- 5 Aralık 2017
- 205
- 126
- 53
- 33
senin gecikmenin kaçıncı günü bugünBugün teSt yaptım negatif ama kasigima bıçak saplanır gibi oluyor. Sen de gelişme var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin gecikmenin kaçıncı günü bugünBugün teSt yaptım negatif ama kasigima bıçak saplanır gibi oluyor. Sen de gelişme var mi
canım öncelikle hakkında en hayırlısı neyse o olsun benimde bat 5 aralıklı hala bekliyorum ve 1 haftadır kasıklarımda agrim var belimdede aynı şekilde ama bugun 5 gün oldu geçeli idrar testi yaptım negatif sende 2 gün daha bekle test yap istersenArkadaşlar bat 9 aralıktı sol kasığımda ağrı batma var ve bata 2gün kala idrar testi yaptm negatifti. Adetim de gelmedi. bi belirti de yok. Yarın bi daha yapacağım ama şu kasık ağrısı beni acaba kist mi diye düşündürüyo başına böyle bir şey gelen var mı
daha önceden kistin var mıydıAynen Rabbim hayırlısını versin. Zaten salı günü hastaneye gideceğim ne varsa ortaya çıkacak malum. Sadece kistten korkuykrum.
Hayır yoktu. Ama gebelik yoksa sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum. Biraz endişeliyim. Yani sol kasık ağrıması batması yaşayıp da kist çıkan var mı acabadaha önceden kistin var mıydı
bilmem ki benimde kistlerim vardı çok şükür artık yoklar o zamanlar adet dönemim çok sancılı geçiyordu normalde ağrım olmuyorduHayır yoktu. Ama gebelik yoksa sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum. Biraz endişeliyim. Yani sol kasık ağrıması batması yaşayıp da kist çıkan var mı acaba
ne demek canım hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz çok geçmiş olsun rabbim gönlüne göre versinİlgin için sağ olasın. Bakalım bekleyip göreceğiz inşallah.
2. günsenin gecikmenin kaçıncı günü bugün
Benim de 9 uydu . test negatif çıktı. sol kasigimda batma oluyor. hasta oluyorum herhalde diyorum bakıyorum bi şey yokArkadaşlar bat 9 aralıktı sol kasığımda ağrı batma var ve bata 2gün kala idrar testi yaptm negatifti. Adetim de gelmedi. bi belirti de yok. Yarın bi daha yapacağım ama şu kasık ağrısı beni acaba kist mi diye düşündürüyo başına böyle bir şey gelen var mı
bikac gun sonra yine yaparsın erken cikmayabilir belki canım2. gün
Benimde 11 gun ve hâlâ adet olmadm. Pazartesi yaptgmda negatifti bende yarin gidecem doktora bakalim nedenmsbenim kanda bile negatif ama hala adet olmadım 11. gün hala bişi yok 8. günde kan testi verdik ama erken mi değil mi bilmyrm perşembeye jinekolojiye gidicem artık en azından hamile değilsem sıkıntı nedir onu öğrenirimmm
kanda bile negatif çıktı benim valla anlamadım bu işi bakalım nolcak bi doktora gidiyim perşembe günüBenimde 11 gun ve hâlâ adet olmadm. Pazartesi yaptgmda negatifti bende yarin gidecem doktora bakalim nedenms
Banada ultrasnla bakti rahim duvarin kalınlaşms dedi ya adet olucam yada gebe yine bir ikilem. Kanbtahlili 12 gbi cikar daha bekleyeymkanda
kanda bile negatif çıktı benim valla anlamadım bu işi bakalım nolcak bi doktora gidiyim perşembe günü
Banada ultrasnla bakti rahim duvarin kalınlaşms dedi ya adet olucam yada gebe yine bir ikilem. Kanbtahlili 12 gbi cikar daha bekleyeym