Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offff bu geceyi atlatsam belirti olmadan yarini bitirsem. Acaba gec dollendi. Offff su salak halimden nefret ediyorum. Ve kocam bu hossettiklerimin binde birini hossediyomu acaba
Hadi insallah canim.erkekler cok gamsiz bu konuda .

Gencler gelisme varmi kimsede. Bende hastalik belirtisi yok henuz
Bemde agrı we leke dewam kırmızıları görcem galiba kahweden pembeye dönüyo ama az 1pedi dahi kırletemedı sabah beri atres yaptım yahu regl mi degılmı bu

Offff bu geceyi atlatsam belirti olmadan yarini bitirsem. Acaba gec dollendi. Offff su salak halimden nefret ediyorum. Ve kocam bu hossettiklerimin binde birini hossediyomu acaba
Ay ne demessin şu yazılanları okusalar sız delısınız derler camasr suyu karbonat kırmızılar belırtıler falan fılan.onlarda böyle ınce his ne arar:KK76:

Bemde agrı we leke dewam kırmızıları görcem galiba kahweden pembeye dönüyo ama az 1pedi dahi kırletemedı sabah beri atres yaptım yahu regl mi degılmı bu
Teknoloji cok ilersede bi alet olsa icede ne oluyo ne bitiyo an be an takip etsek ne guzel olur

Teknoloji cok ilersede bi alet olsa icede ne oluyo ne bitiyo an be an takip etsek ne guzel olur
Ahahaha açıp baksak gibimi:halay: okadarını görsek inanın hıcbır iş yapmaz sanıye sanıye izleriz.snra bebek yapcak bir koca olmaz:rolleyes:

Ay ne demessin şu yazılanları okusalar sız delısınız derler camasr suyu karbonat kırmızılar belırtıler falan fılan.onlarda böyle ınce his ne arar:KK76:
Benim kocam basbas bagiriyo ortalik camasirsuyu kokuyo nereye doktun boyle diyo.gebelik testi yaptim dedim .hatun sen iyi degilsin doktora goturecem seni dedi bana :bicak:

Valla aynen oyle kizlar. Bazen kiziyorum yok sana cocuk mocuk ama oyle olmuyo iste. Erkekle kadin dogasi farkli onlarinda sucu yok ama bizim de yukumuz cok agirmis beeee. Ay bugun cok duygusalim bennnn. Ates hic olcmedim simdiye kadar. Ben hic bisyden anlamam kirmizidan baska

Valla aynen oyle kizlar. Bazen kiziyorum yok sana cocuk mocuk ama oyle olmuyo iste. Erkekle kadin dogasi farkli onlarinda sucu yok ama bizim de yukumuz cok agirmis beeee. Ay bugun cok duygusalim bennnn. Ates hic olcmedim simdiye kadar. Ben hic bisyden anlamam kirmizidan baska
Gecen ay tum ay olctum.hep yuksekti en son esime dedim alnima dokun atesim varmi .valla benim hic atesim yok dedi.ya benim varmi dedim seninde olmasin mumkunse .adam bikti gorev gibi calismaktan .ha atesim hic dusmedi ama adet oldum.bu ay hic olcmedim

Bende oldun bi defa oyle. Pembe leke oldu ertesi gun bir iki daha kesin var dedim. Yine herzamanki yikimi yasadim.lekelerin arkasindan bir kanama basladi anlatamam. Afedersiniz parca parca. Seninde umidin yikilmasin insallahhh

Bu ay duydugum tum kurleri yapacam :) maydanoz sut buhari.incir havuc kuru.sogan suyu.olmem insallah

H
Bu ay duydugum tum kurleri yapacam :) maydanoz sut buhari.incir havuc kuru.sogan suyu.olmem insallah
Haaahaaa alemsin yaaaa.iki iki uc uc yap. Bi ayda hepsi zehirlenirsin kizzzz. Yada bagirsaklari bozarsin

H

Haaahaaa alemsin yaaaa.iki iki uc uc yap. Bi ayda hepsi zehirlenirsin kizzzz. Yada bagirsaklari bozarsin
:)))) benim belim cok agriyo.muthiste gaz var.ben usutuyorum galiba.kendimi hasta hissediyorum.habire vermidon iciyorum.bide supriz oluyomus hamileymisim seyreyle cumbusu bu defada ilaclar bebege bisey yaparmi diye dolacam :)))

Ya kizlar bisey danisicam size.simdi ben adetimin 11.gun ovulasyon testinde pik gordum.o gun calisma oldu .ertesi gun durduk 13.gun calisma oldu.bi dahada olmadi.simdi calismalara gore soylersem 11.gunden dune kadar 10 gun 13.gunden ise 8 gun gecmis oluyor.bu durumda ben acaba kanda erkenmi yaptirmis oldum.aile hekimini aradim bugun erken yaptirmissin dedi.herkesin yumurtasinin dollenip rahime yerlesme suresi farklidir.12 bazen 14 gunde hcg anca yukseliyor dedi .

Ya kizlar bisey danisicam size.simdi ben adetimin 11.gun ovulasyon testinde pik gordum.o gun calisma oldu .ertesi gun durduk 13.gun calisma oldu.bi dahada olmadi.simdi calismalara gore soylersem 11.gunden dune kadar 10 gun 13.gunden ise 8 gun gecmis oluyor.bu durumda ben acaba kanda erkenmi yaptirmis oldum.aile hekimini aradim bugun erken yaptirmissin dedi.herkesin yumurtasinin dollenip rahime yerlesme suresi farklidir.12 bazen 14 gunde hcg anca yukseliyor dedi .
Yanii erken yapmissin canim ama kimse kimseye bisy diyemez hepimiz felaket durumdayiz birak bi gunu sabahtan oglene zor bekliyoruz. Kendini suclama ama tut biraz bata hala 4 var sanki demi

Wallahı sucları war.bak basımdan gecenı anlatayım sıze kızlar.eşim okadar umursamazdıki dayanamıyodum her düşügü ewde yaotım agrı sanvı baygınlıkla en sonuncusunda eşim yanımda oldu çünkü bu yol zorlu bi yol tek basıma hastane hastane doktor doktor çözüm aramaktan bıktım eşimi terkettim 6ay zor dayandı kapılara dayandı barıstım smdı her hastanede her koşulda yanımda bınlercekez sukurler olsun hamile kalaym dıye doktorlara özellıkle sorular sorar ewde ben merak içşndeyken tutar test almaya gıder

Back