Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım eşime söz verdim ama artık yalvar yakar bugün olmazsam yarın sabah ilk idrarla yapmayı planlyorumTest yaptınmı kuzuum
Bnce düşük değil önemli olan artışı kuzumCnm kan degerim 18 çıktı bence düşük ama 2 hafta bekleyecegim ben sonra yine baktiracagim kana bakalim ne olacak senin kaç cikti
Ben eşimden habrsiz pttavmde ovula nın hamilelik testlerini bulmuştum 1tlye 10tane almştım ne zamn canm istese yaptım hepde negatifi gördüm eşime belli etmdim amayok canım eşime söz verdim ama artık yalvar yakar bugün olmazsam yarın sabah ilk idrarla yapmayı planlyorum
canım bu kan sayımı daha beta çıkmamısEki Görüntüle 2074919 kizlar sonucum cikti da
canım hormon daha geç çıkıyo en aşağı 1 saat sürer sonucun çıkmasıEee ama neden beraber cikmamis ki
inşallah hayırlısıyla doldurur rabbim kucağımızıçatlatma iğnesi olalı 16 gün oldu. adete de 3 gün var. Aşırı göğüs şişliği var başka da birşey yok.
Himm anladim tesekkur ederim ❤canım hormon daha geç çıkıyo en aşağı 1 saat sürer sonucun çıkması
inşallah hayırlısıyla doldurur rabbim kucağımızı
İnşallah olmazsin rabnim hayirli evlat nasip etsinbenimde bugün bat ve karnımın ağrısı var korkuyorum tuvalete gitmeye![]()
amin canım cümlemize inşallah sen kaçta verdin tahliliİnşallah olmazsin rabnim hayirli evlat nasip etsin
9 da felanamin canım cümlemize inşallah sen kaçta verdin tahlili
ay çok heyecanlı rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin bizide haberdar et merakla bekliyorum sen idrar testi yaptırmışmıydınSimdi baktim cihazdan çıkmış onay beklyr