Cnm hamileyim kan testi yaptim darisi basiniza insallahIns olmazsin canim belirtin var mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hamileyim kan testi yaptim darisi basiniza insallahIns olmazsin canim belirtin var mi peki
Yaptim tatlim hamileyimTesttt yap hemenn:)
Tebrik ederim canim.Yaptim tatlim hamileyim
Cok sagol cnm darısı isteyen bütün müslümanların başına inşallahTebrik ederim canim.
Amin canim en kisa surede darısı bana.Cok sagol cnm darısı isteyen bütün müslümanların başına inşallah
OlllleyyyyyyyyYaptim tatlim hamileyim
Canım aynı ay kaldık kan değerin kac cıktı :)Cnm hamileyim kan testi yaptim darisi basiniza insallah
Hayirlii plsun canim ne guzel bir habrrrCnm hamileyim kan testi yaptim darisi basiniza insallah
4. Gun tık yok bende simdi gidip kan vericemKızlar günü gelen geçen yokmu
Hayirli olsun gerisi tum.isteyenlerin başınaYaptim tatlim hamileyim
4. Gun tık yok bende simdi gidip kan vericem[/QUOTsaglik ocaginami canim hastaneyemi hadi iyi haberler alirsin insallah
Hastaneye canim saglik ocagi 1 gun sonraya veriyor sonucu. Hastaneye geldim verdim kanı bakalım daha hayırlısı olsun
Canım sonucunuzu haber edinHastaneye canim saglik ocagi 1 gun sonraya veriyor sonucu. Hastaneye geldim verdim kanı bakalım daha hayırlısı olsun
Test yaptınmı kuzuumbenimde günüm bugün ama karnımı patlıcak gibi hissediyyorum sanırım adet olucam![]()
Cnm kan degerim 18 çıktı bence düşük ama 2 hafta bekleyecegim ben sonra yine baktiracagim kana bakalim ne olacak senin kaç ciktiCanım aynı ay kaldık kan değerin kac cıktı :)
Sagol cnm evt en muhteşem duyguHayirlii plsun canim ne guzel bir habrrr![]()
Canım bn birazdan kan vermeye gidicem 73 cıkmıstı yükselcek mi diye bakcak doktorCnm kan degerim 18 çıktı bence düşük ama 2 hafta bekleyecegim ben sonra yine baktiracagim kana bakalim ne olacak senin kaç cikti