canım inşallah rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin hepimizeKizlar sonuc 0.63 hamile değilim insallah onumuzdeki ay
Belki de tutunamiyor cnm ondan olabilirYaa sonuclar neden byle cikiyr adetten bir gun ince 3.44 cikti 4. Gun 0.63 gecen ayda adetten ince 2.99 snrada yaptm negatif neden acaba fikriniz var mi
Selam arkadaşlar nolur bana yardımcı olun kafayı yicem yoksa.. yaşadığım şehir küçük bi yer kadın doğum yok 5aydır çocuk istiyoruz dün burda bi saatlik mesafedeki kadın doğuma gittim adetimin 3. Günüydü alttan muayene etti yumurtalıkların gelişmemiş dedi kan tahilili istedi bugünde sonuçlar için gittim polikistik oversın dedi klomen verdi. Yalnız bende ne adet düzensizliği (sadece bir iki gün oynar)ne kıllanma tüylenme nede başka bi belirtisi yok aşırı üzüldüm sormaya kalktığımdada tersledi beni sinirlenip tahlil sonuçlarının çıktısınıda alamadım lh ve fsh la alakalı bileyler söyledi gerçekten polikistik over olabilirmiyim nolur
internrtten bulsan sonuclari burada kizlar sana yardimci olurlar
Bir iki gun gecsin canim negatif cikarsa erken mi yaptim diye dusunursun bu sefer. Benimde 3 gun gecti adetimibendee geldimm kızlar bat bugün belirtiler yaşamama rağmen test yapmaya cesaret edemiyorum
sen test yapmadın mı halaBir iki gun gecsin canim negatif cikarsa erken mi yaptim diye dusunursun bu sefer. Benimde 3 gun gecti adetimi
inşallah kuzum ama idrarını tut biraz da kopkoyu kırmızı cizgileri görürsün hadii banada haber verBu aksam yapicam3 gun gecti aksam cikar ins ..
ayyy vallahi kendimm gibii sevindim çığlık attım eşim ne oldu diyor rabbim kucagina almayı nasip etsin kuzum ya darısı biz bekleyenlere inşallahKizlar suanda soklardayim 4 tl ye aldim bu testi bi tane almistimm
Tebrik ederim canımKizlar suanda soklardayim 4 tl ye aldim bu testi bi tane almistimm
Ah canim benim zaten fotoyu yuklerken senin kopkoyu ciksin ins diyen yorumun cok duygulandirdi beni suan saf gbiyim sevinemiyorum bisi yapamiyoruz birazdan 2 idrar testi alicaz pozitif cikarsa acile gidicez . Bol boll duaya ihtiyacimiz var rabbim sizinde yuzunuyu guldursun insayyy vallahi kendimm gibii sevindim çığlık attım eşim ne oldu diyor rabbim kucagina almayı nasip etsin kuzum ya darısı biz bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?