- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Ay canım inşallah bu son durağın olur :)Ben de her ay bi gruptayım bakalım nerde duraklayacağım :) bat 30 kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım inşallah bu son durağın olur :)Ben de her ay bi gruptayım bakalım nerde duraklayacağım :) bat 30 kasım
ayyy çok sevindimmm canım yoğun değildir umarım. . kesinlikle evde oturmaktan iyidir bebiş gelene kadar çalış evde oturma.İveetttt ben de burdayımKııızzz işe başladım 4-5 gün oldu kafam dağılsın dedim heryerim dağılıyor
Eve nasıl geldiğimi bilmiyorum tempoya alışamadım bu ay çalışmalarımız nasıl olcak bakalım. Çok kasmıyorum yumurta takibi vs bu ay biraz rahat bıraktım kendimi. Biliyosun geçen ay stresten çok geç adet oldum aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Allah doğru zamanda göndersin bebişimi inşallah
Geleceği varsa her türlü gelir zaten diymiii millet adet bitiminde hamile kalıyor neler duyuyoruz belki benim de hiç ummadığım anda gelir
![]()
ben hiç kullanmadım desem. çok da inanmıyorum. bu kadar kullanan denk getirebiliyomuki. günleri belirleyip. çok çalışmak.Valla benim bugün reglimin son günü. Ovulasyon testi aldım ama ne zaman başlamalıyım? İlk defa kullanıcam çünkü pek bilgim yok
ben hiç kullanmadım desem. çok da inanmıyorum. bu kadar kullanan denk getirebiliyomuki. günleri belirleyip. çok çalışmak.
Canim esin evdeyse hergün çalısın bence.adet kesilir kesilmez bi dahaki adete kadar çalısin.belinizin altina yastık koyup yatın 2 saat.fazla kıpırdamayın.Geçen ay düzenli bir şekilde çalıştık ama olmadı. Yumurtlama takvime göre 15.gün diyordu 16.günden sonra bi birlektelik olmadı okuduğum bazı yzılarda 15.günden geç yumurtlayanlar olmuş. Bende dedim ki bu ayda bunu deniyim. Birşey kaybetmem herhalde
Canim esin evdeyse hergün çalısın bence.adet kesilir kesilmez bi dahaki adete kadar çalısin.belinizin altina yastık koyup yatın 2 saat.fazla kıpırdamayın.
Biz yazdik cevap veren bile olmadi maalesefSizleride bekleriz kızlar
Feyzaaaaaaaa 1 aralık
VosVos35 1 aralık
Hebehubele 1 aralık
- K kahverayihasii 2 aralık
Moon1224 2 aralık
patisserieyumyum 2 aralık
canparcamugurum 3 aralık
- S Sevvvv 3 aralık
inatci bebis annesi 4 aralık
Bearhug 5 aralık
- S Selay ay 5 aralık
p a t u l i 5 aralık
- B Birmelek35 6 aralık
merveeeeeeeee717 6 aralık
Bebis27 6 aralık
tugken 6 aralık
- E Ece Sultan 7 aralık
cibi35 7 aralık
D-E 8 aralık
Vazelin005 9 aralık
- R Rad-8 9 aralık
kubra5505 9 aralık
![]()
Amin canımIyi geceler arkadaşlar. Benim regl bugün bitti, çalışmalar başlıyor .Halkımızdan hayırlısı olsun inşAllah. ..