• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım teşekkür ederim cevabın için doktora gitmeden önce yapmıştım soğan kürünü bu ayda incir kürü yapıyorum doktor klomen verdi bakalım ne diyecek rabbim senide yavruna sağlıkla kavuştursun inşallah
İnsallah canim Allah razi olsun. Mubarek gun hormetine tez vakitte bebisin seninle olsun insallah.

Yumurtlamadan 8 gun somra kana oniki gun sonra idrara gecer gebelik.
ama çoğu insan adetten bigün sonra bile öğrenen var hamile olduğunu benm 8. günüm idrarda çıkmadı mesela gidip kan vericem yarın. 8. günde idrarda çıkmaması mümkün mü yani. illa 10 günü bekleyin diyenler bile var

Hayır yarın regl günüm . eğer hasta olmazsm yarın akşam yapacağım. İdrarde erken çıkmaz deniliyor ya o yüzden sabretmeye çalışıyorum
evt öğleden sonra yaptım negatif üst kattaki komsumda 10 gün olmadan cikmaz diyor bazen geç yumurtluyorum çünkü ama bu ay ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bekliyorum hala eşimde yarın kan testi yaptiralim diyor bakalım ne olacak

İyi de gecikmiş ne zaman test yapacaksin :) hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah. benim su an gelen giden yok akşama ne'olur bilemem
kuzum 2 defa test yaptım ama negatif tabi idrar testi yaptım evde kan vermedim salı gününe kadar yolu var adet oldum ,oldum olmaazsaamm eğeerr doğru kan vermeye çünkü regl günümden 1 hafta önce 2 süpheli birliktelik var eee bekliyoruzz yine her zamanki gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,. sende belirti falan var mı?hiç hamile kaldın mı?

kuzum 2 defa test yaptım ama negatif tabi idrar testi yaptım evde kan vermedim salı gününe kadar yolu var adet oldum ,oldum olmaazsaamm eğeerr doğru kan vermeye çünkü regl günümden 1 hafta önce 2 süpheli birliktelik var eee bekliyoruzz yine her zamanki gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,. sende belirti falan var mı?hiç hamile kaldın mı?
6 Aylık deniyoruz evlenir evlenmez başladık ama .sadece bu ay kasikta falan ara ara batmalar oldu. Ordan bi umut var. Şu an sadece adet belirtileri var göğüs agrisi falan. genelde tam gününde olurm. Bugün lavaboya gitmekten'korkuyorum

6 Aylık deniyoruz evlenir evlenmez başladık ama .sadece bu ay kasikta falan ara ara batmalar oldu. Ordan bi umut var. Şu an sadece adet belirtileri var göğüs agrisi falan. genelde tam gününde olurm. Bugün lavaboya gitmekten'korkuyorum
inşallah gelmezz kırmızılar sende bize çift cizginin resmini atarsın ovulasyon testi kullanıyor musun

Back