- 5 Aralık 2017
- 205
- 126
- 53
- 33
dündü ama olmadım hala da ağrım vs belirtim yok yani 29.gün bugün ama umudum yok idrar testi yaptım evde sabahRegline
Nekadar var reglone canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dündü ama olmadım hala da ağrım vs belirtim yok yani 29.gün bugün ama umudum yok idrar testi yaptım evde sabahRegline
Nekadar var reglone canim
canım senin bat ne zamandı kese gözüktümü bende cumartesi gidicem nasipseSonuc doktor 4 haftalik dediben sokk . Degisik garip bi mutluluk rabbim sizlerede nasip etsin ins en yakin zamanda kizlar boll boll dua edin ...
Pazar gunu 3 du canim daha gozukmedi bi kac gune belli eder ama sen haftaya gel dedi bakalim sen test yaptin micanım senin bat ne zamandı kese gözüktümü bende cumartesi gidicem nasipse
evet sabah yaptım senin testin gibiydi cumartesiye randevu aldım kan tahlili yaptırmak içinPazar gunu 3 du canim daha gozukmedi bi kac gune belli eder ama sen haftaya gel dedi bakalim sen test yaptin mi
Kirmizilari gormedigin surece bir umur vardir canim cnki benim regli sivilcilerim bile cikmisti :)dündü ama olmadım hala da ağrım vs belirtim yok yani 29.gün bugün ama umudum yok idrar testi yaptım evde sabah
Cok iyi ozaman hayirli olsun canim simdiden :)evet sabah yaptım senin testin gibiydi cumartesiye randevu aldım kan tahlili yaptırmak için
benimde yüzüm sivilce ve leke doldu hemde blue çağından beri ilk defa ve regl dönemimde hiç cikmaz bende yüzüm kurudur yani bilmiyorumm rabbim inşallah nasip etmiştir banada 1 hafta daha beklerim eğer 35 gün olursa hastahaneye gitmeyi düşünüyorum zaten belirsizlik yoruyor insanı kırmızılar gelecekse gelsin bende artık incir kürüme başlayayım :) senin belirtilerin nelerdi canim not aldım demiştinKirmizilari gormedigin surece bir umur vardir canim cnki benim regli sivilcilerim bile cikmisti :)
regl olacak gibi mi hissediyorsun?Benimde yarin bat gunum test yaptim negatif cikti sanirim bu ay usuttum baya sancim var olsakda diger aya hazirlansak.![]()
hoşgeldinn canım inşallah görürsün cift cizgiyi bu aymerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
bat 22 aralık bakalım![]()
Evet baya kasik agrim var her zaman degil ama hareket ettigimde saplaniyor sonra geciyor gogus de acima vardi oda azaldi anlamiyorum ki canim adet araligim 2 aydir uzadi gec yumurtluyorum olmazsam yine test yaparim .regl olacak gibi mi hissediyorsun?
hoşbuldum canım inşallahhoşgeldinn canım inşallah görürsün cift cizgiyi bu ay![]()
22 aralik demi bathoşbuldum canım inşallah![]()
evet canım 22 aralık aslında daha 2 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz eşimle22 aralik demi batkaç aydır deniyorsun
Benim de yumurtlama döneminden beri sol kasikta batmalar var bazen makas keser gibi bi şey oluyor . 6 Aralık bat test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .her gece bebekle ilgili rüya görüyorumKizlar yumurtlama haftasi hergun kalan gunler bir gun arayla iliski hasadik . Altima yastik alip hep ayaklarimi diktim dusa gec girdim . En. Buyuk belitim ruyalarim hep hamilelerle ugrastim . Sol kasikta igne batmasi seyirme gibi . Ishallik adete yakin kabizlikkkk . Regli gunum kup kuruydu vajinam akinti cok az beyazdi . Suan cok az sarimsi . Gozlerim parliyormuss bide :) her namazda dua ettim kendim icin arkadaslarim sizler icin hep dua ettim . Sukurler olsun rabbim bekletmedi 2. Ayimizda hamile kaldim ins bir aksilik yasamam darisi sizlere tum isteyenlere ins