Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil kopurduuu. Dauanamadim yaptim kola gibiydi

Olmass karbonat olcak düşğnsene op doktor oluyosun we annen senı karbonatla ögrenmişbencok gulmustum bıde bana batıl ınanc derler demıstım
Ama eminim adeti geçtikten sonra öğrenmiştir bu anne, yoksa evde durduk yere test yapayım denemiştir :) gecikince şüpheye düşüp yapmıştır

ovulasyon testi innovita ve laboquıck var. hangisi iyi acep. aslında en iyisi prodictor ama çok pahalı namussuz
Ben laboquick ile günlük test yapıyorum koyulaşınca clearblue ile sağlamasını. Çünkü onda gülen yüz çıkıyor ovulasyon zamanı. Hangi çizgi hangisinden kalın derdi kalmıyor. Hamilelik testleri için de aynısı geçerli. clearblue erken gebelik testi laboquick normal gebelik testi ile takip ediyorum.
https://urun.n11.com/gebelik-ve-ovu...yon-testi-innovita-10-gebelik-test-P183830405 bunu aldım bakalım ne zaman hasta olcam. içimden ne geçti biliyoumusunuz. eğer olurda bi mucize hasta olmazsam bunu test alacak bi arkadaşa yollicam ona da uğur getirsin diye. ne hayal kurmuşum
bunlar şerit, laboquick ler ise kaset. Kaset kullanımı bana daha kolay geliyor. Bu arada hayal süpermiş umarım gerçek olur

Ay walla bugün delırdım keın doktorumun asıstanıyla yazısıyodum ona sordum o dedi.yumurta çatladıgında genelde leke olur ıkı yumurtalıgın yanı karnın hemen wajına ustunde agrı olur dıye.bu gunlerı degerlendırmek gerek dedı yanı bana boş durma sekerım calıs dedı:halay:yerın dıbıne gıreydım :rapci:
Bende de önceleri oluyordu yumurtlama zamanı hafif kanama o zaman çok miyomum vardı benim. Alındıktan sonra lekelenme de geçti ama doktor aslında onunla ilişkilendirmiyor. Sana söylendiği gibi bana da yumurta çatlayınca olabilir demişti.

Ayyy bana bildirim gelmedi ne cok yazismissiniz kizlar :)bonjour bacim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.banada beline yaki yapistir dediler ama takildigim bisey var.abdest nasil alacagiz iliskiden sonra :110:

Kızlar camasır suyunu denedim sizin icin:) oncelijle idrarim cok koyu bugun ustune camasir suyu doktum ilk bisey olmadi sonradan asiri kopurdu ayni kola kopugu gibi kaldi ustte
Ayy bende yaptim :) fazla isedim sanirim kopurdude kopurdu :deli:

Test yap ama doğal testler.ben dpktoruma demıstım ki ewde arboat testıyle we lımonla bakıyorm.oda dediki eskı zamanarda kadınlar hastaneye gıdemezmiş imkan yokmus annelerımız babannelerımız bu yontemlerle ögrenırmıs.benim annem benı ewde dogurmus we karbonat

Dur bide karbonat war onuda yapcam doktoruma sölemıstım benım annem benı ewde dogurmus we karbonat la teyıd etmıs hamılelıgını demişti.ozaman tıpdada yerı war al örnegı ıste kocaman adam olmusta doktor olmus bızım karbonatcı
Ayy kahkaha attim sen cok yasa canim :)))

Back