• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy meraksız nasıl dayandın şimdiye hastanenın yolunu tutmuştum bile:halay:
Geçen ay cok taktım adet olacağım gün test yaptırdım yoktu ondan yine adet okurum diye hiç umursamadım daha yeni bıraktık korunmayı geçen ay folikasit kullandım bu ayın basında bıraktım boşverdim :)))

Ayyy bana bildirim gelmedi ne cok yazismissiniz kizlar :)bonjour bacim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.banada beline yaki yapistir dediler ama takildigim bisey var.abdest nasil alacagiz iliskiden sonra :110:
Canım ben 1saate yakın ilişkiden sonra oyalandım sonra banyoya girerken cıkardım valla kuzum

Hemen kos sende canasir suyuyla test yap canim
Ben anane oluyo oglum hamile cikti teste gore :halay::rapci:
Ayy heweslerim bitti niye köpürdü busenın oğlanda şimdi ya köpürmemesi gerekiyo töbeler olsunnn kızz yoksa hamilemiii:halay::KK47:

Geçen ay cok taktım adet olacağım gün test yaptırdım yoktu ondan yine adet okurum diye hiç umursamadım daha yeni bıraktık korunmayı geçen ay folikasit kullandım bu ayın basında bıraktım boşverdim :)))
Valla en iyisini yapiyosun.taktikca kafaya olmuyo

Kızlar aceba whatsap grubumu kursak.böyle az deliriyoz öle gepten deliririz:halay:

Back