- 5 Nisan 2017
- 130
- 125
- 103
Ayy hafi hayırlısı olsun darisi bekleyenlerin basina cok sevindimKuzlarr degerim 73.89 cikti pazartesi gel saglikli gebelik mi bakalim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hafi hayırlısı olsun darisi bekleyenlerin basina cok sevindimKuzlarr degerim 73.89 cikti pazartesi gel saglikli gebelik mi bakalim dedi
Amiiiinnn canimmm benimAyy hafi hayırlısı olsun darisi bekleyenlerin basina cok sevindim
resim atsanıza ya merak ettimNasil kopurduuu. Dauanamadim yaptim kola gibiydi
Doktum kizzzz o karisimi nasil sakliyimresim atsanıza ya merak ettim
neyse haklısın eşime söz verdim hiç bi test yapmıcam adet günüm geçene kadar diye sözümde durmam gerek kendimi tutmam gerek inşallah kırmızıları görmem bu ayDoktum kizzzz o karisimi nasil sakliyim
Ama eminim adeti geçtikten sonra öğrenmiştir bu anne, yoksa evde durduk yere test yapayım denemiştir :) gecikince şüpheye düşüp yapmıştırOlmass karbonat olcak düşğnsene op doktor oluyosun we annen senı karbonatla ögrenmişbencok gulmustum bıde bana batıl ınanc derler demıstım
Çamaşır suyu tehlikeli, koklamasın şimdi bu haliyle yazık... Karbonat daha masum :)Ewet acaba camasır suyu testını hamile arkadasımıza denetsekmi o hamileya dogru snuc wercekmi acep![]()
Ben laboquick ile günlük test yapıyorum koyulaşınca clearblue ile sağlamasını. Çünkü onda gülen yüz çıkıyor ovulasyon zamanı. Hangi çizgi hangisinden kalın derdi kalmıyor. Hamilelik testleri için de aynısı geçerli. clearblue erken gebelik testi laboquick normal gebelik testi ile takip ediyorum.ovulasyon testi innovita ve laboquıck var. hangisi iyi acep. aslında en iyisi prodictor ama çok pahalı namussuz
bunlar şerit, laboquick ler ise kaset. Kaset kullanımı bana daha kolay geliyor. Bu arada hayal süpermiş umarım gerçek olurhttps://urun.n11.com/gebelik-ve-ovu...yon-testi-innovita-10-gebelik-test-P183830405 bunu aldım bakalım ne zaman hasta olcam. içimden ne geçti biliyoumusunuz. eğer olurda bi mucize hasta olmazsam bunu test alacak bi arkadaşa yollicam ona da uğur getirsin diye. ne hayal kurmuşum
Bende de önceleri oluyordu yumurtlama zamanı hafif kanama o zaman çok miyomum vardı benim. Alındıktan sonra lekelenme de geçti ama doktor aslında onunla ilişkilendirmiyor. Sana söylendiği gibi bana da yumurta çatlayınca olabilir demişti.Ay walla bugün delırdım keın doktorumun asıstanıyla yazısıyodum ona sordum o dedi.yumurta çatladıgında genelde leke olur ıkı yumurtalıgın yanı karnın hemen wajına ustunde agrı olur dıye.bu gunlerı degerlendırmek gerek dedı yanı bana boş durma sekerım calıs dedıyerın dıbıne gıreydım
![]()
Tebrikler canım testinden belliydi zaten. Umarım pazartesi değerin güzelce yükselir ve sağlıkla kucağına alırsın.Kuzlarr degerim 73.89 cikti pazartesi gel saglikli gebelik mi bakalim dedi
Amiinn kuzummm insallahh darisi isteyen herkeseTebrikler canım testinden belliydi zaten. Umarım pazartesi değerin güzelce yükselir ve sağlıkla kucağına alırsın.
Ayy bende yaptim :) fazla isedim sanirim kopurdude kopurduKızlar camasır suyunu denedim sizin icin:) oncelijle idrarim cok koyu bugun ustune camasir suyu doktum ilk bisey olmadi sonradan asiri kopurdu ayni kola kopugu gibi kaldi ustte
Ayy kahkaha attim sen cok yasa canim :)))Test yap ama doğal testler.ben dpktoruma demıstım ki ewde arboat testıyle we lımonla bakıyorm.oda dediki eskı zamanarda kadınlar hastaneye gıdemezmiş imkan yokmus annelerımız babannelerımız bu yontemlerle ögrenırmıs.benim annem benı ewde dogurmus we karbonat
Dur bide karbonat war onuda yapcam doktoruma sölemıstım benım annem benı ewde dogurmus we karbonat la teyıd etmıs hamılelıgını demişti.ozaman tıpdada yerı war al örnegı ıste kocaman adam olmusta doktor olmus bızım karbonatcı
Ayyy dualarim seninle canim insallahta bebis vardirGencler gelisme varmi kimsede. Bende hastalik belirtisi yok henuz
Offff bu geceyi atlatsam belirti olmadan yarini bitirsem. Acaba gec dollendi. Offff su salak halimden nefret ediyorum. Ve kocam bu hossettiklerimin binde birini hossediyomu acabaAyyy dualarim seninle canim insallahta bebis vardir![]()