Inşallah olmaz canimBende cuma çekilcem inşallah sıkıntı çıkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah olmaz canimBende cuma çekilcem inşallah sıkıntı çıkmaz
Aynen bende umid ediyorum son klomen kullanmam olur. Bu ayda adet olursam parca seklinde napacam bilmiyorumBat 7 aralık bu ay son olur inşallahh 3 kür birden yapıyorum, ve klomen
Rahim filmi diye biliyorum ben canimHsg nedir acep
işte o dediğin kişi benim :)Aranızda eşiyle birlikte hiçbir problemi olmayıp ama yinede hamile kalamayan var mı arkadaşlar?
Bi zahmet tikirdasin canim ikinizden baska kimse yardim edemez . Senin yumurtlama na var daha . Bi iki gin daha dinlensin bari. Bizde basladiBende ümitsizim bat 6 Aralık ama beyimizde tık yok
Benim bu ay iptal, memleketteyim.. haliyle çalışma şansım olmuyor :)Sizleride bekleriz kızlar
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @Sevvvv 3 aralık
- @inatci bebis annesi 4 aralık
- @Bearhug 5 aralık
- S Selay ay 5 aralık
- @gkymc 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
merveeeeeeeee717 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @Ece Sultan 7 aralık
- @cibi35 7 aralık
- @D-E 8 aralık
- @Aysimam85 9 aralık
- @Rad-8 9 aralık
- @kubra5505 9 aralık
![]()
Niye umitsizsin canim adet olana kadar direnecezvalla yazmicaktım ama ( ümitsizliğimden ) bende yazayım bari :) bat 2 aralık kızlar beni de ekleyin
Hos geldin bende 1 aralik hadi bakalimMerhabalar bende geldim aralik 1
Hos buldm canmmHos geldin bende 1 aralik hadi bakalim
Amannnn bu hafta gitmeyeydin iyiydiiiBenim bu ay iptal, memleketteyim.. haliyle çalışma şansım olmuyor :)
3 haftalık bir ara verdik canım, annem rahatsız, biraz yanına gelip yardımcı olmak istedim. Çalışmalar Aralık ayına kaldı :)Amannnn bu hafta gitmeyeydin iyiydiii
3 haftalık bir ara verdik canım, annem rahatsız, biraz yanına gelip yardımcı olmak istedim. Çalışmalar Aralık ayına kaldı :)Amannnn bu hafta gitmeyeydin iyiydiii
E hadi ara vermekte iyidir. Surekli calisma da olmuyo. Azcik ozleyin birbirinizi3 haftalık bir ara verdik canım, annem rahatsız, biraz yanına gelip yardımcı olmak istedim. Çalışmalar Aralık ayına kaldı :)
Peki ne zamandır olmuyor ?işte o dediğin kişi benim :)