• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İveetttt ben de burdayım :KK200: Kııızzz işe başladım 4-5 gün oldu kafam dağılsın dedim heryerim dağılıyor :silah::KK70::KK70: Eve nasıl geldiğimi bilmiyorum tempoya alışamadım bu ay çalışmalarımız nasıl olcak bakalım. Çok kasmıyorum yumurta takibi vs bu ay biraz rahat bıraktım kendimi. Biliyosun geçen ay stresten çok geç adet oldum aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Allah doğru zamanda göndersin bebişimi inşallah:KK71: Geleceği varsa her türlü gelir zaten diymiii millet adet bitiminde hamile kalıyor neler duyuyoruz belki benim de hiç ummadığım anda gelir:KK72:
ayyy çok sevindimmm canım yoğun değildir umarım. . kesinlikle evde oturmaktan iyidir bebiş gelene kadar çalış evde oturma.

çatlayan yumurtalar aşkınaaaa :D Çalışmalar nasıl gidiyor gençler:KK60:. çalışın bu hafta yumurtlaması olanlar huhuuu takiptemisiniz :D ben test falan almadım. salacam bu sefer

Valla benim bugün reglimin son günü. Ovulasyon testi aldım ama ne zaman başlamalıyım? İlk defa kullanıcam çünkü pek bilgim yok

Valla benim bugün reglimin son günü. Ovulasyon testi aldım ama ne zaman başlamalıyım? İlk defa kullanıcam çünkü pek bilgim yok
ben hiç kullanmadım desem. çok da inanmıyorum. bu kadar kullanan denk getirebiliyomuki. günleri belirleyip. çok çalışmak.

ben hiç kullanmadım desem. çok da inanmıyorum. bu kadar kullanan denk getirebiliyomuki. günleri belirleyip. çok çalışmak.

Geçen ay düzenli bir şekilde çalıştık ama olmadı. Yumurtlama takvime göre 15.gün diyordu 16.günden sonra bi birlektelik olmadı okuduğum bazı yzılarda 15.günden geç yumurtlayanlar olmuş. Bende dedim ki bu ayda bunu deniyim. Birşey kaybetmem herhalde

Geçen ay düzenli bir şekilde çalıştık ama olmadı. Yumurtlama takvime göre 15.gün diyordu 16.günden sonra bi birlektelik olmadı okuduğum bazı yzılarda 15.günden geç yumurtlayanlar olmuş. Bende dedim ki bu ayda bunu deniyim. Birşey kaybetmem herhalde
Canim esin evdeyse hergün çalısın bence.adet kesilir kesilmez bi dahaki adete kadar çalısin.belinizin altina yastık koyup yatın 2 saat.fazla kıpırdamayın.

Benimde ilk hafta kizlar merhaba.
Yarinda kontrolum var yumurtalara bakicak insallah olusmustur.

Canim esin evdeyse hergün çalısın bence.adet kesilir kesilmez bi dahaki adete kadar çalısin.belinizin altina yastık koyup yatın 2 saat.fazla kıpırdamayın.

Ben bir defasında eşime söyledim o yastık muhabbetini de biraz güldü ne alaka diye :) olacaksa zaten olur dedi.

Gülmesin bence esin.simdi açik aćik soylemeyemem de esin çıktıktan sonra rahim yolu kasılıp kapaniyor.meniler de dısarı çıkiyor ilerleyemeden.yastıgı tam belinin altina koy ki rahim sürahi gibi dursun dısarı çikmasın spermler.bence faydası oluyor.bende internette okudum öyle yaptım.1 ay boyunca hergün çalıştık.o ay hamile kaldım.

Benimde 1 Aralık :)
Kendi açtığım topiklerde dahil olmak üzere topik topik geziyorum hadi hayırlısı nerde bombayı patlatcaz bakalım neresi uğurlu gelcek :D
Bu arada Aralıkta hamile olduğunu öğrenenler Ağustos annesi oluyor dolayısıyla, bende ağustos anneleri diye grup açtım ay sonunda başlar dolmaya topik :)

1. Feyzaaaaaaaa Feyzaaaaaaaa 1 aralık
  2. VosVos35 VosVos35 1 aralık
  3. Hebehubele Hebehubele 1 aralık
  4. K kahverayihasii 2 aralık
  5. Moon1224 Moon1224 2 aralık
  6. patisserieyumyum patisserieyumyum 2 aralık
  7. canparcamugurum canparcamugurum 3 aralık
  8. S Sevvvv 3 aralık
  9. inatci bebis annesi inatci bebis annesi 4 aralık
  10. Bearhug Bearhug 5 aralık
  11. S Selay ay 5 aralık
  12. p a t u l i p a t u l i 5 aralık
  13. B Birmelek35 6 aralık
  14. merveeeeeeeee717 merveeeeeeeee717 6 aralık
  15. Bebis27 Bebis27 6 aralık
  16. tugken tugken 6 aralık
  17. E Ece Sultan 7 aralık
  18. cibi35 cibi35 7 aralık
  19. D-E D-E 8 aralık
  20. Vazelin005 Vazelin005 9 aralık
  21. R Rad-8 9 aralık
  22. kubra5505 kubra5505 9 aralık
Sizleride bekleriz kızlar ;)

1. Feyzaaaaaaaa Feyzaaaaaaaa 1 aralık
  2. VosVos35 VosVos35 1 aralık
  3. Hebehubele Hebehubele 1 aralık
  4. K kahverayihasii 2 aralık
  5. Moon1224 Moon1224 2 aralık
  6. patisserieyumyum patisserieyumyum 2 aralık
  7. canparcamugurum canparcamugurum 3 aralık
  8. S Sevvvv 3 aralık
  9. inatci bebis annesi inatci bebis annesi 4 aralık
  10. Bearhug Bearhug 5 aralık
  11. S Selay ay 5 aralık
  12. p a t u l i p a t u l i 5 aralık
  13. B Birmelek35 6 aralık
  14. merveeeeeeeee717 merveeeeeeeee717 6 aralık
  15. Bebis27 Bebis27 6 aralık
  16. tugken tugken 6 aralık
  17. E Ece Sultan 7 aralık
  18. cibi35 cibi35 7 aralık
  19. D-E D-E 8 aralık
  20. Vazelin005 Vazelin005 9 aralık
  21. R Rad-8 9 aralık
  22. kubra5505 kubra5505 9 aralık
Sizleride bekleriz kızlar :KK66:
Biz yazdik cevap veren bile olmadi maalesef

Kızlar Aralık diye grup açmışsınız bu da güzel olmuş elinize sağlık :eek:

Ben geçen doktora gittiğimde ben vajinal ovul verdi gece fitili biraz sarı akıntım var diye ama benim hep çişim geliyor gece bile kalkıyorum nasıl hocam ben bu işi :110:

Topik hayırlı olsun kizlarrrr :KK200: ben pek girmiyorum aklım bulanıyor herşeyi belirti sanıyorum :halay: buralardayim yinede takip edemesemde. Hamile kalırsam yada reglime:KK68: yakın bilgi paylaşımı yaparım ins

Back