Canım bende 4haftalık hamileyim hiç br belirtim yok hala en ufak bi belirti bile yok.Belirti arayıp kendnziüzmeyin ben hsmile olmadgım aylar daha cok belirti yaşadım bu ay hiçumudum yokken olduBenimde ya 10 aralık yada 12 aralık bir kaç aydır düzensizlik var hiçbir belirtim yok sadece bir tane sivilce çıktı bu da adet belirtisi bence
Canım aynı anda hamile kalmışız.dün bi daha test yaptırdım304den 704e cıktı haftaya carsamba ultrasonda görünür dedi inş görünürKizlar yumurtlama haftasi hergun kalan gunler bir gun arayla iliski hasadik . Altima yastik alip hep ayaklarimi diktim dusa gec girdim . En. Buyuk belitim ruyalarim hep hamilelerle ugrastim . Sol kasikta igne batmasi seyirme gibi . Ishallik adete yakin kabizlikkkk . Regli gunum kup kuruydu vajinam akinti cok az beyazdi . Suan cok az sarimsi . Gozlerim parliyormuss bide :) her namazda dua ettim kendim icin arkadaslarim sizler icin hep dua ettim . Sukurler olsun rabbim bekletmedi 2. Ayimizda hamile kaldim ins bir aksilik yasamam darisi sizlere tum isteyenlere ins
İnşallah öyle olur canım artık tedaviye ara verdik eşimle yorulduk kısmetimizde ne zaman varsa o zaman olsun diyeCanım bende 4haftalık hamileyim hiç br belirtim yok hala en ufak bi belirti bile yok.Belirti arayıp kendnziüzmeyin ben hsmile olmadgım aylar daha cok belirti yaşadım bu ay hiçumudum yokken oldu
Evet aynisi bana olmustu canim ins seninde vardir bebis :)Benim de yumurtlama döneminden beri sol kasikta batmalar var bazen makas keser gibi bi şey oluyor . 6 Aralık bat test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .her gece bebekle ilgili rüya görüyorum
Banada aynisini dediler sol tarafimda gordu canim yer edinmis duvar ormus suan cok kucuk oldugu icin kese olusmamis haftaya geldediCanım aynı anda hamile kalmışız.dün bi daha test yaptırdım304den 704e cıktı haftaya carsamba ultrasonda görünür dedi inş görünür
İnşallah dört gözle bekliyorum :)Evet aynisi bana olmustu canim ins seninde vardir bebis :)
Bidaki aya ins canm pozitif olalim :)Bat 5 aralıkta ben adet oldum
Hayırlısı canım :)Bidaki aya ins canm pozitif olalim :)
Maalesef sendromsuz pko olabilirsin ki doktor dediyse öylesin sakın panik yapma pko olan hamile kalamaz diye bişey yokSelam arkadaşlar nolur bana yardımcı olun kafayı yicem yoksa.. yaşadığım şehir küçük bi yer kadın doğum yok 5aydır çocuk istiyoruz dün burda bi saatlik mesafedeki kadın doğuma gittim adetimin 3. Günüydü alttan muayene etti yumurtalıkların gelişmemiş dedi kan tahilili istedi bugünde sonuçlar için gittim polikistik oversın dedi klomen verdi. Yalnız bende ne adet düzensizliği (sadece bir iki gün oynar)ne kıllanma tüylenme nede başka bi belirtisi yok aşırı üzüldüm sormaya kalktığımdada tersledi beni sinirlenip tahlil sonuçlarının çıktısınıda alamadım lh ve fsh la alakalı bileyler söyledi gerçekten polikistik over olabilirmiyim nolur bilenler bana cevap versin.
Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah hamile kalabilirim ve kalırsamda inşallah düşük gibi kötü şeylerle karşılaşmam korku oluştu şuan benim içimde olmayacak gibi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli ama yapamıyorumMaalesef sendromsuz pko olabilirsin ki doktor dediyse öylesin sakın panik yapma pko olan hamile kalamaz diye bişey yok
test yaptın mı canım merak ettimBenim de yumurtlama döneminden beri sol kasikta batmalar var bazen makas keser gibi bi şey oluyor . 6 Aralık bat test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .her gece bebekle ilgili rüya görüyorum
Yap gitsin arkadaşım bekleme daha fazlaKizlar gunaydin elimde bir tane erken gebelik testi var adet tarihinden 6 gun oncesine sonuc veriyorms. Lakim benim adetim geceli bugun 8. Gün sizce yapayim mi yapmiyayim mi yunurtlama gore hesaplaynca 17. gun oluyr
Pko su ileri seviye kuzenim sogan kuru ile iki cocugu oldu. Dene derim.Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah hamile kalabilirim ve kalırsamda inşallah düşük gibi kötü şeylerle karşılaşmam korku oluştu şuan benim içimde olmayacak gibi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli ama yapamıyorumfsh 7.85 estradiol 42.64 çıktı yani düşük çıktı hormonlarım
bence yap hem erken gebelik testi hassastırKizlar gunaydin elimde bir tane erken gebelik testi var adet tarihinden 6 gun oncesine sonuc veriyorms. Lakim benim adetim geceli bugun 8. Gün sizce yapayim mi yapmiyayim mi yunurtlama gore hesaplaynca 17. gun oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?