• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben saat 1 gibi iğnemi yaptırdım. Yarın doktorum çatlamışmı diye bakıp ona göre ilişki günleri verecek. Eşim sorun çıkarıyor onun bebek istediği ay temmuz. 2019a ertelemek istiyor. Umarım bi terslik çıkarmaz bol bol dua ediyorum inşallah Allah işimizi rast getirsin...
Bende 2.5ta yaptirdim ignemi canim. Iliski saatlerini yazdi doktorum bana. Hadi hayirlisi bakalim. Esin niye istemiyor ki Rabbim yardimcin olsun

Bende 2.5ta yaptirdim ignemi canim. Iliski saatlerini yazdi doktorum bana. Hadi hayirlisi bakalim. Esin niye istemiyor ki Rabbim yardimcin olsun
Hayırlı olsun canım inşallah tutar:) Yazın tatilimizi yapalım biraz durumları toplayalım dio. Aman bekle bekle her sene bişey çıkıyor sıkıldım bende valla hiç tatil derdinde değilim bebeğim olsun bian önce :)

Hayırlı olsun canım inşallah tutar:) Yazın tatilimizi yapalım biraz durumları toplayalım dio. Aman bekle bekle her sene bişey çıkıyor sıkıldım bende valla hiç tatil derdinde değilim bebeğim olsun bian önce :)
Yani tatili bebisle birlikte yapariz de sende. Durumlari toplamayi beklersen ohoo biz 2 sene bekledik Allah istemedikce hep bisey cikardi o yuzden Alalha sigin bosver en guzeli evlat

Yani tatili bebisle birlikte yapariz de sende. Durumlari toplamayi beklersen ohoo biz 2 sene bekledik Allah istemedikce hep bisey cikardi o yuzden Alalha sigin bosver en guzeli evlat
Söyledimde canım bunların hepsi bahane, saçma sapan bahaneleri var takmış kafasına temmuzda hamile kalırsan nisanda doğurursun benle aynı gün doğsun dio kendisi babasıyla aynı gün doğmuş tesadüfen. Hayaller hayatlar yani sanki şıp diyince hemen hamile kalınıyorda hiççç işte

Ayıptır sorması, hangi gün ve saatlere ilişki yazdı canım. Bide progestan verdimi Bizim bu akşam boş geçiyor. Normalde bugune verdimi mesela. Eşimin amcası ağır hasta moreli bozuk gibi sanırım yanaşmaz. Sabah yine bi yoklarım duruma göre.

Ayıptır sorması, hangi gün ve saatlere ilişki yazdı canım. Bide progestan verdimi Bizim bu akşam boş geçiyor. Normalde bugune verdimi mesela. Eşimin amcası ağır hasta moreli bozuk gibi sanırım yanaşmaz. Sabah yine bi yoklarım duruma göre.
Yok bana yarin gece dedi benim 2.5ta yapildi yarin gece 2.5ta sonrakileride yazdi ama bakmadim.

Yok bana yarin gece dedi benim 2.5ta yapildi yarin gece 2.5ta sonrakileride yazdi ama bakmadim.
Bnmde ilk gebeliğimde öyleydi sanırım saatler. O yüzden bugun erken gitmeye çalıştım tabi mecbur biri buldu gitmem. Yarın gece 1 diyecek muhtemelen o zaman

Bnmde ilk gebeliğimde öyleydi sanırım saatler. O yüzden bugun erken gitmeye çalıştım tabi mecbur biri buldu gitmem. Yarın gece 1 diyecek muhtemelen o zaman
Aynen igneye gore yazdi bana saati canim 36 saat oluyor iste hesaplarsan

Niye umitsizsin canim adet olana kadar direnecez
Ben direndikçe olmuyo canım. Doktora da gittim hiç bişey yok değerlerim normal eşimde test verdi onda da bişey yok. Bir tane kimyasal gebeliğim var. 1 senedir de deniyoruz. Yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi falan denendi ama sonuç yok. Bu ay tamamen bıraktım artık.

aralık ilk hafta tam gununu bilmiyorum inşallah hiç bilmem
hamıle olurum , kızıma dogum gunu süprizi olur inşallahhhhh

Aynen igneye gore yazdi bana saati canim 36 saat oluyor iste hesaplarsan
Hey Allahım stresten çatlıcam yumurtamdan önce. Eşimle konuştum amcasını ameliyata alcaklarmış öğlen gidicem belki o tarafta kalırım dio. Tamda bu gece önemli gün ovulasyon açısından. Sinirlerim tavan yaptı töbe estafrullah her ay bişey çıkıyor. İnşallah eve gelir bi tersliği daha kaldıramıcam

Hey Allahım stresten çatlıcam yumurtamdan önce. Eşimle konuştum amcasını ameliyata alcaklarmış öğlen gidicem belki o tarafta kalırım dio. Tamda bu gece önemli gün ovulasyon açısından. Sinirlerim tavan yaptı töbe estafrullah her ay bişey çıkıyor. İnşallah eve gelir bi tersliği daha kaldıramıcam
Insallah canim hayirlisini dile

Vardir ondada bi hayir canim cok takma.ilk olucak demi senin cocuk? Yasin kac?
Saol orası öyle ama bu ay çok emek verdim yoksa umursamazdım bari sonunu getireyimde olmazsa Allahtandır derim, ikinci olcak canım ama işyerinde sorunlarım var, oğlumda kreşe gidiyor oda sıkıldı kreşte, onlada zaman geçiremiyorum. hamile kalıp bi an önce izne çıkmak istiyorum kafa dinlemek ve de evimde çoçuklarımla vakit geçirmeyi hayal ederek teselli oluyorum :( yani biraz hayaller dünyası :(

Saol orası öyle ama bu ay çok emek verdim yoksa umursamazdım bari sonunu getireyimde olmazsa Allahtandır derim, ikinci olcak canım ama işyerinde sorunlarım var, oğlumda kreşe gidiyor oda sıkıldı kreşte, onlada zaman geçiremiyorum. hamile kalıp bi an önce izne çıkmak istiyorum kafa dinlemek ve de evimde çoçuklarımla vakit geçirmeyi hayal ederek teselli oluyorum :KK43: yani biraz hayaller dünyası :KK43:
Olur inşallah canım içini ferah tut... Benim de bir oğlum var, inşallah bir de kız nasip eder Rabbim.. güzel bir şeyler olmasına çok ihtiyacım var benim de.. geç olsun güç olmasın diyorum artık :) hem belli mi olur önceki çalışmalardan kalanlar işe yarar belki.. duaya devam :)

Back