ne zman başlayayım yapmaya 5 tane testim var
[/QUOTE]
En az bi hafta geçsin erken daha

[/QUOTE]
daha 1 haftanız var en erken cuma günü yapın bence

Bende göremedim ki
ovulasyın testiniz bu denli sürekli pozitif çıkması çok ilginç ama yumurtan ya çatlayamıyo kist oluştu yada aklıma başka bişey gelmiyo evet gebeliktede pozitif çıkıyo ama senin gebelik testlerinde pozitif değil bu ay pik ne zaman gördün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…