Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa sonuclar neden byle cikiyr adetten bir gun ince 3.44 cikti 4. Gun 0.63 gecen ayda adetten ince 2.99 snrada yaptm negatif neden acaba fikriniz var mi

Kizlarr bugun 2. Gun gelen giden yok ins gelmez gerci gecen ayda 2 gun atmisti ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olmustum bu ay ise tam 17. Gun yumurtlamadan sonra tahminimde kabizim ustelik normalde adet guni ishal olurum ... yarinida atlatirsam supelerim ilerliye bilir

Selam arkadaşlar nolur bana yardımcı olun kafayı yicem yoksa.. yaşadığım şehir küçük bi yer kadın doğum yok 5aydır çocuk istiyoruz dün burda bi saatlik mesafedeki kadın doğuma gittim adetimin 3. Günüydü alttan muayene etti yumurtalıkların gelişmemiş dedi kan tahilili istedi bugünde sonuçlar için gittim polikistik oversın dedi klomen verdi. Yalnız bende ne adet düzensizliği (sadece bir iki gün oynar)ne kıllanma tüylenme nede başka bi belirtisi yok aşırı üzüldüm sormaya kalktığımdada tersledi beni sinirlenip tahlil sonuçlarının çıktısınıda alamadım lh ve fsh la alakalı bileyler söyledi gerçekten polikistik over olabilirmiyim nolur bilenler bana cevap versin.

bendee geldimm kızlar bat bugün belirtiler yaşamama rağmen test yapmaya cesaret edemiyorum

Kızlar benim bat 3 aralıktı malesef regl oldum bu arada dr progestan vermişt onu kullanmıştım dün tekrar gittim klomen ve yine progestan verdi 2 ay klomen dene olmazsa gel dedi.8 ay önce düşük yaptım.Dün eşimede baktırdım şükür iyi çıktı fakat üroloji dr bize neofortil diye bi ilaç verdi eğer hemen bebek istiyorsanız bunu kullanın dedi hastanede çalışan biri satıyordu ona yönlendirdi bizde aldık biraz pahalı ama inşallah vesile olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayyy vallahi kendimm gibii sevindim çığlık attım eşim ne oldu diyor rabbim kucagina almayı nasip etsin kuzum ya darısı biz bekleyenlere inşallah
Ah canim benim zaten fotoyu yuklerken senin kopkoyu ciksin ins diyen yorumun cok duygulandirdi beni suan saf gbiyim sevinemiyorum bisi yapamiyoruz birazdan 2 idrar testi alicaz pozitif cikarsa acile gidicez . Bol boll duaya ihtiyacimiz var rabbim sizinde yuzunuyu guldursun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…