• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar suanda soklardayim 4 tl ye aldim bu testi bi tane almistimm
ha
Ah canim benim zaten fotoyu yuklerken senin kopkoyu ciksin ins diyen yorumun cok duygulandirdi beni suan saf gbiyim sevinemiyorum bisi yapamiyoruz birazdan 2 idrar testi alicaz pozitif cikarsa acile gidicez . Bol boll duaya ihtiyacimiz var rabbim sizinde yuzunuyu guldursun ins
bütün dualarım içtenlikle seninle güzelimm rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin vallahi tutamadım gözyaşlarımı benide habersiz bırakma

ha

bütün dualarım içtenlikle seninle güzelimm rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin vallahi tutamadım gözyaşlarımı benide habersiz bırakma
Yazicam mutlaka. Canim benim musait oldugumda herseyi detayli yazicam size sukur her gunu not almistim :dua: senin icinde mutluluk goz yaslari dokeriz ins kuzumm

Yazicam mutlaka. Canim benim musait oldugumda herseyi detayli yazicam size sukur her gunu not almistim :dua: senin icinde mutluluk goz yaslari dokeriz ins kuzumm
inşallah canım senden bildirimm bekliyorumm bu arada ben istanbulda yasiyorum sen ?

20171205_213419.jpg

Bat 4 aralıktı test sonucum.karnım ağrıyor umarım bir terslik yoktur.

Eklentiler

• 2AD634E3-5FCF-45D8-BE7C-72CA395B5EF3.jpeg
    2AD634E3-5FCF-45D8-BE7C-72CA395B5EF3.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar suan sonuc bu . Dr goruncem birazdan

Eklentiler

• Screenshot_20171205-234445.png
    Screenshot_20171205-234445.png
    144,9 KB · Görüntüleme: 55
Sonuc doktor 4 haftalik dedi :anneadayı: ben sokk . Degisik garip bi mutluluk rabbim sizlerede nasip etsin ins en yakin zamanda kizlar boll boll dua edin ...

Sonuc doktor 4 haftalik dedi :anneadayı: ben sokk . Degisik garip bi mutluluk rabbim sizlerede nasip etsin ins en yakin zamanda kizlar boll boll dua edin ...
inşallah canım sapasağlam kollarına almayı nasip etsin rabbim bende test yaptım elimde kocamann bi sıfır var:KK12:

Back