- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayız ve batlar aynı :)Bende aralik 1 kizlar. Yarinda kontrolum var cumadan beri yumurtalarimi takip ediyoruz 2 tane gelismis yumurtam var yarina gidecem doktora az daha buyusun demisti catlatma ignesi vericek ona gore
Banada dun bakti canim biri daha iyiydi boyut olarak soldaki bak bu canavar diyoAynı durumdayız ve batlar aynı :)
Bugun 18mm olan bi yumurtam vardı yarın için iğne verdi cumada gel bakalım çatlamışmı diye dedi, bugun yarın ilişkiye devammış. Cuma gittiğimde ilişki günlerini sölicem dedi. Cunku ilk bebeğimde doktorum gün hatta saat vermişti ve tuttu. İnşallah buda tutar, takipte kalalım birbirimizi canım :)
Ben çalıştığım için bugun baktı bakmışken iğne yazdı yarın al yaptır dedi. Yalnız şu saatte olcak demedi iğne için, o an öğle saatleriydi. Yarında bu saatlerde yap dedi. SAT ne bu arada canım. İnşallah emekler boşa gitmez, git gel gerçekten o kadar zaman harcıyoruz emek veriyoruz, bide verdiği iğne 82 lira artı muayene ücreti. Ama yeterki olsun bunlar feda olsun yeterkiBanada dun bakti canim biri daha iyiydi boyut olarak soldaki bak bu canavar diyobiraz daha gelissin diye bekledik ysrin sabah bakip catlatma ignesi vericek insallah takip edelim birbirimizi bende isterim
Daha iyi canım bu ay kafan dinlenmiş olur, her ay her ay insan psikolojik olarak yoruluyor beklemesiydi tutmasıydı derkenBenim bu ay iptal, memleketteyim.. haliyle çalışma şansım olmuyor :)
Evet pahali igneler bende ayni ucreti veriyorum ama gecen ay rapor yazmis doktorum 12.5 vermistim ben igneye. Sat derken? Battir o beklenen adet tarihi onumu sordun canimBen çalıştığım için bugun baktı bakmışken iğne yazdı yarın al yaptır dedi. Yalnız şu saatte olcak demedi iğne için, o an öğle saatleriydi. Yarında bu saatlerde yap dedi. SAT ne bu arada canım. İnşallah emekler boşa gitmez, git gel gerçekten o kadar zaman harcıyoruz emek veriyoruz, bide verdiği iğne 82 lira artı muayene ücreti. Ama yeterki olsun bunlar feda olsun yeterki![]()
Bat 1 aralıktan 1 gün önce :) Benim doktor yumurtlama bitince çağırdı 21. Gün, pazartesi gidecem bakalım neler olcakBAT 1 aralık ve yakın tarihler çalışmalara devammı :))) bugun doktor kontrolüm var yumurta takibi için hayırlısı inşallah![]()
Ben ben yani sadece tek tüple çalışıyorum o da sorun sayılmaz inşallah :)işte o dediğin kişi benim :)
Bi zahmet tikirdasin canim ikinizden baska kimse yardim edemez . Senin yumurtlama na var daha . Bi iki gin daha dinlensin bari. Bizde basladi
Ne raporu veriyor canım ne yazıyor rapor acıklamasına. Ben daha almadım yarın bi sölim bakim doktoruma bnde. Sat, son adet tarihin canım yani kasımdaki :)Evet pahali igneler bende ayni ucreti veriyorum ama gecen ay rapor yazmis doktorum 12.5 vermistim ben igneye. Sat derken? Battir o beklenen adet tarihi onumu sordun canim
Heee bende anlamamisim kusura bakma. 1ydi son adet. Bana rapor yazdim igne icin dedi tamam dedim sen soyle bi rapor falan yazamiyomusunuz cok pahali de o anlar zaten canim.Ne raporu veriyor canım ne yazıyor rapor acıklamasına. Ben daha almadım yarın bi sölim bakim doktoruma bnde. Sat, son adet tarihin canım yani kasımdaki :)
Ne kusuru canım, benimde 6 kasımdı 26 gunde bir oluyorum. Gerci iğne reçetesini yazdı artık değiştiremez sanırımHeee bende anlamamisim kusura bakma. 1ydi son adet. Bana rapor yazdim igne icin dedi tamam dedim sen soyle bi rapor falan yazamiyomusunuz cok pahali de o anlar zaten canim.
Sen hatirlat almadiysan eger zaten daha almadim rapor yazsaniz cok pahali de. Olursa yapar zaten canimNe kusuru canım, benimde 6 kasımdı 26 gunde bir oluyorum. Gerci iğne reçetesini yazdı artık değiştiremez sanırım
desene kizzz ne bilim. E hakli ozaman. Yapacak bisy yok.Canım adam bugün sperm testi verdi canım acıyor diyor istemiyorum diyor ne diyim
desene kizzz ne bilim. E hakli ozaman. Yapacak bisy yok.
Tamam canım bi sorayım, bu arada çalışmalar devam demi. İğneden öncede yapmaya çalışıyorum sonuçta 36 saat yaşıyor spermlerSen hatirlat almadiysan eger zaten daha almadim rapor yazsaniz cok pahali de. Olursa yapar zaten canim
ben de hastanede çalışıyorum. iğne reçetesini yazsa bile almadıysan sıkıntı yok gittiğinde rapor yazsın günü geçmediyse onunla alabilirsin. eğer 3 günü geçtiyse yeni yazsın eskisini iptal ettirirsin.Ne kusuru canım, benimde 6 kasımdı 26 gunde bir oluyorum. Gerci iğne reçetesini yazdı artık değiştiremez sanırım
Maalesef tekrar gitmek için vaktim yoktu yarım saat yemek molamda anca iğne yaptırmaya gidip geldim o bile yetmediben de hastanede çalışıyorum. iğne reçetesini yazsa bile almadıysan sıkıntı yok gittiğinde rapor yazsın günü geçmediyse onunla alabilirsin. eğer 3 günü geçtiyse yeni yazsın eskisini iptal ettirirsin.
Ben simdi gidecem canim bakicak yumurtalara catlatma ignesi vericek. Sende takma insallah olucak insallahTamam canım bi sorayım, bu arada çalışmalar devam demi. İğneden öncede yapmaya çalışıyorum sonuçta 36 saat yaşıyor spermler
Ben saat 1 gibi iğnemi yaptırdım. Yarın doktorum çatlamışmı diye bakıp ona göre ilişki günleri verecek. Eşim sorun çıkarıyor onun bebek istediği ay temmuz. 2019a ertelemek istiyor. Umarım bi terslik çıkarmaz bol bol dua ediyorum inşallah Allah işimizi rast getirsin...Ben simdi gidecem canim bakicak yumurtalara catlatma ignesi vericek. Sende takma insallah olucak insallah